Gość Fiona Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Ale jak już sama zaczęłaś hihi Agnieszko, przysłowiowym strusiem nie jestem i biorę CAŁĄ odpowiedzialność na siebie Jak będzie przewidziany dobry zarobek przy tym ,,projekcie'' to liczę na Twoją dyspozycyjność 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 No to jesteśmy namówione 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 No to jesteśmy namówione 3mam Cię za słowo Tylko żeby ten nasz ,,obiekt badań'' nie spiął pośladków i nie dał dyla w siną.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Znajdziemy i przydusimy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 jak zgłoszenia patentowe staną się patentami, to zdradzę Teraz wszystko jest top secret Bardziej interesowała mnie dziedzina niż szczegóły techniczne projektu 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 jaaa cię przerobią Ridricka na dwumetrowego mikroba mutanta ,ale że zrobią z niego pantofelka albo pantoflarza? tak nieśmiało zapytuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Pantofelek czy pantoflarz... hmm... zdecydowanie jestem za pierwszą opcją, choć i ona tak do końca mi się nie uśmiecha Facet- pantoflarz to jak ..... piwo bez bąbelków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Facet- pantoflarz to jak ..... piwo bez bąbelków Zgadzam się zgadzam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 jaaa cię przerobią Ridricka na dwumetrowego mikroba mutanta ,ale że zrobią z niego pantofelka albo pantoflarza? tak nieśmiało zapytuję ja lubie kapcie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wystarczy jak spełni co drugą zachciankę i co trzecie polecenie ja lubie kapcie ejjj kapeć to...facet bez turgoru 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Zalezy w jakiej sytuacji, bo pewnie w niektorych może spełnić wszystkie i nie zostanie nazwany pantoflarzem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Zalezy w jakiej sytuacji, bo pewnie w niektorych może spełnić wszystkie i nie zostanie nazwany pantoflarzem o święte słowa które niewiele ze świętością mają wspólnego. Na takiego pantoflarza się godzę hihi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Zalezy w jakiej sytuacji, bo pewnie w niektorych może spełnić wszystkie i nie zostanie nazwany pantoflarzem taaaaa .... zwłaszcza gdy chodzi o rewiry pościelowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 taaaaa .... zwłaszcza gdy chodzi o rewiry pościelowe Przede wszystkim o te rewiry moja droga 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 zwłaszcza gdy chodzi o rewiry pościelowe Hmmm można by się zdrowo naciąć bo upodobania mogę być bardzo pojechane 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Przede wszystkim o te rewiry moja droga kurcze jakby tam była 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Hmmm można by się zdrowo naciąć bo upodobania mogę być bardzo pojechane Ridrick, co Ty taki wstydzioch jesteś Trzeba było od razu zamiast 'być' napisać 'mieć' W takim razie pierwsza zapytam: A skąd czerpiesz inspiracje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 kurcze jakby tam była Ja nic nie wiem, nie orientuje się, zarobiona jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 I rozmowa o piecach zeszła na ciąg dalszy?? Teraz rozmowa o eksperymentach na ridricu hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ridrick, co Ty taki wstydzioch jesteś Trzeba było od razu zamiast 'być' napisać 'mieć' W takim razie pierwsza zapytam: A skąd czerpiesz inspiracje? zapewne z internetu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 zapewne z internetu no no 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 zapewne z internetu Może nie będę wnikać skąd.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Termoforek zakupiłam. Oczywiście w cenie promocyjnej A piecyk.. no cóż może sam się trafi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 termoforek to nie to samo co piecyk! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 no wiem wiem, zdaję sobie z tego bardzo dobrze sprawę. Mój piecyk musi być cieplutki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi