Skocz do zawartości

Frager

Frager

Rekomendowane odpowiedzi

Napisz jakie masz już doświadczenie , jaki ewentualny budżet na nowe moto , wzrost , waga , i gdzie mniej więcje będiesz się poruszał enduro - ( las , pola , rzeki itp. ) motocross - ( tor)

Pozdrawiam

you will never know me, you can only follow me.

Cześć

Cel jest niczym. Podróż wszystkim.

Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa

Nie no Panowie bez jaj , że nikt z was nie śmiga off-road : D

Kurde... Pany dzisiaj miałem przygode... wybrałem sie pojeżdzić :biggrin: ( tak w ten lejący deszcz :biggrin: ) I pierwszy raz przelecialem przez kierownice a motor na mnie : / ( nie za przyjemne uczucie ) , bylo też kilka pojedynczych gleb bo sztrasznie ślisko , no i lekkie podtapianie maszyny w rzece :biggrin: Taka tam krótka relacja ; p Ogólnie na +

P.S

Zalałem 8l. do baku za 50zł. spaliło mi w 3H.... jak to mówią...

" gdzie zaczyna się pasja ( albo 2T ) tam kończy się ekonomia... "

Pozdrawiam ; )

you will never know me, you can only follow me.

Witam kolegę offroadowca! :smile:

Jak tylko znajdę czas i w końcu reanimuję gaźnik w mojej wiernej deerce (DR350) to możnaby jakiś wspólny wypad zorganizować. Jakiś czas temu przesiadłem się na Trampka ale jednak brakuje mi jazdy typowo terenowej.

Napisz z jakiej części Łodzi jesteś, bo RM to chyba raczej się legalnie po ulicach nie możesz poruszać? ;P

"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..."

http://bikepics.com/members/bzyq/