Bulba Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Mam pytanko. Czy mamy w swoich szeregach posiadacza/posiadaczke tego sprzetu ? http://allegro.pl/romet-division-125-i2586827958.html Aukcja pogladowa wybrana ze wzgledu na ladne zdjecia. Potrzebowal bym spojzec na niego wlasnym okiem poprostu. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 W Zgierzu w "salonie" jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) To jest to ? http://halmark.pl/ Nie widze 125 ale spoko przedzwonie jutro Thx Edytowane 4 Września 2012 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Ja jeździłem tylko, że na wersji 249. Jakbym nie widział, że ma naklejki Romet to bym nie powiedział, że to chinol. Fajne ma bajery typu wyświetlacz biegów, elektroniczny prędkościomierz, tylna lampa oraz kierunki są ledowe, przewody hamulcowe w oplocie Jedyne co było uciążliwe to, to że się siedziało jak na kamieni, jakbym jechał na komarze sztywniaku http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Edytowane 4 Września 2012 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Tak to, 125 od 250 się niczym nie różni praktycznie więc (poza motorem) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) Ja powiem tak - gdyby leciał to 120, napewno bym go kupił zamiast cbr 125, bo wg. mnie jest b. ładny. A do rometa zaufanie mam - miałem zetke 50, i nie waliła się. Kilka pierdół i tyle. Jak sie dba tak sie ma - zawsze go rozgrzewałem, nie katowałem, gume może raz spaliłem i to na piasku, wiec nic poważnego nigdy nie padło. Tylko jakieś zarowki itp. Edytowane 5 Września 2012 przez NoPel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 No dobra mleko sie wylalo i sprzet zakupiony 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 no to Bulba wreszcie strzelisz sobie ze sprzęgła . 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 I odcinke na swiatlach 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Gratulacje, dobry wybór 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 18 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 To nie dla mnie to dla syna Olo faktycznie franca ma tyl twardy jak furmanka 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 zamawiam 3swiatla jazdy testowej na dellu hehe bo na nowy sezon kupuje pewnie 125. myslalem o yzf ale ja ten bd bomba to nowka to zawsze nowka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Leci rowno stowke wiec nie wiem czy jest co testowac 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 będziesz nim w czwartek ? 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Przeciez bedzie lalo, zreszta za leniwy jestem na wajchowanie biegowcem 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 ale jest przed blokadami nie? mlody niech wpada. deszcz nam nie straszny?! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Przeciez bedzie lalo, zreszta za leniwy jestem na wajchowanie biegowcem przyznaj się że nie potrafisz znieniać biegów i wszyscy będą się śmiali 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 19 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Heheheee... Ale kiedys nie bylo aftomatow 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcartman Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Leci rowno stowke wiec nie wiem czy jest co testowac Wypraszam sobie - osiągnąłem 103 podczas jazdy testowej poskładany na maksa ))) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) A oto film z della podczas bicia rekordu predkosci Edytowane 20 Września 2012 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Mlody sie posikal https://picasaweb.google.com/109017166832530357700/Romecik?authkey=Gv1sRgCISo-cPkpMLZjwE#5813170979392975794 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 ale fajne cudo będzie młody motórzysta, już widać to spojrzenie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 (edytowane) W końcu nie będę na samym końcu przy przejażdżkach z Wami Edytowane 21 Listopada 2012 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 No i dzisiaj sprawa znalazla swoj final Mlody zdal prawko, teraz juz zadna sila nie utrzyma go na miejscu 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 no to wielkieeee gratulacje dla młodego 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi