Frager Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Cześć! Mam przyjemność zapoznać się z wami i napisać kilka słów o sobie ; ) A więc na imię mam Karol i obecnie 17 lat Swoją przygodę z jednośladami rozpoczołem w 2008 roku od skutera ; ) później brat zakupił sobie chińskiego crossa , diabolini ; D i tak po kilku wypadach na jego maszynce zrodziło się coś we mnie , że mnei ciągneło tylko w off-road ; D A więc trzeba było zacząć się zastanawiać nad czymś poważnym... i tak 4 lata od zakupu skutera ( który nadal mam ) i 2 lata od zakupu crossa brata ( który też nadal jest w garażu ) nadszedł czas na zakup... SUZUKI RM 250! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Większość mi polecała jakieś lekkie , zwinne enduro coś w stylu KTM EXC 125 ewentualnie zwykłą setke ale ja zaparcie szedłem w swoje i postawiłem na tym Udało się kupić Suzuki RM 250 z 2003 roku Jak narazie maszynke posiadam od 2 miesięcy i powoli zaczynam ją ogarniać choć te około 50 koni robi swoje... czasami w niespodziewanym momencie po lekko odkreconym gazie staje na gume sama ; D Ale jakoś daje rade ; D Ok , to by było chyba na tyle , w najbliższym czasie postaram się stworzyć swój wątek w kategorii " nasze motocykle " wiem , że stanowie dużą mniejszość na tym forum z racij mojego obecnego pojazdu jakim sięporuszam ale w końcu to też jest jednoślad , skuter nadal mam , i pochodze i mieszkam w Łodzi także postanowiłem się zarejestrować na forum! czemu nie? ; ) P.S Orientuje się ktoś może gdzie można dotać olej Castrol Racing 2T ? Pierwszy raz kupowałem go w Profi ? Dobrze mówie ? Ten sklep przy Włókniarzy - Św. Teresy ale w cenie 56zł. : / co wydaje mi się lekką przesadą : / ( na alegro są po 30zł. ) P.S Jeżeli ktoś też śmiga enduro , albo w terenie to niech da znać może udało by się razem jakoś pośmigać , albo pogadać na ten temat , czy też wymienić fajnymi miejscówkami do latania off-road. Pozdrawiam! ; ) 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Witamy serdecznie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif P.S. O olej pytaj w innym dziale. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 siema 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Heyka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Cześć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 siemka, tam gdzie teraz pracuje na Żuławach i Gdańsku jest pełno off-roadów, i dobrze chłopaki wymiatają fajnie popatrzeć, choć wole supersport to to tez jest ciekawe, Powodzenia 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert86 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Różowa Pantera Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Lubię ... wpie*dalać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Siemanko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Siema 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 witaj 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Siema to zes sie rozpisal dawaj dzis na giełdę tam jest taki gościu z olejami powinien mieć:-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAPPY-GSM Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Witam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 a nikt z was nie śmiga enduro , motocross ? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dośka182 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Witaj http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jula Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Siema 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 cześć 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Miło , że tyle osób mnie przywitało bo pewnie z większością w realu nie będę miał okazij się zobaczyć. Pozdrawiam 0 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Cześć, ja mam zamiar sobie kupic jakieś enduro tylko sam juz nie wiem jakie 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi