Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Ogólnopolski Festiwal Samochodów Amerykańskich 21-23.09 Pabianice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

...Panowie !!!...w sobotę w Pabianicach , zaczyna się V Ogólnopolski Festiwal Samochodów Amerykańskich . Impreza dośc pokaźna , ma być TVP 2 , TVP Łódż , więc warto podjechać i się polaszczyć...Ma być ok setki amerykańskich krążowników . Jestem właśnie po rozmowie z organizatorami tego festiwalu ; Michałem i "Elvisem" ( Krystianem Maliszewskim , znanym z programów X-FACTOR , Must by the music , Mam talent ) i bardzo mnie prosili , żeby w paradzie "amerykańców" wzięły udział motocykle . Miało by to wyglądać tak , że parada rusza o godzinnie 15-stej z MOSIR-u i podążając ulicami miasta , po godzinie ma swój finał w centrum handlowym ECHO , gdzie ma być prezentacja "krążowników " na specjalnej rampie , koncerty ( m.in. "Elvisa" ) i wieeeelkie ognisko z kiełbachami dla uczestników parady...uważam , że ciekawa sprawa dla nie mających nic do roboty w sobotnie popołudnie...Organizatorom zależy na dużej frekwencji , aczkolwiek za udział nie oferują żadnych specjalnych profitów , poza strawą i napojami...

Proszę o szybką reakcję , bo czasu mało...Pozdrawiam...

OCZYWIŚCIE WSZYSTKO ZALEŻY OD POGODY ( a puszkom amerykańskim ona nie groźna , tylko nam )... ;)

Edytowane przez Grzechotnik (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

hm... akurat będe pod Pabianicami w łikend bo mam sporo rzeczy do zrobienia na działce ale jak by czas pozwolił, to może późnym popołudniem się zjawię.

Opublikowano

wypadało by się gdzieś wcześniej zebrać . Nie wiem jeszcze o której skończę robotę ale myślę że mi się uda zaliczyć takową imprezę

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Opublikowano

wypadało by się gdzieś wcześniej zebrać . Nie wiem jeszcze o której skończę robotę ale myślę że mi się uda zaliczyć takową imprezę

...generalnie tak ustaliliśmy , że zbióraka na MOSIR`rze o 14-14.30 pod HOTELEM " WŁÓKNIARZ "...
Opublikowano

Cel jest niczym. Podróż wszystkim.

Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa

Opublikowano

najfajniejsze jest to, że wypada to w światowy dzień bez samochodu

nie ma to jak zle dobrac termin: nie dosc ze we wrzesniu z niepewna pogoda to jeszcze 22.09

Opublikowano

Jak pogoda dopiszę będe napewno! Obejrzeć cudeńka amerykańskiej motoryzacji - bezcenne! Jeżeli jedzie ekipa z Łodzi można zrobić jakąś ustawkę i podjechać grupą. Czekam na propozycje. Do jutra ;)

Opublikowano

To ja się ubieram i zaraz jadę zobaczyć czy się zbierają.

Opublikowano

światowy dzień bez samochodu

ciekawe po co ktoś wymyślił coś takiego, przecież to nie działa....z resztą ..zobaczymy jutro jaki będzie ruch bezsamochodowy ;-)

Opublikowano

Jak pogoda dopiszę będe napewno! Obejrzeć cudeńka amerykańskiej motoryzacji - bezcenne! Jeżeli jedzie ekipa z Łodzi można zrobić jakąś ustawkę i podjechać grupą. Czekam na propozycje. Do jutra ;)

...chyba nie bardzo coś frekwencja na festiwal , bo terror o 15-stej na Profi , więc cała FŁM zapierdziela tam...aczkolwiek , zapraszam ponownie ( i wiem , że pogoda ma być chusteczkowa ) , ale kto żyw i zdrów to "go"...pozdrawiam...
Opublikowano

Tez moze jutro podjade,ale zapewne pucha.Tez uwielbiam amcary.

Opublikowano

Pogoda nie wesoła,ale nie pada...

Jak się tak utrzyma ,to jestem o 14tej.

Opublikowano

kurde nie wiadomo gdzie teraz podjechać, łakomy kąsek. Amerykańce gdzieś tam w serduchu mają pokaźne miejsce.

:P