dragoon Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Chyba bardzo, bo nie odpisali. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Dnia 23.11.2017 o 15:17, dragoon napisał: Chyba bardzo, bo nie odpisali. Z klientem dogadaliśmy się innym kanałem kontaktowym. 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Jeśli potrzebujecie podłączyć swoje BMW (i zapewne nie tylko BMW) na 2oo pod komputer, Michał Wam pomoże Jeśli przy okazji potrzebujecie darmowej porady prawnej bo dostaliście mandat za granicą, to tu pomoże Mateusz 😅 Jednym słowem, kolejny raz (u Wingsòw) klient (czyt. Ja) zadowolony z usług Wingsòw 😎🤘 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Z chłopakami trudno się nie dogadać😉 Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmielu Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Potwierdzam, trudno się z chłopakami nie dogadać i cierpliwie odpowiadają na setki pytań Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Sorry a OffTop ale kolega @Chmielu, to chyba poszukiwany jest forumowym listem gończym 😉https://motocykle-lodz.pl/topic/14942-bmw-r1100r/?do=findComment&comment=281243 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi