MaRRcin Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 A gorąco z pieca czyni cuda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Podobno ma byc zimą stulecia więc dobry piec to podstawa i każdy powinien mieć sprawny w domu Edytowane 9 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Noo a ja zrzuciłem kaloryfer na rzecz bojlera 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Podobno ma byc zimą stulecia więc dobry pięć to podstawą i każdy powinien mieć sprawny w domu no to tym bardziej! piec (sprawny) potrzebny od zaraz napisala bym na 'gwałt' ale nie pasuję to do pieca 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Podoba mi się twój tok myslenia Edytowane 9 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Scyzer ja Cię TU zareklamuję Użytkownik Scyzer jest młody, przystojny i ambitny. Jego motocykl ma super wydech i jest naprawde gooorący Mało pali i zazyczaj nie marudzi, nie boi sie deszczu i wiatru. Jako członek stowarzyszenia jest nie lada partią dla Pań i Panienek. Lubi ciezkie brzmienie ale w razie potrzeby zrobi przejazd na slizgawce. Nie pożałujecie! Stary, nie dziekuj. Nie ma sprawy 2 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Widzisz Scyzer jaką masz reklame Teraz to będziesz mieć powodzenie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 O kurcze to jest anons prawie matrymonialny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ta i teraz się muszę zagrzebać gdzieś w piwnicy bo się nie opędzę od fanek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 a ja powiem Wam tak: http://www.youtube.com/watch?v=dmhNLw6GemY 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 noo powiem, że takiej reklamy to me oczy jeszcze nie widziały biorę 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Ale kogo do pieca? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 no do pieca - na 10 zdrowasiek wsadzę i sprawdzę wytrzymałość materiału ..Scyzer biedaczku 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 już CiĘ lubię 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 A jak wyjdzie zakalec? Albo mumia ,chociaż scyzer to facet to chyba mumin? A jak zdrowaśki będzie klepać jąkała!!? Może być dramatycznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Uzytkowniku! Opamietaj się. Zazdrośc przez Ciebie przemawia. 1 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ale ja nie chcę do pieca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Scyzer zakreklamował się, że jest TWARDKI więc myślę, że da radę .. poza tym o to chyba chodzi, panowie... 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 A j,ak chodzi o deklaracje to w porządku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Pięknymi deklaracjami życie jest wysłane ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 I potem życie weryfikuje co jest przereklamowane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Co już zostało ustalone kiedyś tam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) Heh ale w Was Wiary w Ludzi Edytowane 10 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi