Dann Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Wy się nabijajcie z Pafcia on wypycha kobiety trocinami ..i stawia je w domu jako trofeum .... jedyny pozytywny osobnik na 4-um 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 I nudna Wy się nabijajcie z Pafcia on wypycha kobiety trocinami ..i stawia je w domu jako trofeum .... jedyny pozytywny osobnik na 4-um Dobre 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Ale trociny podrażniaja.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 myślę, że formalina lepsza okaz zostanie spreparowany na lata .... 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) czuję się połechtany po tym co się siusia (ciebie Dann to nie dotyczy) formalina ma nieładny zapach, zresztą wszystko co nie pachnie ropą ma nieładny zapach (scyzer ciebie też nie) Edytowane 23 Października 2013 przez pafcio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Zaniedługo kolejną wypcha trocinami,zresztą nigdy jednej dziury nie pilnuje;-) Wiem coś o tym i chwalę sobie,pozdrawiam pafcia<3 ja tam wolę mieć ciepło pod kołderką od piecyka a nie od choróbska fajniej w łóżku z chęci a nie z przymusu święta racja popieram,najfajniej z chęci niż z zimna,a niektórzy będą musieli z zimna niestety Te nowe piece to kiepsko grzeją , te z jakimś przebiegiem to potrafią rozgrzać do czerwoności , kolezanka mówiłano i dla tego warto powracać do starego pieca,prawda?nadodatek bez dodatkowych zob. a moich na szczęście dla ogółu nie ma , no może jak się poszuka to ze dwa się znajdą z tego jedno na pewno w kaskuej chyba trochę więcej tylko nie na tym portalu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 nie było mnie 3-4 dni i co ? gdzie ten piec ? zimno 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 nie było mnie 3-4 dni i co ? gdzie ten piec ? zimno W Aleksie Wy się nabijajcie z Pafcia on wypycha kobiety trocinami ..i stawia je w domu jako trofeum .... jedyny pozytywny osobnik na 4-um Oj chyba przeceniłeś pafcia. A ja powiem Miller miał rację: Faceta poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 A ja powiem Miller miał rację: Faceta poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna!!!!! a dlaczego nie jak to i to? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Sorry za OT, ale koleżanka Leo nam się chyba nie przywitała, ale że koleżanka i od razu w anonsach się udziela to nikt uwagi nie zwrócił A tak na marginesie, czekałam śledząc ten wątek, kiedy się żony i mężowie odezwą na te Wasze brednie, i proszę, pafciowej się cierpliwość skończyła 2 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Witam Was grzecznie i serdecznie a Ciebie. Jabioka szczególnie Edytowane 4 Listopada 2013 przez Leo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam Was grzecznie i serdecznie a Ciebie. Jabioka szczególnie A dziękuję, aczkolwiek miejsce na przywitanie jest jak sama nazwa wskazuje w POWITALNI Miłego czytania forum - niektóre tematy jak np. ten polecałabym z góry pominąć 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam Was grzecznie i serdecznie a Ciebie. Jabioka szczególnie pokaz face-a 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) A dziękuję, aczkolwiek miejsce na przywitanie jest jak sama nazwa wskazuje w POWITALNI Miłego czytania forum - niektóre tematy jak np. ten polecałabym z góry pominąć nie rozumiem czemu? A tak apropos czytania tego tematu przez mężów i żony,to raczej jest to nieuniknione,bo może jest czas aby uniknąć wielu niepotrzebnych komplikacji rodzinnych.a temat ten powinien być zarezerwowany dla osób bez zobowiązań,co niestety nie jest tu do zweryfikowania. Także moja droga forumowiczko nie unikniesz tu wizyt tych drugich połówek i ich reakcji,na niektóre posty. to nie jest portal pan pozna panią tylko publiczne forum pozdrawiam No co temat sie urwał??? Okazuje się,że to nietylko jest zabawa, ale rodzi także dalsze poważne konsekwencje. Przepraszam,że może niektórym popsułam humor, ale ci którzy wykorzystali forum w sposób niejednoznaczny nawet juź, czy narazie zniknęli z niektórych tematów, bo dopięli swego, albo jest im niewsmak, to co napisałam, bo tak to odbieram. Ja naszczęście z moim... jesteśmy w stanie ze sobą rozmawiać mimo wszystko, dogadujemy się, ratujemy co można jeszcze........ , choć na pewno juz będzie inaczej niż było.A do tematu niech podchodzą rzeczywiście ludzie nietylko wolni stanem, ale również bez zobowiązań. Miłego dnia:} pokaz face-a MaRRcinie przyjdzie czas to pokażę, może nawet niedługo :} Edytowane 6 Listopada 2013 przez Leo (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 chyba ktoś komuś wszedł na ambicje... wole temat o piecach 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 chyba ktoś komuś wszedł na ambicje... wole temat o piecach Ale on ma ścisły związek Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) Marta chyba narobiłaś zamętu i teraz wszyscy robią rachunek sumienia albo analizy dokumentów zaświadczających stan cywilny pieca ps. a z drugiej strony jak to się mówi, krowa która dużo ryczy to mało mleka daje Edytowane 6 Listopada 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Marta chyba narobiłaś zamętu i teraz wszyscy robią rachunek sumienia albo analizy dokumentów zaświadczających stan cywilny pieca ps. a z drugiej strony jak to się mówi, krowa która dużo ryczy to mało mleka daje Taki właśnie był mój cel, a ps. święta racja, ale niektórym wiek średni zaczął dokuczać i tak muszą o sobie pisać,żeby zaimponić młodszym samicom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Gdzieniegdzie zamiast pieca to klima by się zdała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 (edytowane) Gdzieniegdzie zamiast pieca to klima by się zdała kLIMA TO TAKŻE URZĄDZENIE GRZEWCZE ALE POPIERAM GDZIENIEGDZIE NIEKTÓRYM KUBEŁ ZIMNEJ WODY Edytowane 6 Listopada 2013 przez Leo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 tam kubeł, całą wannę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 ;-)wanna też może być mało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 co z wami dla ochłody wystarczą gałkowe lody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Ty wiesz jakie to musiałyby być gały,??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 co z wami dla ochłody wystarczą gałkowe lody To w kwestii tych ostatnich lodów w Tesco? grunt, że żonie smakowały 2 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi