Marti Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 no właśnie niby takie zwykłe ludzkie sprawy.. a tak skomplikowane 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 maczuga upraszcza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 No nie? Prosto krótko na temat bez podchodow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 podchody muszą być , inaczej ucieknie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 No i wszystko się wydało ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) @Marti pytanie tylko kto te sprawy komplikuje:-) Edytowane 22 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Jak to kto... mąż... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Ale czyj? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 @Marti pytanie tylko kto te sprawy komplikuje:-) no jak to kto? WY, faceci.. 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Kobiety to święte osoby 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Tiaaaaaaaaaaaaaaaaa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Zanim mnie nie spotkają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 a co PAfcio, zmieniasz je w demony hehe 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Kurde już mnie rozopracowała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 ma się te zdolności chociaż po tych kajdankach nie trudno się domyślić co Ty z tymi biednymi niewiastami wyprawiasz 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Nie takie one biedne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 noo tak, kajdanki w gratisie od policjantów 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Jakie kajdanki gdzie co jak coś przeoczyłem Damnnnnnn 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 TAa przychodzi taka i mówi byłam bardzo niegrzeczną dziewczynką Ukarz mnie ukarz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Wy nie jesteście normalni hihi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Nigdy tego nie twierdziłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Normalność to pojęcie względne zależne od ilości spożywanych leków.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Albo ich braków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 w tych czasach bycie normalnym jest nienormalne a leki swoją drogą, niech każdy bierze swoje i gitara 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Bo normalność z definicji nie jest normalna.. Edytowane 22 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi