golona93 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 witam chciale sie dowiedziec gdzie najtaniej i najporzadniej naprawic motocykl a mianowicie chodzi mi o naprawe dwojki w suzuki gsx600f wie ktos jakie mniej wiecej moga byc koszta . ?? do tego chcial bym synchronizacje gaznikow i ustawienie zaworow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Na stronie głównej masz baner warsztatu i odwiedź dział warszaty Edytowane 12 Września 2012 przez Zidus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Na stronie głównej masz baner warsztatu i odwiedź dział warszaty Cenne informacje To pytanie raczej do osób, które taki problem miały i takie operacje wykonywały. Może ktoś czai temat ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Niedawno był wałkowany temat 2 w R1... Nie chcę się powtarzać ale ...Paweł? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golona93 Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 skrzynie znalazlem za 350zl na allegro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 a czy sprawa i czy zaraz nie poleci?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golona93 Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 niby wyglada jak nowa tylko ile robocizna takiej skrzyni?? ja mam rocznik 89 skrzynia jest z 96 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 a wiesz na co zwrócić uwagę? dlaczego 2 bieg wyskakuje?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 w zeszlym roku sie pytalem o koszta wymiany to zawolali 800zl za samo wyjecie silnika i rozlozenie:P Do tego dochodzi przelozenie skrzyni, regulacja gaznikow no i jak juz silnik wyjety to plyn chlodniczy i olej wypadaloby wymienic:P Mysle ze jakbys dobrze poszukal to do 1000zl bys sie jakos tam zmiescil 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 plyn chlodniczy wypadaloby wymienic http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ... w GSX600F ??? płyn chłodniczy...??? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ... chętnie przyjadę i zobaczę jak to się robi w GieeSiXeFie ... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Heh, oj tam takie małe fo pa ale nie zmienia to faktu, że może to być to ciekawa lekcja (sorry za off) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golona93 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) w gsxfie nie ma plynu chlodniczego to olejak skrzynie juz kupilem olej i filtry tez regulacja zaworow i synchro bedzie robione . znajomy ktory sie zna na tym powiedzial ze zrobi mi to za darmo u mnie wiec jest git Edytowane 16 Września 2012 przez golona93 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soltys Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 super układ tylko zawieź do kogoś skrzynie by ocenił jej stan, bo jak włożysz i będzie to samo to od nowa rozkładanie :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi