Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dołączona grafika

Za 40 zeta, w cenie zlotu, jeden obiad i dwa browary.

Z przecieków wiem, że sticker został zastąpiony blachą zlotową.

Blisko, tanio, byleby pogoda dopisała.

Jeżeli macie pytania to śmiało.

Opublikowano

podoba mi sie. tylko nocleg jakis bardziej kofortowy bym musial znalezc bo pod namiotem to zimno juz bedzie...

Opublikowano

Seler dlaczego nie majdasz łapą mijałem was dzisiaj przed Alexem ;)

CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400

Opublikowano

Widziałem, tyle że już za późno, (w grupie częściej się w lusterka patrzy, tym bardziej w środku) właśnie jechaliśmy szczegóły zlotu dogrywać. Odhaczysz się ?

Opublikowano

Organizatorzy zapewniają:

Ognisko (piątek), Grill (sobota), Koncert zespołu Superjednostka (sobota), Jazda konna (codziennie od 14:00 - 18:00), Przejazdy zaprzęgiem (sobota i niedziela od 14:00), Pole namiotowe, Park maszyn, Bar/Karczma (od świtu do świtu), Łowisko (bezpłatne), Dzikie zwierzęta, Wyżywienie: śniadania 12zł/os; obiad 20zł/os, Alkohol (każdy :smile:), Piwo but. 4zł, Piwo lane 5 zł, Karaoke, Kuchnia polowa (sobota).

GPS:

Szerokość / Lat.: 51°59'25,054''N Długość / Long.: 18°49'23,7299''E

Szerokość / Lat.:51.99082 Długość / Long.:18.82254

https://maps.google.pl/

Opublikowano

Na cały zlot nie mam osprzętu, ale jakby się jakaś grupka w sobotę chciała wybrać pozwiedzać to ja chętnie :smile:

Opublikowano

kuszące:D to ja wyjade 2 dni wcześniej to mnei dogonicie w połowie drogi:D

Opublikowano

Na cały zlot nie mam osprzętu, ale jakby się jakaś grupka w sobotę chciała wybrać pozwiedzać to ja chętnie :smile:

Na sobotę to i ja się piszę:smile:
Opublikowano (edytowane)

Zygy, ty to może być tak wpadł do Sielpi 28-30.09 na zakończenie sezonu Fazera i Thundercata jak już fazerem latasz ;)

więcej info na koleżeńskim forum.

podobnie Koper, i pewnie jeszcze kilka osób ;)

ps. żeby nie było, z sentymentu do Yamahy jeżdżę na te zloty, a co ważniejsze - zacna ekipa z fazerowiczów i kotów ;)

Edytowane przez jaquzie (wyświetl historię edycji)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Opublikowano

Zygy, ty to może być tak wpadł do Sielpi 28-30.09 na zakończenie sezonu Fazera i Thundercata jak już fazerem latasz ;)

więcej info na koleżeńskim forum.

podobnie Koper, i pewnie jeszcze kilka osób ;)

ps. żeby nie było, z sentymentu do Yamahy jeżdżę na te zloty, a co ważniejsze - zacna ekipa z fazerowiczów i kotów ;)

26 wstawiam moto do serwisu na kilka poważnych napraw i boję się że niestety nie zdołam się wyrobić z naprawą, ale w przyszłym sezonie jak najbardziej,

:P
Opublikowano

tez wpadne kto kiedy leci ? ;]

Opublikowano

Ja chętnie ale tylko na sobotę jak coś :smile:

Opublikowano

bylem dzis o 12 i bylo bardzo skromnie, dosłownie z 15 sztuk. Ale ośrodek fajny. Ciekawe czy doczekamy sie naszego flm zakonczenia....

Opublikowano

No tez bylem o 12 szkoda, ze na sam koniec imprezy Gospodarze leczyli kaca, ze wczoraj nie pojechalem a trzeba bylo nawet wieczorem jechac. Nastepnym razem bede tak aby z Wami cos wypic :smile: Super miejsce!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4632696585599.2189220.1538444085&type=3&l=edb29bf687

"Żeby być motocyklistą... – ... nie wystarczy benzyna w żyłach. Potrzebny jest jeszcze olej w głowie"

Opublikowano

Dzięki dla odważnych, co się nie przestraszyli pogody i przyjechali. W szczycie w sobotę ok 16-17 było ok 30 maszyn i 50 ludzików. Byli i tacy, co zostali na noc pod namiotem - szacun - temp w nocy sięgnęła 5*C. Wieczorny sobotni koncert był zajefajny (no chyba że wypiłem tak dużo, że podobałoby mi się wszystko). Miejscówka fajna z dużym potencjałem, może w przyszłym roku coś większego się zorganizuje.

Opublikowano

Najlepiej jak bedzie cieplo to i pod namiotem czlowiek sie przespi. Jak bedziecie cos szykowac to krzycz wczesniej. Zbiore ekipe i bedziemy :smile:)

"Żeby być motocyklistą... – ... nie wystarczy benzyna w żyłach. Potrzebny jest jeszcze olej w głowie"