Marti Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 hyhy stylowy taki.. nie wiem czy by pasował do.. mnie 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 odpowiednia gimnastyka i będzie pasował 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 czarne teraz takie w modzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Starszy na pewno doswiadczony ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Starszy na pewno doswiadczony ;-) Ten piec wygląda mi co najmniej na 80 lat Edytowane 7 Października 2013 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Ten piec wygląda mi conajmniej na 80 lat No więc na pewno ma doświadczenie w .... ogrzewaniu Edytowane 7 Października 2013 przez Agusiaczek81 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 hm.. może być już przegrzany i długo nie pociągnie 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 to słabo jak już nie pociągnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 A może trzeba dać mu szansę hihi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Dać mu szansę wystarczy regularnie czyscić komin Edytowane 7 Października 2013 przez pafcio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 takiego pieca w castoramie na pewno nie znajdziesz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Dać mu szansę wystarczy regularnie czyscić komin Komin się masuje a nie czyści. Jak się nie znasz to się nie odzywaj Edytowane 7 Października 2013 przez sovteq (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Komin się masuje a nie czyści. Jak się nie znasz to się nie odzywaj ale ja tylko chciałem pomóc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 sądząc po wstępnych oględzinach wizualnych uważam, że może nie dać rady.. na razię zawieszony.. czekam na inne prezentacje 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 hyhy stylowy taki.. nie wiem czy by pasował do.. mnie to znaczy że jesteś bez stylu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Komin się masuje a nie czyści. Jak się nie znasz to się nie odzywaj Ej... To zależy jakie komin ma upodobania. Może należałoby zapytać a nie z góry osądzać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 (edytowane) Napisano dziś, 08:00 Marti, dnia 07 Paź 2013 - 16:55, napisał: hyhy stylowy taki.. nie wiem czy by pasował do.. mnie to znaczy że jesteś bez stylu? Pewnie chodziło o to, że bardzo stary ten piec. Zamiast pisać dosadnie że bardzo wiekowy, to dyplomatycznie użyła słowa stylowy Edytowane 8 Października 2013 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 dziękuje Dawidzie za wyjaśnienie koledze znaczenia 'stylowy' w moim mniemaniu powinnam napisać archaiczny może byłby prostszy odbiór a co do mojego stylu to.. każdy ma swój indywidualny - musimy się czymś różnić przecież więc Tobie pewnie piec się podobał a mi nie hyhy 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Pójde in koguto i obcenie, zwaszcza że mam rzut beretem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Podteksty, na podtekstach Trzeba by tu Wam jakiś test preferencji zrobic . Suchy! Robota czeka 1 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 wątek flirciarsko - podrywczy a oni o piecach i centralnym ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kitket987 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 oj tam trzeba to sobie troszkę zinterpretować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 wątek flirciarsko - podrywczy a oni o piecach i centralnym ;P młody jesteś i widać jeszcze nie wszystko widziałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 widać piece i centralne bardzo ważne przy podrywaniu. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 jak maczuga zadziała to jakoś trza zatrzymać w piecz\arze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi