Naem Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 tak apropos podrywu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ginger Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 to tez dorzuce tzw dobry utwor muzyczny o tematyce milosnej http://www.youtube.com/watch?v=1fNMY11LJ84 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 a później będzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyks Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) A wszystko w powyższym poście tylko przez to: Ps: Nie odpowiadam, za treść piosenki Edytowane 7 Września 2012 przez kamyks (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Ej nie wrzycać już pioseneczek... Ja tu motomęża szukam a Wy jakieś listy przebojów 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Disco relaks.... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif P.S A ja moto żonę he he ale to nie realne... Edytowane 7 Września 2012 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Ja pier.. czytam ten wątek i sam nie wierze Brakuje tylko zdjęć ala fotka i już mamy portal randkowy jak trzeba 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 ridrick tu nie ma co czytać trzeba się wlaczyć do zabawy 60x90x60 i randka w ciemno hehe 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Madziulek wymiary zdjęcia czy swoje tu wpisałaś ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 zdjęcie 3D Okropna 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Madziulek ja cie biore!! i nie tak w ciemno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Twoja ja Ci rycerzu na Huraganie 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 A teraz moja propozycja miłości....bahahaha ZABITY ZOSTAŁEM jak to wysłuchałem:D:D:D:D:D:D:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 ridrick tu nie ma co czytać trzeba się wlaczyć do zabawy 60x90x60 i randka w ciemno heheJa nie moge bo będzie wpier... w domu ;P A te wymiary to autoreklama czy takich szukasz ? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 8 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Madziu!!! To ja juz jestem caly twójjjjjjjjj... Ja ,Ty i nasze motocykle!!! Madziulek Kochanie jak cos to kom..... Spadajace gwiazdy czekają!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 60x90x60 Panowie, gustów Waszych nie znam i dyskutować o nich nie zamierzam. Jednak 60-90-60 to nie do końca to samo co 90-60-90 którego, jak mniemam, się spodziewacie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ja tu motomęża szukam Miałem napisać,że nie musisz szukać bo ja ... ale kolega na huraganie był pierwszy... no i z najgłosniejszym Huraganem nie mam zamiaru konkurować... bo przy pewnych prędkościach to i bez piachu można sie ... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Panowie, gustów Waszych nie znam i dyskutować o nich nie zamierzam. Jednak 60-90-60 to nie do końca to samo co 90-60-90 którego, jak mniemam, się spodziewacie Cicho ;p niech będą nieświadomi hehe Jak widać większości to nie przeszkadza hehe Zaraz Śruba z Riderem bedą się bili Jak coś to bilety po złotemu 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Zaraz Śruba z Riderem bedą się bili Jak coś to bilety po złotemu Taa weźmiemy kopie i będziemy się napier... jak rycerze ;P ale na motórach. I nie wiem dlaczego akura ja . 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Taa weźmiemy kopie i będziemy się napier... jak rycerze ;P ale na motórach. I nie wiem dlaczego akura ja . LoneRider!!!! nie RIDICK 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 8 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Madziulek , mam sie bic na miecze Śrubka , myslalem ze Ty chcesz, zebym ja zostal twoim Ksieciem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Niech wygra lepszy 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ginger Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Madziulek widze ze juz wszystkich wolnych facetow z forum zabralas dla siebie:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Ginger jak jesteś fajna,zgrabna i powabna to oddam Madziulka bez walki a wezme Ciebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 cholera nie ma mnei 1 dnia tylko 1 dnia i juz kobiety wyczerpane. Lone jak to Lone...zgarnia pule. ;( to wy sie bijcie a ja tyj czasem pojade z Madziulkiem i Sylwią na deserek do maka i poznam koleżanki phi phi ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi