pafcio Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Taa zawsze można porównać czy tak samo smakuje jak w chodz i jak wychodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 W sumie tak ,jest wtedy miejsce na nowe eksperymenta ).Cholercia czego to człowiek nie zrobi aby zrobić partnerowi dobrze ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 (edytowane) Taa zawsze można porównać czy tak samo smakuje jak w chodz i jak wychodzi rozwaliłeś mnie tym postem no i co? kiedy lepsze? :D W sumie tak ,jest wtedy miejsce na nowe eksperymenta ).Cholercia czego to człowiek nie zrobi aby zrobić partnerowi dobrze ) aby zrobić dobrze, zrobi... ciasto? już mi się smakuje Edytowane 10 Listopada 2013 przez Marti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 ...nowe doznania ? na kręcioła 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Z ciast to super są bezy wystarczy dobrze strzepać piane,a potem rozkoszować się gdy rozpływają się w ustach") 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Co jak ciasto ale podobno ciasta robię całkiem niezłe..w sumie bezę też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Przez żołądek do serca ( ale niżej jest droga ekspresowa)0:)Ze specjanym systemem w te i wewte Taa zawsze można porównać czy tak samo smakuje jak w chodz i jak wychodzioj pafciu ty wciąż na te same teksty rwiesz,wysil się może na coś bardziej oryginalnego,bo te są już nudne i trącą myszką;-) pewnie młodzież ich jeszcze nie słyszała dlatego wydają się takie zabawne. Taki podstarzały satyr się z ciebie zrobił.Rzuć no może czymś nowym:-) Edytowane 11 Listopada 2013 przez Leo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 przy świecie można ewentualnie jakieś ciasto wytworzyć ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) powinno być, poznam ślicznotkę z delikatnymi dłońmi do ...wygniatania ciasta Edytowane 11 Listopada 2013 przez sebol (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 ...ciasta drożdżowego 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Albo takie ucierane jak od święta Na dodatek z kremem wielosmakowym,to tak na dodatek dla podjarania atmosferki:-! Edytowane 12 Listopada 2013 przez Leo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Pierd*lenie o ,,szopenie'' Nie lepiej odrazu napisac: umowie sie na ostry sex bez zobowiazan, zapraszam na priv ??? tylko robić takie 71-stronne podchody PS: minute po napisaniu tego posta, dostałem 3 wiadomości, a miała być to tylko zwykła wypowiedź Edytowane 11 Listopada 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Bezpośredniość przede wszystkim! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Lans chciałeś bez podchodów to teraz masz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 minute po napisaniu tego posta, dostałem 3 wiadomości, a miała być to tylko zwykła wypowiedź jestem ciekaw co na to twoja "dycha" skok w bok 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Tak btw te wiadomości to chociaż od kobiet były ? Edytowane 11 Listopada 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 tak odrazu bez zabezpieczenia?kto jaki jest i JAK GOTUJE? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 jestem ciekaw co na to twoja "dycha" skok w bok Dycha już rozebrana także nie będzie zazdrosna Do czyszczenia i pieszczenia przez zime 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Pierd*lenie o ,,szopenie'' Nie lepiej odrazu napisac: umowie sie na ostry sex bez zobowiazan, zapraszam na priv ??? tylko robić takie 71-stronne podchody Bravo za otwartą wypowiedź, niestety 71 stron p....o szopenie bywa skuteczne,przy okazji niektórych jara to,że inni się domyślą,co się nie dowiedzą PS: minute po napisaniu tego posta, dostałem 3 wiadomości, a miała być to tylko zwykła wypowiedź Edytowane 12 Listopada 2013 przez Leo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 co jest ? taka cisza ? no dobra kto chce się zabawić ....?)) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Melduję stan gotowości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Bry... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 na te chłodne dni trzeba rozgrzać troszkę klimat hi hi jakieś następne 80 stron . jest jakaś chętna z ciepłym futerkiem aby się przelecieć przez miasto ...motocyklem, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Ja tam wezmę na plecy!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 z We w futerku to mi kabriolet bardziej pasuje ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi