Frager Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Napisz jakie masz już doświadczenie , jaki ewentualny budżet na nowe moto , wzrost , waga , i gdzie mniej więcje będiesz się poruszał enduro - ( las , pola , rzeki itp. ) motocross - ( tor) Pozdrawiam 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Hej! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Witaj 0 Cytuj Często na drodze spotykam prawdziwych szaleńców ,pędzą na złamanie karku wbrew rozsądkowi...naprawdę... czasami aż mi ciężko ich wyprzedzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Nie no Panowie bez jaj , że nikt z was nie śmiga off-road : D Kurde... Pany dzisiaj miałem przygode... wybrałem sie pojeżdzić ( tak w ten lejący deszcz ) I pierwszy raz przelecialem przez kierownice a motor na mnie : / ( nie za przyjemne uczucie ) , bylo też kilka pojedynczych gleb bo sztrasznie ślisko , no i lekkie podtapianie maszyny w rzece Taka tam krótka relacja ; p Ogólnie na + P.S Zalałem 8l. do baku za 50zł. spaliło mi w 3H.... jak to mówią... " gdzie zaczyna się pasja ( albo 2T ) tam kończy się ekonomia... " Pozdrawiam ; ) 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 (edytowane) raz na wozie, raz pod wozem jak to mawiają Edytowane 13 Września 2012 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Pomidoro Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 witamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyq Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Witam kolegę offroadowca! Jak tylko znajdę czas i w końcu reanimuję gaźnik w mojej wiernej deerce (DR350) to możnaby jakiś wspólny wypad zorganizować. Jakiś czas temu przesiadłem się na Trampka ale jednak brakuje mi jazdy typowo terenowej. Napisz z jakiej części Łodzi jesteś, bo RM to chyba raczej się legalnie po ulicach nie możesz poruszać? ;P 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Zapraszam do bejrzenia kiku dzięć z dzisiejszej zabawy ; D 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi