MOTORWINGS Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Poszło info na priv 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witam forumowicze J Na wstępie napiszę, że postanowiłem zrobić z mojego Fazerka perełeczkę i jednak nie sprzedawać z myślą o zakupie czegoś nowszego. Fakt jest taki, że do każdej maszyny zakupionej z kolejnej ręki trzeba wpakować kasę więcej lub mniej, ale trzeba Postanowiłem skorzystać z usług MOTORWINGS i powiem szczerze, że się nie zawiodłem. Dokonane naprawy i modyfikacje 1 Wymiana rozrządu 2 Regulacja zaworów 3 Czyszczenie i regulacja gaźników 4 Wymiana króćcy ssących na nowe 5 Wymiana świec 6 Wymiana wszystkich płynów ( olej, płyn chłodniczy, płyn hamulcowy) oraz filtry 7 Wymiana oleju i uszczelniaczy w lagach 8 Wymiana przewodów hamulcowych na czerwony oplot 9 Montaż gniazda zapalniczki No to by było chyba na tyle hahaha o finansach nie wspominam, bo to już inna inszość wszystko musi coś kosztować, jeśli chodzi o mnie zmieściłem się z zaplanowanym budżecie, więc jest OK. Jeszcze raz bardzo dziękuję za miłą obsługę za dostawę mojej osoby w wyznaczone miejsce oraz oczywiście za dostawę motocykla również w wyznaczone prze zemnie miejsce J Jeśli chodzi o moją opinię to polecam gruba robota zrobiona w pełni profesjonalnie i niedrogo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Polecam MOTORWINGS - Usługa kompleksowa Zabrali sprzęt z miejsca wskazanego doradzili wybór opon szybka wymiana - a wszystko w dobrej cenie . 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywar Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Z premedytacją i powagą słów i czynów jedno moge powiedzieć o serwisie w MOTORWINGS....za***isty serwis... Michał zna się na rzeczy... kompleksowo, rzetelnie - jezdzilem jeżdzę i bedę do nich jeżdził, nie oddam szerszenia w inne ręce..amen 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meldamen Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Panowie mam pytanie. Czy dałoby radę u Was dokonać instalacji paru gadżetów na motocyklu? Mianowicie potrzebuję pomocy przy założeniu podgrzewanych manetek (Oxford Adventure) i gniazda USB. Elementy mam wszystkie ale sam boję się robić cokolwiek bo nie znam jeszcze swojego motocykla (BMW R850R 96r.). Mam go dopiero miesiąc. A i na dodatek wymiana oleju przy okazji I ostatnie pytanko czy można płacić u Was kartą? Edytowane 20 Marca 2014 przez meldamen (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Panowie mam pytanie. Czy dałoby radę u Was dokonać instalacji paru gadżetów na motocyklu? Mianowicie potrzebuję pomocy przy założeniu podgrzewanych manetek (Oxford Adventure) i gniazda USB. Elementy mam wszystkie ale sam boję się robić cokolwiek bo nie znam jeszcze swojego motocykla (BMW R850R 96r.). Mam go dopiero miesiąc. A i na dodatek wymiana oleju przy okazji I ostatnie pytanko czy można płacić u Was kartą? Cześć, Oczywiście nie ma problemu z takim montażem, jak najbardziej wykonujemy takie prace, Michał jest z zawodu elektrykiem, więc możesz liczyć na profesjonalną instalację Na pw zaraz Ci wyślę szczegóły co do kosztu i najbliższego wolnego terminu. 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dzięki ekipie z serwisu za szybką korektę zawieszenia w moim motorku. pzdr km/h 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Przydał by mi się taki serwis bliżej, który robi też 50cc chrl... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Cześć. Czy wymieniając opony w Shadowce 750 C2 , należy wymienić również dętki? Moto jest 2002 roku i nie znam historii co do opon itd.. Ile kosztują dętki? i czy należy doliczyć je do wymiany, ew. Jaki byłby koszt całkowity takiej imprezy? opony mam i kartę forumową też. Pozdrawiam . LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Cześć. Czy wymieniając opony w Shadowce 750 C2 , należy wymienić również dętki? Moto jest 2002 roku i nie znam historii co do opon itd.. Ile kosztują dętki? i czy należy doliczyć je do wymiany, ew. Jaki byłby koszt całkowity takiej imprezy? opony mam i kartę forumową też. Pozdrawiam . LwG Odpowiedź poszła na pw 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtello Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Siema Potrzebuję przesmarować jakąś część w exupie, w Y Fazer 1000 2004r. Popiskiwał mi ostatnio 3 lata temu zaraz po zakupie, wtedy wystarczyło przesmarować i do dziś wystarczyło. Ile coś takiego będzie kosztowało i jak wygląda sytuacja z terminami? Pzdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 odp. poszła na pw 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Byłem w serwisie w Motorwings dwa razy, za pierwszym razem wymieniałem olej w lagach wraz z uszczelniaczami oraz olej na Motul 7100 . Wczoraj przyjechałem do chłopaków aby zmienić klocki na EBC, wyczyścić zaciski, zmienić świece zapłonowe i przy okazji jak będzie już rozebrany to filtr powietrza.Podczas zdejmowania baku okazało się,że poprzedni mechanik przy pompie paliwa zastosował domowy patent z klejem i przy wyjęciu baku jego "niedorzeczny patent" od razu spowodował, że tuleja plastikowa wychodząca z pompy złamała się w miejscu SKLEJENIA. W głowie już liczyłem ile będzie kosztować pompa paliwa, jednak Michał z Motorwings pomyślał i wymyślił . Część tulejki plastikowej zastąpiła tulejka metalowa, tutaj skleił tam przypiłował i na razie jest ok. Jedynie mam obserwować czy paliwo nie cieknie - ale tak czy siak dla spokoju na sezon pewnie pompę paliwa czeka wymiana. Cała akcja z wymianą części i doraźną naprawą trwała 3 godzinki także nie najgorzej. Mogę śmiało polecić bo i pogadać można jak i dowiedzieć się czegoś ciekawego Od razu ramach dotarcia klocków i sprawdzenia wytrzymałości pompy paliwowej zrobiłem trasę 150 km.Jak na razie - zapi****la 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Hejo Mam problem, przed zimną byłem zmuszony wstawić na synchronizację i czyszczenie gaźników w mym rumaku w pewnym serwisie moto. Co mnie zaniepokoiło ze w okresie zimowym i teraz jak motor dłużej postoi muszę go długo kręcić i na ssaniu czekać 2-3 min zanim będzie można normalnie manetka przekręcić bez zadławienia. Co może być tego przyczyną Co mam mówić co słuchać by mnie koleś chciał to poprawić a nie mnie szybko spłoszyć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Na zimnym silniku zawsze może być taki problem z dławieniem. Po długim staniu muszą napełnić się komory pływakowe co zajmuje trochę czasu. Pytanie czy w kraniku jest pozycja PRI (zalewanie gaźników)? Druga kwestia to jak ustawione są gaźniki, na bogatą czy ubogą mieszankę? Bez bezpośredniego kontaktu z motocyklem ciężko jest mi powiedzieć na ile to zachowanie jest "normalne" i czy występuje jakiś problem. Jeżeli masz wątpliwości to możesz do nas podjechać, zerkniemy na to i spróbujemy ocenić sytuację. Pozdrawiam Michał 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) To teraz mnie motor zmartwił, po wczorajszym lataniu przed wprowadzeniem do garażu ogladam motocykl czy wszytko ok. I co widzę z prawego Laga mi leci . Help me , na jakiej wielkości koszta muszę się szykować???? prosze o podesłania wariantów . Edytowane 2 Marca 2015 przez LeiTo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 To teraz mnie motor zmartwił, po wczorajszym lataniu przed wprowadzeniem do garażu ogladam motocykl czy wszytko ok. I co widzę z prawego Laga mi leci . Help me , na jakiej wielkości koszta muszę się szykować???? prosze o podesłania wariantów . Wysłałem odpowiedź na pw 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam szybkie pytanie na wczoraj czy macie może na stanie uszczelkę pokrywy alternatora Honda CBR XX 1100 2000 rok ???? Potrzebuje tego na ten weekend, chyba że nie da rady to może być na poniedziałek wtorek. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Na stanie nie mamy na pewno. Możemy zamówić na wtorek, jutro w godzinach pracy sklepu odezwiemy się na pw w celu potwierdzenia ceny i dostępności. 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciumi Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Uszczelniacze w lagach w mojej Cebuli uznały, że nadszedł czas na odpoczynek, moto zostawiłem w poniedziałek przed południem, we wtorek rano było gotowe tylko pamiętajcie żeby najpierw umówić termin odstawienia maszyny na warsztat. Cena przystępna, zawieszenie działa, nic nie cieknie, nie chlapie i nie pryska Dziękuję i polecam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi24 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam, Panowie szykuje mi się serwis w moim GSR 600. Mianowicie regulacja luzu zaworowego, synchronizacja przepustnic oraz ogulny przegląd. Jakie by to były koszta i jaki jest czas potrzebny na to wszystko. Znalazłem cennik - nie było pytania . Podjade w tygodniu to dogadamy szczegóły. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolek Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam, Panowie nadeszła pora na wymianę tarczy i klocków na tyle w mojej CBF'ce. Moje pytanie brzmi jakiej firmy w tym przypadku montujecie cześci i jakie macie z nimi doświadczenie. Wstępnie wybrałem na klocki niebieskie Nissing serii NS i tarcze NG ale nie wiem czy EBC nie będą lepsze ?. Będę wdzięczny za jakąś sugestię. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam, Tarcze NG bardzo dobry wybór, nie ma sensu płacić więcej za EBC. Klocki Nissina NS bym sobie darował, bo to hamuje średniawo i wziął bym klocki EBC z serii HH. Napisz na pw model i rocznik motocykla to Ci wyślę wycenę. Pozdrawiam Mateusz 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolek Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Dzięki na odpowiedź . Poszło PW. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi