Diablo Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 (edytowane) Witam. Jestem Damian mam 19 lat. Mieszkam w Łasku. Motocyklami interesuje się od dziecka. W wieku 15 lat miałem simsonka potem jak zdałem prawko w wieku 18 lat kupiłem Mz Etz 251. Pojeździłem rok i kupiłem Suzuki Gs 500 długo nim nie pojeździłem bo od maja go mam a przed wczoraj miałem wypadek w łasku. Inny motocyklista chcąc wyprzedzić mnie na zakręcie wpadł w ślizg i wpadł razem z motorem we mnie ;p a teraz leżę w szpitalu w Pabianicach obok Siwutka z tego tez forum które mi polecił. Czekam aż wyzdrowieje i dostanę odszkodowanie i kupuje inne moto To tyle odemnie lewa w górę Edytowane 10 Września 2012 przez Diablo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Cześć! Przede wszystkim to zdrowiej szybko i pozdrów kolegę z łóżka obok ;-) Szkoda, że to nasze hobby jest tak strasznie inwazyjne jak już coś niedobrego się zadzieje. Ja też już leżałam, ale nic właściwie mi się nie stało . Jedynym problemem było podniesienie motocykla, bo nie daję rady go szarpnąć sama z pozycji leżącej ;-) Trzymaj się,pa! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Hahaha sibutka napisal, hehe no dobre dobre, Moj nick to siwutek haha. No sam cie polecilem wiec witka 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 cześć 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 hej i zdrowia dla Was eskadro połamańców 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Witam http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 (edytowane) witam i zdrowia życzę! Edytowane 10 Września 2012 przez Mała (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo Opublikowano 10 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 dziękuję wszystkim za ciepłe powitanie i dobre słowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Cześć Damian, zdrowiej jak najszybciej ! Pozdrawiam ! 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Strzała 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Siema ! Najwazniejsze ze jest motywacja na nowa maszyne Odszkodowanie wyciagal i ogien do przodu Zdrowia plamance ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Siemanko. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Witaj i zdrowiej! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jula Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 witaj i szybko wracaj do zdrowia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Siemano http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 No to lobuzy zdrowieć tam szybko :-)powitac 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Trzymaj się młody miło było poznać, trzymam kciuki za jutrzejszą operację i no szybkiego powrotu na nową maszynkę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 witam 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Cześć Damian, zdrowiej jak najszybciej ! Pozdrawiam ! Teraz to Pozdrawiam a jak chcialem cie poznac z kolega tos swieczki w moto popalila i slepcem jezdzic niebedziesz hehe. WSTYDZIOCH ! Siema ! Najwazniejsze ze jest motywacja na nowa maszyne Odszkodowanie wyciagal i ogien do przodu Zdrowia plamance ! Jak zawsze mnie nie zawiodl, rzeczowe powitanie hahaha. 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Teraz to Pozdrawiam a jak chcialem cie poznac z kolega tos swieczki w moto popalila i slepcem jezdzic niebedziesz hehe. WSTYDZIOCH ! Ano to jest właśnie upierdliwość rzeczy martwych http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Siemano i życzę szybkiego powrotu do zdrowia . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JASTRZAB Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 niech będzie pochwalony 0 Cytuj Odszkodowania powypadkowe z polisy OC sprawcy za różne zdarzenia z ostatnich 19 lat , bezpłatna analiza sprawy , wypłacam zaliczki do 20 tys. zł na osobę po podpisaniu umowy , pokrywam wszelkie koszty sądowe , daję pisemną gwarancję wygranej sprawy sądowej.Artur JastrzębskiDyrektor Generalny woj. ŁódzkieEuropejskie Centrum Odszkodowań S. A.606-342-812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Witaj http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj Często na drodze spotykam prawdziwych szaleńców ,pędzą na złamanie karku wbrew rozsądkowi...naprawdę... czasami aż mi ciężko ich wyprzedzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi