Scyzer Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 I nie puszczać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 ... sie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KASICA Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 ale wiesz czemu Cię przytulę ?pomarańczowo mi http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) ssie? pomarańcz jest bee Edytowane 5 Września 2012 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 KTM bee??? 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KASICA Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 tamten pomarańcz jest zajeb... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Poszukuję kogoś kto mi pomruczy pod oknem do snu.... 1 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 gerwaz załatwi kilo pomranczy a na spocie Kasia tańczy:d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KASICA Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 ha ha załatwisz tą jedną a ja zatańczę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Madzia...ja moge ewentualnie pobzyczeć ci jak ci co kosza od rana trawniki:d chcesz rano/budzik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 ale ja na 6 pietrze to nie bedzie Cie słychac ( 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) :Dja was obudze Zapomniałem Ci napisać że mam przelotową Yoshimurke 118,6 decybeli Jak lubisz moge też ogniem postrzelać W nocy słychać mnie na kilka km Edytowane 15 Września 2012 przez lansl (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) Puche się odkręci i myśle że dźwięk pustego kolektora będzie na 6 pietrze szybciej niż winda Także moge się polecić na przyszłość xD Edytowane 5 Września 2012 przez Zidus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Madziaaaa walczysz z siłą której bzzzzzyka nie pojmujuesz:D...nie stawiaj mnie do wyzwania... motoserenada:D kto by pomyślał... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Zapomniałem Ci napisać że mam przelotową Yoshimurke 118,6 decybeli Jak lubisz moge też ogniem postrzelać W nocy słychać mnie na kilka km to bedzie z gwiazdami :D 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Gwiazdy to pospadają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Albo pouciekaja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Gwiazdy to pospadają To dobrze, będziemy wypowiadać życzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Lans stworzy gwiazdozbiór motocyklisty To dobrze, będziemy wypowiadać życzenia To może zróbmy tak i wtedy skończą się problemy z jakimiś anonsami każdemu spełni się marzenie i to moze nie jedno jak beda szybko wymyślać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzium gwiazdeczka.......każdy daje 1 marzenie. mhmmm zmotoryzowaną kobietkeeeee poproszę może być .....z forum;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) mhmmm zmotoryzowaną kobietkeeeee poproszę może być .....z forum;p a z motorynkowana nie z forum może być ? Ew. możesz zacząć ganiać RS za rowerzystkami http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Edytowane 5 Września 2012 przez Zidus (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Haha nie wierze co ja PaCzE ..... nie sądziłam że tyle samotych serc na forum Powodzenia chlopaki 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Czarna ty tam nie gdacz tylko pomagaj! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 OK Zidus ale jak to wy macie motóryyyy wiec na brak fanek nie powinniście narzekać 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 ja nie mam:P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi