JaRoD Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 zależy za co...jak za sutka to facet 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 zależy za co...jak za sutka to facet A może Ciebie powinna jakaś ugryźć w Twoją ,,męskość" , co? Myślę, że będzie równie przyjemnie, jak ugryzienie w sutek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 wszystko fajne jeżeli z umiarem 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 A może Ciebie powinna jakaś ugryźć w Twoją ,,męskość" , co? Myślę, że będzie równie przyjemnie, jak ugryzienie w sutek Hmmm... a gryziesz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Hmmm... a gryziesz? Chyba jak każdy z nas. Jakoś trzeba pokarm rozdrabniać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Chyba jak każdy z nas. Jakoś trzeba pokarm rozdrabniać. Fiona, nie złość się Weekend przyszedł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Fiona, nie złość się Weekend przyszedł Ale ja mam wyśmienity humor Nie życzę Ci oglądania rozwścieczonej Fiony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 hehe już doszliśmy do wymiany śliny cieeeeekaw 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Czyli nie połyka :-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Czyli nie połyka :-P Nie bądź taki Kolego do przodu.... bo Ci tyłu zabraknie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) Jak braknie tylu to wtedy na bok i heyah Edytowane 4 Października 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Interesujące....gorzej jak boku również braknie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 eh.. ja potrzebuję sprawnego pieca - z tyłem i.. bokiem 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 To w takim razie wadliwa partia sie trafiła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 eh.. ja potrzebuję sprawnego pieca - z tyłem i.. bokiem Marti Ty przemyśl dokładnie czego oczekujesz To w takim razie wadliwa partia sie trafiła Ale komu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 ...szukam... chętnego wariata na wyprawę walcem dookoła świata 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 W takim razie życzę Ci duuuuuuuuuuuuużo szczęścia i powodzenia w tym przedsięwzięciu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 .. może kieeeedyś się znajdzie odważny więc nie dziękuję 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Monster truckiem to bym chętnie objechał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 ...szukam... chętnego wariata na wyprawę walcem dookoła świata Walcem dookoła... Hmmm. Po powrocie bylibyście jak stare małżeństwo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 eh.. ja potrzebuję sprawnego pieca - z tyłem i.. bokiem W casto mają dobre piece, byłas tam? 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 to wnioskuję z przebiegu konwersacji że tutaj nie nabawię się wady postawy ( czyt : d*py na boku.) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 W casto mają dobre piece, byłas tam? nie lubię marketów.. wolę coś niepowtarzalnego i wyjątkowego, wyszukanego.. 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Jaki walec wchodzi. W twoje przedsięwzięcie? Jaki walec wchodzi. W twoje przedsięwzięcie? 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 nie lubię marketów.. wolę coś niepowtarzalnego i wyjątkowego, wyszukanego.. nie zrozumiałaś przesłania ( pewni ón tam pracuje) Chciałaś masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi