Dawid Xrv Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 trochę się posmarowało i widać wszystko śmiga elegancko Marti, dzięki Właśnie mi porzypomniałaś o smarowaniu Wiedziałem, że o czymś zapomniałem. Jak mogłem zapomnieć nasmarować łańcuch w mojej babci 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 I bëdą się dotykać końcówkami mocy I robić Bzzzzyyyk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 w mojej babci OMG! babci proszę w te t e c h n i c z n e rozmowy nie mieszać grr 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 OMG! babci proszę w te t e c h n i c z n e rozmowy nie mieszać grr :lol: :lol: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Że co zgubiłem wątek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Pafcio, nie próbuj ogarniać Za kobietami nie trafisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 bo się łatwo zgubić, jak w kalejdoskopie, od kominów, przez wazelinę, smary po (nie)pękające gumy. podobno w nocy najlepiej się gada a tu pustka ;D 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 tiaa Nocne Polaków rozmowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Może testują piecyki i całą resztę ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 oczywiście o technicznej myślałam do tych Waszych sprzętów i styków.. Żadna wazelina tak nie pomoże jak żel do USG. Tanio i rewelacyjnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 żel do USG chyba do czegoś innego się stosuje? 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 zależy o jakim piecu jest mowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 boż xD 0 Cytuj Dobry motocyklista to nie ten, który lśni w pięknej skórze, nie ten, który odkręca gaz do końca, a ten który zna wartość swego życia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovteq Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 piec to piec, każdy daje ognia! 0 Cytuj Honda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 tak mi się skojarzyło z tematem jak z nudów obrazki przeglądałem. 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 phi.. tak swoją drogą jak dobry piec to i żelu nie trzeba a ten od USG to taki trochę... zimny 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 a ten od USG to taki trochę... zimny Ej młodzieży , to trzeba najpierw rozgrzać w dłoniach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 o proszę... jaki zorientowany 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 JA tylko z opowieści słyszał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 tiaaaa 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 nie gwiżdż bo deszcz przyjdzie. Facetowi nie wierzysz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) nie przyjdzie, szamanka jeszcze nie jestem .. a co do wiary i faceta.. to broń Boże.. oczywiście że.. nie Edytowane 4 Października 2013 przez Marti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Facetowi nie wierzysz? Prędzej to psu można uwierzyć.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 No ba ładną macie o nas opinie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 A kto Cię prędzej zębami złapie? Pies czy facet? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi