Skocz do zawartości

Anonse! Motocyklista Pozna Motocyklistke Jak I Równiez Motocyklistka Pozna Motocykliste.

LoneRider

Rekomendowane odpowiedzi

Madziulek widze ze juz wszystkich wolnych facetow z forum zabralas dla siebie:P

oj tam dla siebie :biggrin: dogadamy się :biggrin:

Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...

Peku jakbym miala wybrac 3 slowa, ktore mnie opisuja to wlasnie byloby to: fajna,zgrabna i powabna ;)

Gerwaz zapraszamy na deser skoro oni sie zdecydowac nie moga a przy okazji ja i Madziulek sie dogadamy jak Was miedzy siebie podzielic :smile:

ja tam kończe z offtopem tu:D i z jajami:D

22 letni Facecik pozna dziewuszkę 18-2X do jazdy i nie tylko. tylko serious odpowiedzi, priv ;) hehe

;( z moją 50siątka to moge ...powąchac spalinki ;( 75-80 to wasza 2-3ka:D//pozatym Kruszów jest jakies 20-30 km od centrum co dla mojej vmax to ahh szkoda gadac...;( ja chce juz bestyjkeeeeeee

Edytowane przez GerwazKNZ (wyświetl historię edycji)

sorki ;(( buuuuuu ide do piaskownicy;(( what a shame...

Odświeżmy... szukam motocyklistke lubiącą czasami taki klimat....

Dołączona grafika

mój pokoik +120 świeczuszek:D 1h roboty, czy warto? nei wiem;)

Edytowane przez GerwazKNZ (wyświetl historię edycji)

To i ja zacznę ;)

Szukam motocyklistek wraz motórami chętnych na sesję zdjęciową.

Sesja może być rozbierana, mnie nie przeszkadza ;P

Stopień roznegliżowania do ustalenia w trakcie

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

To i ja zacznę ;) Szukam motocyklistek wraz motórami chętnych na sesję zdjęciową. Sesja może być rozbierana, mnie nie przeszkadza ;P Stopień roznegliżowania do ustalenia w trakcie

hehe ja bym się pisała ale moja fazerka to ani się nie błyszczy, ani nie jest posiadaczka całej owiewki to ja nie wiem czy fotoszop da radę :biggrin:

Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...

ani nie jest posiadaczka całej owiewki to ja nie wiem czy fotoszop da radę :biggrin:

PS zawsze daje radę. Nawet cały motocykl się dostawi :smile:

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

To i ja zacznę ;)

Szukam motocyklistek wraz motórami chętnych na sesję zdjęciową.

Sesja może być rozbierana, mnie nie przeszkadza ;P

Stopień roznegliżowania do ustalenia w trakcie

A asystenta nie potrzebujesz przy robieniu zdjęć? Mogę być jako wolontariusz, szczególnie do tych rozbieranych :smile:

A asystenta nie potrzebujesz przy robieniu zdjęć? Mogę być jako wolontariusz, szczególnie do tych rozbieranych :smile:

Jak będzie taka potrzeba to czemu nie ale aktualnie modelek brak ;)

Chociaż jak się znajdą fajne miejsca do robienia zdjęć to i modelki da radę ściągnąć, więc jak masz namiary na fajną lokalizację to coś wymyślimy

Kolorowa jak Diabli

generalnie to zapomniałeś napisać ze liczba miejsc jest ograniczona, bo zaraz pół forum będzie statystowało, a drugie pół się rozbierało. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif :decayed:

Jak zwykle robię wszystko odwrotnie, plan B wykonany, czas na plan A.

Jaką ma pan receptę na Legię dzisiaj? Grać 90 minut. To jest cała recepta. Czy ktoś kogoś będzie pilnował? Nie, my musimy wszystkich pilnować. A ktoś otrzymał jakieś zadanie specjalne? NIKT!

Kolorowa jak Diabli

Nadajesz się :decayed: wiem, bo wiem ;)

Jak zwykle robię wszystko odwrotnie, plan B wykonany, czas na plan A.

Jaką ma pan receptę na Legię dzisiaj? Grać 90 minut. To jest cała recepta. Czy ktoś kogoś będzie pilnował? Nie, my musimy wszystkich pilnować. A ktoś otrzymał jakieś zadanie specjalne? NIKT!

właśnie panie fotograf:) My chcemy nierozbierane!!!

Przypominam ze Ty się wczoraj rozebrałeś :biggrin: Sponge Bob :biggrin:

a jak ja chcę TYLKO zdjęcia i to NIE rozbierane

właśnie panie fotograf:) My chcemy nierozbierane!!!

Widzisz co narobiłaś. Jedna się nie rozbiera i kolejna też chce być porządna ;P

Spoko zrobimy tak by było sexy ;)

sorki ;(( buuuuuu ide do piaskownicy;(( what a shame...

Odświeżmy... szukam motocyklistke lubiącą czasami taki klimat....

Dołączona grafika

mój pokoik +120 świeczuszek:D 1h roboty, czy warto? nei wiem;)

Hehe, dobry temat. A nawiazujac do foty cod zes chaty nie podpalil, hihi.

a co mi tam nie umre rozbiore się ;) bahahaha:D:D

A jakbys chcial foty do poradnika medycznego to u mnie na sali jestesmy w liczbie 3 szt, modele z roznymi urazami :smile:

Jeden uraz kregoslupa w stylowym gorsecie i dwoch z powylamywanymi nogami, tylko z motongami problem bo moze z trzech roznych marek by sie sklecilo jakas sklejke co prosto by jezdzila :smile:

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

dziś podobno wypad robisz z hospitala....tak to bym wpadł hihi<OT

------------------------------

Panny co z wami:D brac nas hehe:D na sztuki, hurtem, jak kto woli:d