pafcio Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Taa zawsze można porównać czy tak samo smakuje jak w chodz i jak wychodzi 0 Cytuj
Sebol Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 W sumie tak ,jest wtedy miejsce na nowe eksperymenta ).Cholercia czego to człowiek nie zrobi aby zrobić partnerowi dobrze ) 0 Cytuj
Marti Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 (edytowane) Taa zawsze można porównać czy tak samo smakuje jak w chodz i jak wychodzi rozwaliłeś mnie tym postem no i co? kiedy lepsze? :D W sumie tak ,jest wtedy miejsce na nowe eksperymenta ).Cholercia czego to człowiek nie zrobi aby zrobić partnerowi dobrze ) aby zrobić dobrze, zrobi... ciasto? już mi się smakuje Edytowane 10 Listopada 2013 przez Marti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
Dann Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 ...nowe doznania ? na kręcioła 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Sebol Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Z ciast to super są bezy wystarczy dobrze strzepać piane,a potem rozkoszować się gdy rozpływają się w ustach") 0 Cytuj
Scyzer Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Co jak ciasto ale podobno ciasta robię całkiem niezłe..w sumie bezę też 1 Cytuj
Leo Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Przez żołądek do serca ( ale niżej jest droga ekspresowa)0:)Ze specjanym systemem w te i wewte Taa zawsze można porównać czy tak samo smakuje jak w chodz i jak wychodzioj pafciu ty wciąż na te same teksty rwiesz,wysil się może na coś bardziej oryginalnego,bo te są już nudne i trącą myszką;-) pewnie młodzież ich jeszcze nie słyszała dlatego wydają się takie zabawne. Taki podstarzały satyr się z ciebie zrobił.Rzuć no może czymś nowym:-) Edytowane 11 Listopada 2013 przez Leo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Agusiaczek81 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 przy świecie można ewentualnie jakieś ciasto wytworzyć ;-) 0 Cytuj
Sebol Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) powinno być, poznam ślicznotkę z delikatnymi dłońmi do ...wygniatania ciasta Edytowane 11 Listopada 2013 przez sebol (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Dann Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 ...ciasta drożdżowego 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Leo Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Albo takie ucierane jak od święta Na dodatek z kremem wielosmakowym,to tak na dodatek dla podjarania atmosferki:-! Edytowane 12 Listopada 2013 przez Leo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Lans Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Pierd*lenie o ,,szopenie'' Nie lepiej odrazu napisac: umowie sie na ostry sex bez zobowiazan, zapraszam na priv ??? tylko robić takie 71-stronne podchody PS: minute po napisaniu tego posta, dostałem 3 wiadomości, a miała być to tylko zwykła wypowiedź Edytowane 11 Listopada 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj
Scyzer Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Bezpośredniość przede wszystkim! 0 Cytuj
Kitket987 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 Lans chciałeś bez podchodów to teraz masz 0 Cytuj
Dann Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 minute po napisaniu tego posta, dostałem 3 wiadomości, a miała być to tylko zwykła wypowiedź jestem ciekaw co na to twoja "dycha" skok w bok 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Scyzer Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Tak btw te wiadomości to chociaż od kobiet były ? Edytowane 11 Listopada 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
Sebol Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 tak odrazu bez zabezpieczenia?kto jaki jest i JAK GOTUJE? 0 Cytuj
Lans Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2013 jestem ciekaw co na to twoja "dycha" skok w bok Dycha już rozebrana także nie będzie zazdrosna Do czyszczenia i pieszczenia przez zime 0 Cytuj
Leo Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Pierd*lenie o ,,szopenie'' Nie lepiej odrazu napisac: umowie sie na ostry sex bez zobowiazan, zapraszam na priv ??? tylko robić takie 71-stronne podchody Bravo za otwartą wypowiedź, niestety 71 stron p....o szopenie bywa skuteczne,przy okazji niektórych jara to,że inni się domyślą,co się nie dowiedzą PS: minute po napisaniu tego posta, dostałem 3 wiadomości, a miała być to tylko zwykła wypowiedź Edytowane 12 Listopada 2013 przez Leo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Sebol Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 co jest ? taka cisza ? no dobra kto chce się zabawić ....?)) 0 Cytuj
Leo Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Melduję stan gotowości 0 Cytuj
Dann Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Bry... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Sebol Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 na te chłodne dni trzeba rozgrzać troszkę klimat hi hi jakieś następne 80 stron . jest jakaś chętna z ciepłym futerkiem aby się przelecieć przez miasto ...motocyklem, 1 Cytuj
pafcio Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 Ja tam wezmę na plecy!! 0 Cytuj
Agusiaczek81 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2013 z We w futerku to mi kabriolet bardziej pasuje ;-) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi