Agusiaczek81 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Życie... Ale mimo wszystko są jeszcze fajni i normalni faceci. Nawet jednego znam I jako piecyk by się nadawał hihi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Życie... Ale mimo wszystko są jeszcze fajni i normalni faceci. Nawet jednego znam I jako piecyk by się nadawał hihi ale to do sprawdzenia tylko w ujemnej temperaturze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 E tam, mi tam łapki już od dawna marzną więc chętnie korzystam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 aaaaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzonek Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 sądząc po wstępnych oględzinach wizualnych uważam, że może nie dać rady.. na razię zawieszony.. czekam na inne prezentacje Oczekujesz prezentacji ;-) Słusznie. Też bym nie brał kota w worku hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) jak kota to the-best coś miała ja mam tylko kiełbie we łbie Edytowane 10 Października 2013 przez pafcio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Thebest już nie ma kotów do oddania 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Thebest już nie ma kotów do oddania będą dziś podane w potrawce ( ach te motocyklisty wszystko zeżrą) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 I znów się szykuje wypad do Bestki a mnie nie będzie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) I znów się szykuje wypad do Bestki a mnie nie będzie tradycyjnie zrobię ci kawę Edytowane 10 Października 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 dziękować może kiedyś wypije ją w końcu 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzonek Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Thebest już nie ma kotów do oddania Ja bym kotkę przygarnął ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Miau Hihi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jak miał ,to hał hał ( poganiałby) Tak na marginesie zrobiłem ocenę organoleptyczną i stwierdzam że Mati jest warta grzechu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Tak na marginesie zrobiłem ocenę organoleptyczną i stwierdzam że Mati jest warta grzechu czyżby to o mnie? 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) Scyzer nie badź c*pa! Do ataku Edytowane 11 Października 2013 przez Szara (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Szara ja się Ciebie boję coraz bardziej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Szara ja się Ciebie boję coraz bardziej a czego tu się bać ,wyjdzie to super , nie wyjdzie trudno ryzyko zawsze jest a jak kiedyś ustaliliśmy jest ryzyko jest zabawa co Ty jesteś dooopa czy motocyklista 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Marti czyżby to o mnie?Marti, jeśli tak, to chyba byłaś inwigilowana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Była Była Założyłem pelerynę niewidkę i obczaiłem teren 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 (edytowane) Taki off. Widzę że nie tylko ja mam problemy z cytowanie, brak też zaawansowanej edycji. O co biega??? Edytowane 12 Października 2013 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 To nowy telefon 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 troszkę techniki i człowiek jakby zagubiony :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Ja bym kotkę przygarnął ;-) too late 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi