Dawid Xrv Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ten topic powinien zmienić nazwę na :Skojarzenia nasze, durne i bzdurne... 0 Cytuj
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2013 Oj Dawidzie to nie są wcale bzdurne ni durne skojarzenia... Moja Suza i Kawasaka grzeją lepiej od chłopaka 1 Cytuj Lazy An
Dann Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Moja Suza i Kawasaka grzeją lepiej od chłopaka Zmień se tego chłopa..zamień na nowszy model a będzie lepiej grzał na pewno 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Sebol Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Czemu od razu zmieniać suzi nie przyniesie sniadanka a kawasaki herbatki do łóżeczka w tym wygrywa chłopak lub dziewczyna hi hi hi 0 Cytuj
pafcio Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 No chyba że śniadanie do łóżka podawane jest o 3 nad ranem 0 Cytuj
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 suzi ogrzewa a kawa z saką rozgrzewa Zmień se tego chłopa..zamień na nowszy model a będzie lepiej grzał na pewno A kto powiedział że chłop do zmiany, na wiosnę będzie cieplej z nową Hanią 0 Cytuj Lazy An
pafcio Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Cytuję :Sfiksowałyście baby widać żeście chłopa dawno nie miały 0 Cytuj
Dann Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ha ha..... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Sebol Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 suzi ogrzewa a kawa z saką rozgrzewa A kto powiedział że chłop do zmiany, na wiosnę będzie cieplej z nową Hanią tutaj już chyba żaden chłop nic nie wskóra jak Hania przybędzie 0 Cytuj
Dann Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2013 A kto powiedział że chłop do zmiany, na wiosnę będzie cieplej z nową Hanią Chłop chłopu nie równy.. po prostu kolezanka nie trafiła na tego co, zakręci , rozgrzeje... tylko się dowartościowuje nowymi motórami 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
pafcio Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) To koleżanka ma podróbę i lansera a nie motocyklistę, bo te to zboki jakich mało (przynajmniej tych kilkudziesięciu których znam ) Edytowane 16 Grudnia 2013 przez pafcio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Lazy An (anetaisuzi) Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2013 To koleżanka ma podróbę i lansera a nie motocyklistę, bo te to zboki jakich mało (przynajmniej tych kilkudziesięciu których znam ) .....no co Ty nie powiesz... 0 Cytuj Lazy An
Sebol Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2013 podróbę to ja mam w bloku u siebie już od czterech lat kupuje motocykl i robi prawo jazdy ,ale kask już ma to to rozumiem ze jest zbok 0 Cytuj
Agusiaczek81 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ile fajnych rzeczy można robić w kasku, pomijając jazdę 0 Cytuj
Sebol Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 jeszcze nie próbowałem ,ale pójde w kasku do sklepu po piwo 0 Cytuj
Agusiaczek81 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 Czekam na relacje Tak odnośnie kasków wymyśliłam nową pozycję - na Teletubisia. Trzeba przetestować 0 Cytuj
Sebol Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 teletubiś czyli tylko kask i fioletowa torebeczka? 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 Sebol ty autobusem wyskocz na linie w kasku na 70 tke z matki polki na plac dąbrowskiego ha ha , a ja na 75 . Ciekawe kiedy Ewcia pogoniła by nas na aleksandrowską 0 Cytuj
Agusiaczek81 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 teletubiś czyli tylko kask i fioletowa torebeczka? No no dokładnie tak jak mówisz, chociaż z torebeczki bym zrezygnowała. Może przeszkadzać hihi 0 Cytuj
Sebol Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 Sebol ty autobusem wyskocz na linie w kasku na 70 tke z matki polki na plac dąbrowskiego ha ha , a ja na 75 . Ciekawe kiedy Ewcia pogoniła by nas na aleksandrowską LUBIANY jak byśmy tam poszli to długo by nas nie zobaczyli na mieście 0 Cytuj
Agusiaczek81 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ale jak byście sobie odpoczęli. Park, cisza, spokój i warkot motorów w oddali 0 Cytuj
Sebol Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2013 byśmy sobie w kaskach polatali ,dużo miejsca tam jest 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi