Seler Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Za 40 zeta, w cenie zlotu, jeden obiad i dwa browary. Z przecieków wiem, że sticker został zastąpiony blachą zlotową. Blisko, tanio, byleby pogoda dopisała. Jeżeli macie pytania to śmiało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 podoba mi sie. tylko nocleg jakis bardziej kofortowy bym musial znalezc bo pod namiotem to zimno juz bedzie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Seler dlaczego nie majdasz łapą mijałem was dzisiaj przed Alexem 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seler Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Widziałem, tyle że już za późno, (w grupie częściej się w lusterka patrzy, tym bardziej w środku) właśnie jechaliśmy szczegóły zlotu dogrywać. Odhaczysz się ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seler Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Organizatorzy zapewniają: Ognisko (piątek), Grill (sobota), Koncert zespołu Superjednostka (sobota), Jazda konna (codziennie od 14:00 - 18:00), Przejazdy zaprzęgiem (sobota i niedziela od 14:00), Pole namiotowe, Park maszyn, Bar/Karczma (od świtu do świtu), Łowisko (bezpłatne), Dzikie zwierzęta, Wyżywienie: śniadania 12zł/os; obiad 20zł/os, Alkohol (każdy ), Piwo but. 4zł, Piwo lane 5 zł, Karaoke, Kuchnia polowa (sobota). GPS: Szerokość / Lat.: 51°59'25,054''N Długość / Long.: 18°49'23,7299''E Szerokość / Lat.:51.99082 Długość / Long.:18.82254 https://maps.google.pl/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Na cały zlot nie mam osprzętu, ale jakby się jakaś grupka w sobotę chciała wybrać pozwiedzać to ja chętnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 kuszące:D to ja wyjade 2 dni wcześniej to mnei dogonicie w połowie drogi:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Na cały zlot nie mam osprzętu, ale jakby się jakaś grupka w sobotę chciała wybrać pozwiedzać to ja chętnie Na sobotę to i ja się piszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 trzeba by pożegnać sezon. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) Zygy, ty to może być tak wpadł do Sielpi 28-30.09 na zakończenie sezonu Fazera i Thundercata jak już fazerem latasz więcej info na koleżeńskim forum. podobnie Koper, i pewnie jeszcze kilka osób ps. żeby nie było, z sentymentu do Yamahy jeżdżę na te zloty, a co ważniejsze - zacna ekipa z fazerowiczów i kotów Edytowane 13 Września 2012 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Zygy, ty to może być tak wpadł do Sielpi 28-30.09 na zakończenie sezonu Fazera i Thundercata jak już fazerem latasz więcej info na koleżeńskim forum. podobnie Koper, i pewnie jeszcze kilka osób ps. żeby nie było, z sentymentu do Yamahy jeżdżę na te zloty, a co ważniejsze - zacna ekipa z fazerowiczów i kotów 26 wstawiam moto do serwisu na kilka poważnych napraw i boję się że niestety nie zdołam się wyrobić z naprawą, ale w przyszłym sezonie jak najbardziej, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 tez wpadne kto kiedy leci ? ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seler Opublikowano 17 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 ja na bank w piątek ok 19.00 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Ja chętnie ale tylko na sobotę jak coś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 bylem dzis o 12 i bylo bardzo skromnie, dosłownie z 15 sztuk. Ale ośrodek fajny. Ciekawe czy doczekamy sie naszego flm zakonczenia.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bison Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 No tez bylem o 12 szkoda, ze na sam koniec imprezy Gospodarze leczyli kaca, ze wczoraj nie pojechalem a trzeba bylo nawet wieczorem jechac. Nastepnym razem bede tak aby z Wami cos wypic Super miejsce! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4632696585599.2189220.1538444085&type=3&l=edb29bf687 0 Cytuj "Żeby być motocyklistą... – ... nie wystarczy benzyna w żyłach. Potrzebny jest jeszcze olej w głowie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seler Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Dzięki dla odważnych, co się nie przestraszyli pogody i przyjechali. W szczycie w sobotę ok 16-17 było ok 30 maszyn i 50 ludzików. Byli i tacy, co zostali na noc pod namiotem - szacun - temp w nocy sięgnęła 5*C. Wieczorny sobotni koncert był zajefajny (no chyba że wypiłem tak dużo, że podobałoby mi się wszystko). Miejscówka fajna z dużym potencjałem, może w przyszłym roku coś większego się zorganizuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bison Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Najlepiej jak bedzie cieplo to i pod namiotem czlowiek sie przespi. Jak bedziecie cos szykowac to krzycz wczesniej. Zbiore ekipe i bedziemy ) 0 Cytuj "Żeby być motocyklistą... – ... nie wystarczy benzyna w żyłach. Potrzebny jest jeszcze olej w głowie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi