Skocz do zawartości

Anonse! Motocyklista Pozna Motocyklistke Jak I Równiez Motocyklistka Pozna Motocykliste.

LoneRider

Rekomendowane odpowiedzi

Wy się nabijajcie z Pafcia on wypycha kobiety trocinami ..i stawia je w domu jako trofeum  :decayed: .... jedyny pozytywny  osobnik na 4-um :biggrin:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

czuję się połechtany po tym co się siusia (ciebie Dann to nie dotyczy) formalina ma nieładny zapach, zresztą wszystko co nie pachnie ropą ma nieładny zapach

(scyzer ciebie też nie)

Edytowane przez pafcio (wyświetl historię edycji)

• 2 tygodnie później...

Zaniedługo kolejną wypcha trocinami,zresztą nigdy jednej dziury nie pilnuje;-)

Wiem coś o tym i chwalę sobie,pozdrawiam pafcia<3

ja tam wolę mieć ciepło pod kołderką od piecyka a nie od choróbska :P  fajniej w łóżku z chęci a nie z przymusu :biggrin:

święta racja popieram,najfajniej z chęci niż z zimna,a niektórzy będą musieli z zimna niestety

Te nowe piece to kiepsko grzeją , te z jakimś przebiegiem to potrafią rozgrzać do czerwoności , kolezanka mówiła

no i dla tego warto powracać do starego pieca,prawda?nadodatek bez dodatkowych zob.

a moich na szczęście dla ogółu nie ma , no może jak się poszuka to ze dwa się znajdą z tego jedno na pewno w kasku

ej chyba trochę więcej tylko nie na tym portalu

nie było mnie 3-4 dni i co ? gdzie ten piec ? zimno  :whistling:  :whistling:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,

nie było mnie 3-4 dni i co ? gdzie ten piec ? zimno  :whistling:  :whistling:

W Aleksie

Wy się nabijajcie z Pafcia on wypycha kobiety trocinami ..i stawia je w domu jako trofeum  :decayed: .... jedyny pozytywny  osobnik na 4-um :biggrin:

Oj chyba przeceniłeś pafcia.  A ja powiem Miller miał rację: Faceta poznaje się po tym jak kończy, a nie jak zaczyna!!!!!

Sorry za OT, ale koleżanka Leo nam się chyba nie przywitała, ale że koleżanka i od razu w anonsach się udziela to nikt uwagi nie zwrócił ;)

A tak na marginesie, czekałam śledząc ten wątek, kiedy się żony i mężowie odezwą na te Wasze brednie, i proszę, pafciowej się cierpliwość skończyła ;)

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

Witam Was grzecznie i serdecznie a Ciebie. Jabioka szczególnie

A dziękuję, aczkolwiek miejsce na przywitanie jest jak sama nazwa wskazuje w POWITALNI ;)

Miłego czytania forum - niektóre tematy jak np. ten polecałabym z góry pominąć ;)

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

A dziękuję, aczkolwiek miejsce na przywitanie jest jak sama nazwa wskazuje w POWITALNI ;)

Miłego czytania forum - niektóre tematy jak np. ten polecałabym z góry pominąć ;)

nie rozumiem czemu? A tak apropos czytania tego tematu przez mężów i żony,to raczej jest to nieuniknione,bo może jest czas aby uniknąć wielu niepotrzebnych komplikacji rodzinnych.a temat ten powinien być zarezerwowany dla osób bez zobowiązań,co niestety nie jest tu do zweryfikowania. Także moja droga forumowiczko nie unikniesz tu wizyt tych drugich połówek i ich reakcji,na niektóre posty. to nie jest portal pan pozna panią tylko publiczne forum pozdrawiam

No co temat sie urwał??? Okazuje się,że to nietylko jest zabawa, ale rodzi także dalsze poważne konsekwencje. Przepraszam,że może niektórym popsułam humor, ale ci którzy wykorzystali forum w sposób niejednoznaczny nawet juź, czy narazie zniknęli z niektórych tematów, bo dopięli swego, albo jest im niewsmak, to co napisałam, bo tak to odbieram. Ja naszczęście z moim... jesteśmy w stanie ze sobą rozmawiać mimo wszystko, dogadujemy się, ratujemy co można jeszcze........ , choć na pewno juz będzie inaczej niż było.A do tematu niech podchodzą rzeczywiście ludzie nietylko wolni stanem, ale również bez zobowiązań. Miłego dnia:}

pokaz face-a :smile:

MaRRcinie przyjdzie czas to pokażę, może nawet niedługo :}

Edytowane przez Leo (wyświetl historię edycji)

:blink:  :blink:  chyba ktoś komuś wszedł na ambicje...

wole temat o piecach  :hihi:  :decayed:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,

Marta chyba narobiłaś zamętu i teraz wszyscy robią rachunek sumienia albo analizy dokumentów zaświadczających stan cywilny pieca :P

ps. a z drugiej strony jak to się mówi, krowa która dużo ryczy to mało mleka daje ;)

Edytowane przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Marta chyba narobiłaś zamętu i teraz wszyscy robią rachunek sumienia albo analizy dokumentów zaświadczających stan cywilny pieca :P

ps. a z drugiej strony jak to się mówi, krowa która dużo ryczy to mało mleka daje ;)

Taki właśnie był mój cel, a ps. święta racja, ale niektórym wiek średni zaczął dokuczać i tak muszą o sobie pisać,żeby zaimponić młodszym samicom.

co z wami :biggrin: dla ochłody wystarczą gałkowe lody :hihi:

To w kwestii tych ostatnich lodów w Tesco? :biggrin: grunt, że żonie smakowały :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...