fotokaczy Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 witam Kupiłem motocykl hondę cbr f1 z 90 roku z zegarami od bandita i nawet mi sie ten zestawik podoba tylko jest problem tego typu ze zegar predkosciomieża nie działa brak jakiegoś ślimaka przy kole i nie wiem od czego będzie pasował a zegar obrotomierza niby działa ale na wolnych obrotach bez ssania ma obroty 2,5 tysia jeżeli by ktoś był na tyle dobry i by mi poradził co z czym poskładać byłbym wdzięczny pozdrawiam elektronika działa!!!
AndrzejCBR Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 może być problem ponieważ licznik od cbr f 1 jest typowo na lince bandit ma już elektronikę wiec może być ciężko.
fotokaczy Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 dzwoniłem do gościa co mi sprzedał i powiedział że trzeba jakiegoś ślimaka od hondy 900 rr zamontować w kole i połączyć kostkę ponoć ma juz elektronikę -?!
ajejman Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 W bandicie Igen predkosciomierz jest na linke . W IIgen jest na czujnik przy zebatce zdawczej.
Madpawel Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Najprosciej to opchnac zegary od bandita i załozyc zegary Koso. STUNTEX - serwis motocyklowy
fotokaczy Opublikowano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 problem rozwiązany dzięki za pomysły pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi