ridrick Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Ridrick, co Ty taki wstydzioch jesteś Trzeba było od razu zamiast 'być' napisać 'mieć' W takim razie pierwsza zapytam: A skąd czerpiesz inspiracje? No co ja poradzę że ja skromny, cichy, wręcz nieśmiały ??? Hmm skąd inspiracje hmm no co w kościele powiedzą tak będzie Chociaż za niektórymi kościelnymi za ich inspiracje teraz listami gończymi ścigają 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 (edytowane) termoforek to nie to samo co piecyk! się zgodzę a poza tym, to termofor na krótko wystarcza a w takim piecu jak już się rozpali to... Edytowane 2 Października 2013 przez Marti (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 a w takim piecu jak już się rozpali to... To czasem aż tchu brakuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 No jak przegrzejesz go to potem mogą być problemy z orurowaniem.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 A co tu się dzieje 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 A co tu się dzieje Sodomia i Gomoria normalnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 A co tu się dzieje a centralne ogrzewanie sobie instalują 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 a centralne ogrzewanie sobie instalują Z ogrzewaniem to może mieć coś wspólnego tylko jak: 1) spiknie nam się jakaś parka i w końcu wskoczą do pościeli. 2) Panowie dogrzewają sobie wacki na ręcznym 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Ales ty romantyk:-P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Z ogrzewaniem to może mieć coś wspólnego tylko jak: 1) spiknie nam się jakaś parka i w końcu wskoczą do pościeli. 2) Panowie dogrzewają sobie wacki na ręcznym zniszczyłeś podchody 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 zniszczyłeś podchody fakt - brutalne ale prawdziwe ps. panowie, jeśli tu taki spokój to może... wazelinkę? 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Przemysłowa czy techniczną? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 oczywiście o technicznej myślałam do tych Waszych sprzętów i styków.. 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Kurecze.... Temat się kręci jak siemasz Wiktor:) Dawno tu nie byłem. Temat ogólny się zrobił od czyszczenia kominów po wazelinę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 oczywiście o technicznej myślałam do tych Waszych sprzętów i styków.. Hahaha Jak coś to ja mogę poratować smarem silikonowym do pomp wysokopróżniowych 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Hahaha Jak coś to ja mogę poratować smarem silikonowym do pomp wysokopróżniowych Dobry Byleby nie przewodził prądu... Bo się zwarcie styków zrobi i kuuupa dymu będzie spod czapy walić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Fiona, dawaj co masz trzeba ich rozruszać bo widać się zastali kuuupa dymu będzie spod czapy walić oj chciala bym to zobaczyć hyhyhy 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Bo się zwarcie styków zrobi i kuuupa dymu będzie spod czapy walić Romantyzmem powiało i jak nastrojowoooooo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Wiem w końcu będzie dymić jak z orientalnego kadzidła 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 kadzidła są bleeeee już bardziej kręci zapach gumy 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 I bëdą się dotykać końcówkami mocy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Gume mozna zawsze spalíc byleby nie pekla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 byleby nie pekla :lol: :lol: :P :lol: :lol: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Marti zobacz, jak się chłopaki sami rozkręcają aż gumy palą!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Marti zobacz, jak się chłopaki sami rozkręcają aż gumy palą!!!! coś w chłodne wieczory trzeba robić trochę się posmarowało i widać wszystko śmiga elegancko 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi