Scyzer Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Oj tak zdecydowanie..zwłaszcza jak się nie można zebrać z łózka bez prochów przeciwbólowych i blokady na kregosłup 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Trzeba wiedzieć czym sie leczyć... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Najlepiej to masażystką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Ale ja pisałem o reakcji po strączkowych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 po strączkowych to na balkon a nie pod kołdre 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 a jak nie ma balkonu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 to przez okno 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Trochę żal ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 polecam sie przeziębic..j kurowac się jak ja dzis od rana 100ml + pieprz co 20-30 minut..gorac pod kołdra murowany..bez pieca.. a ja jako tradycjonalista preferujë 40 do70 kg młodego ciała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 tylko do 70 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Może być 2* 60 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Na pośladek znaczy sie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Noo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 To musi byc duże łóżko... I wytrzymałe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Coś wyspawam Z ucwytami na kajdanki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ojej,powiało grozą ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Proszę się do mnie zwracać pafcio straszny lub ptyś okrutny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Hm... Postaram się zapamiętać Krzyczeć mogę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Wzkazane Wskazane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Hm.. Przyjadą Panowie policjanci i zakują w kajdanki. I żadne powoływanie się nie pomoże hihi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Kajdanki już będą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) .................... Edytowane 19 Października 2013 przez Agusiaczek81 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 oj.. ciekawie się zrobiło grrr... 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 nocne Polaków(ek) zabawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 łóżko, kajdanki i jeszcze panów policjantów zaproszą 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi