Nameless Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Hej, znacie jakiś zakład oponiarski, który mógłby dobrze wyważyć koło w motocyklu? Przytuliłem się ostatnio do tira i mam wrażenie, że mi koło przednie straciło lekko wyważenie. 0 Cytuj
Dżerry Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 wiem, że w rut-marze na 1-go maja i w dim-pol'u na wieniawskiego mają taką możliwość ale osobiście nie korzystałem u nich z tej usługi.. 0 Cytuj
Mawet Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Rut-Mar ma w ofercie wyważanie kół Stunt-Ex też. Reszty serwisów nie znam. 0 Cytuj
Michał Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Liberty Motors na maratońskiej i róg włókniarzy i wróblewskiego ale nie znam nazwy. 0 Cytuj
BykuOCW Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Wojtera na bałutach:) Zdecydowanie polecam. 0 Cytuj
Nameless Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Dzięki chłopaki za szybką odpowiedź. Brać, wybierać, ryzykować i niczego nie żałować ;)EDITNie chce się wierzyć, ale zjeździłem chyba z 7-8 punktów i w żadnym mi nie wyważyli koła. Albo nie mają przystawki, albo nie mają maszyny i sami wożą koła gdzieśtam, albo zamknięte w sobotę, albo i tu uwaga.. owszem mogą wyważyć, ale trzeba im odkręcić koło, bo oni nie biorą odpowiedzialności za odkręcenie 2 śrub. Paranoja jakaś. 0 Cytuj
Jerry Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Rut Mar tam ostatnio wymieniali mi oponkę z tyłu, mają cały sprzęt, jedyny problem to, że pracują do 17tej w dni powszednie :/ 0 Cytuj
bleft-style Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Wojtera nie dość ze wyważają to zawsze dobiora jakąś awaryjną oponke jak jest potrzeba 0 Cytuj Bleft-Style
Jerry Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Wojtera nie dość ze wyważają to zawsze dobiora jakąś awaryjną oponke jak jest potrzeba A gdzie to? 0 Cytuj
bleft-style Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 zaraz jak jedziesz pojezierską to skrzyzowanie przed włókniarzy skrecasz w lewo w ostatnia uliczke i prosto jedziesz i po prawej 0 Cytuj Bleft-Style
Nameless Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 To tam byłem, ale chłopaki też chcą, żeby im przywieźć odkręcone koło. 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 W Motopublice nie powinno być problemów, na ul. Żeligowskiego. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
bleft-style Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 mi jakos nie kazali ...przyjechałem na moto i sami odkrecili http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj Bleft-Style
Jerry Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Wracam do tematu... nie wiecie czy w Rut Mar naprawią mi przebitą oponę? Wsiadając przed chwilą zauważyłem, że powietrze uciekło, okazało się, że małego gwoździa mam... :/ 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Po co ci od razu Rut Mar czy inny serwis motocyklowy? Idziesz do wulkanizacji z takim problemem 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Jerry Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Nie mam zbytnio warunków by zdjąć koło z motocykla... :/ dlatego 0 Cytuj
Mawet Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 Zwykły wulkanizator może mieć problem z zdięciem, założeniem i przede wszystkim wyważeniem koła motocyklowego. madPaweł w Aleksandrowie Ci to zrobi. Tylna czy przednia opona? Masz w moto centralkę? 0 Cytuj
Jerry Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 tylna i niestety nie mam, napompuję chyba jutro koło i polecę do Rut Mar tylko nie jestem pewien czy oni też naprawiają... jeśli nie to wezmę oponkę i polecę do wulkanizatoraByłem u Wojtery, zrobili, nie grymasili jak inni i chyba jest spoko... chyba bo jadąc dzisiaj troche dziwnie sie czułem ale może jestem przewrażliwiony, w sobote sprawdzę Dzięki Byku za namiar 0 Cytuj
krzycho Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 po pierwsze odradzam i raczej prawie kazdy odradza (nawet w serwisach opon) wulkanizacje opon motocyklowych! nie przywroci to pierwotnych wlasciwosci opony, poza tym to nie auto- drugiej nie masz;/ lepiej poszukac uzywanej oponki i nie wyjdzie to wiele drozej niz wulkanizacja. co do wymiany i wywazenia to polecam koło-serwic na przybyszewskiego/puszkina. 0 Cytuj
kustosz Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 ile taki zabieg u Wojtery kosztuj? 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Stunt-ex u MadPawła, ale to w Alexandrowie. Nie znam lepszego statycznego wyważyciela ;)Moto po wyważeniu Pawła jeździ prosto jak strzała 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
danielfit Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 co do wymiany i wywazenia to polecam koło-serwic na przybyszewskiego/puszkina.Też tam robię od paru lat i jak do tej pory jest cacy. 0 Cytuj
Adrian-xj600 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 chyba tez sie tam wybiore...... 0 Cytuj
gary Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Dziś byłem w zakładzie u pana Wojtery na Glinianej. Yamaha dostała nowe kapcie przód-tył. Rano trzeba zadzwonić i upewnić się czy jest w danym dniu człowiek, który wie jak to się robi z motocyklami. Usługa arcyexpresowa, solidnie wykonana. Widać, że wiedzą o co chodzi. Gdzie odkręcić, gdzie przytrzymać i kiedy asekurować moto bo może zaliczyć glebę. Szacuneczek, bo rzadko spotykam tak funkcjonujących serwisantów. Wentyle dostałem w gratisie. Polecam! 0 Cytuj
KrzysztoFu Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Jeden z nielicznych zakładów który wyważa koła dynamicznie ( a nie jak powszechnie to robią serwisy motocyklowe statycznie) ze względu na posiadanie odpowiedniej przystawki do maszyny to wulkanizacja róg Pojezierskiej / Włóknierzy. Wjazd od Glinianej.O zasadności wyważania koł statycznie czy dynamicznie to chyba temat do innego działu.Pozdro 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi