Elwood Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Witam, kupiłem Hondę VTR Firestorm z podniesioną kierownicą, na początku chciałem zmienić na oryginał, ale pozycja jest dosyć wygodna, przeróbka wykonana estetycznie i starannie więc kierownica zostaje. Chcę zmienić oryginalną szybę na "turystyczną". Szukałem na wrześniowym Moto - bazarze ale nie było nic żeby przymierzyć, ci co mieli szyby robią tylko na zamówienie. Kolega zmieniał szybą na wysoką w VFR zamawiał na allegro i żeby pasowała musieliśmy ją przerabiać i dopasowywać, może macie jakiegoś sprawdzonego producenta w jakieś rozsądnej cenie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 To zależy co masz na myśli pisząc - rozsądna cena? Na allegro są firmy, które zrobią Ci na zamówienie szybę w 2-3dni za ok.150 PLN Jeżeli chcesz mieć pewność, że wszystko będzie spasowane, a jakość wykonania na bardzo dobrym poziomie, to polecam MRA, PUIG i pochodne. Sam posiadam MRA i jestem zadowolony, GIVI też użytkowałem w inny motocyklu i jest w porządku, ale koszt takiej szyby wtedy wynosi 200-300 PLN. W przypadku mojej było, to 250. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Za Givi do mojego chcą 350, jak dla mnie za kawałek plexy to trochę dużo, zamówię na allegro jak przyślą pochwalę się co i jak. Dzięki za odpowiedz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi