Sebol Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 to chyba po tym proszku od księdza 0 Cytuj
Leo Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 TO NA SEDESIK SZYBCIUTKO 0 Cytuj
Dann Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 .... nie zapomnij o papierku toalet... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
pafcio Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Trochę mnie nie było , o co chodzi? To cgyba ten omlet 0 Cytuj
Leo Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Trzeba było nie jeść byle czego 0 Cytuj
Marti Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 hmm.. nie było mnie jakiś czas a tu widzę, już jakieś ciacho wyszło no ale i tak na początku musiał być piec 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
pafcio Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Przez żołądek do serca ( ale niżej jest droga ekspresowa) 0 Cytuj
Marti Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 ..dobrze, że nie autostrada bo by trzeba było płacić 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
Dann Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 nie autostrada tylko ruch posuwisto zwrotny... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
pafcio Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Ze specjanym systemem w te i wewte 0 Cytuj
Dann Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Zawsze jest opcja , ja leże ty działasz 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Marti Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 (edytowane) na pewno nie autostrada, bo tam zawracać nie można iiiii cofać Ze specjanym systemem w te i wewte Zawsze jest opcja , ja leże ty działasz ehh coś mi się wydaję, że to raczej refluks po zakalcu Edytowane 10 Listopada 2013 przez Marti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
pafcio Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 To pozycja nr1 podstawowa Raraz zapytam wójka gogle co to jest refluks i sprawdzę czy mnie nie obrażasz 2 Cytuj
Marti Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 hehe aż się popłakałam ze śmiechu 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
Dawid Xrv Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Boże święty!!! Od miłości do zwrotniaka. 0 Cytuj
Marti Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 no widzisz, tak to wychodzi, kiedy leci się ..ekspresem albo złe ziółka do ciasta wrzuci 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
Dann Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 .......prosze cię tu wszyscy młodzi sa więc ziółka nie potrzebne 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Marti Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 jakieś ziółka w to wklepać ja tylko wyjaśniam dlaczego nastąpił zwrot 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
pafcio Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Po majerranku???!! 0 Cytuj
Marti Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Marianku :decayed: 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
Sebol Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 (edytowane) kurcze zawsze co najlepsze trzeba oddać Edytowane 10 Listopada 2013 przez sebol (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Dann Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Sebol są i tez plusy 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Rekomendowane odpowiedzi