Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Anonse! Motocyklista Pozna Motocyklistke Jak I Równiez Motocyklistka Pozna Motocykliste.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taa i jeszcze kota do kompletu :P

Kot to tylko będzie przeszkadzał, bo ciągle będzie chciał na piecyku siedzieć :P

Opublikowano

Kot to tylko będzie przeszkadzał, bo ciągle będzie chciał na piecyku siedzieć :P

Zaręczam Ci, że koty wolą włazić gdzie indziej :laugh2::decayed::P

Opublikowano

jak coś to ja mam ślicznego kotka jednego do oddania :smile:

byłabym wdzięczna gdyby ktoś go przygarnął :smile:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

jak coś to ja mam ślicznego kotka jednego do oddania :smile: byłabym wdzięczna gdyby ktoś go przygarnął :smile:

Kuźwa, Thebestof78, niedawno nabyłem dwa...

Gdyby nie to, prułbym po niego Afryką

Opublikowano

Thebest bardzo chętnie, ale posiadam dwa psy, a jeden z nich jak widzi kota, to zachowuje się jak pewien kosmita, co zwali go Alf... -_-

Opublikowano

Oki nowe oczy fiony. Calkiem fajny. A co do alfa to gdzie te fajne seriale.

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano

A co do alfa to gdzie te fajne seriale.

Niestety się skończyły...

Nasze roczniki miały jeszcze okazję pośmiać się przy tych serialach..

Opublikowano

Oki nowe oczy fiony.

Ridricku, ale patrzałki mam wciąż te same od 18 + VAT lat ;) Może nieco zużyte....no wiesz....ta kariera naukowca.... hehehehe :decayed:

Opublikowano

Zależy jak leży...tudzież stoi..

preferuję stojące przedmioty codziennego użytku  :P  o leżący to się jeszcze potknąć można i zęby stracić :decayed: :decayed: :decayed:

Marti, nie dziaduj z centralnym. Co swój, to swój piec. Masz ochotę to i drzwiami od pieca możesz pieprznąć porządnie :decayed: . Co swój, to swój :P

pewnie, że tak.. jak się ma swoje to się szanuje :smile: a odnośnie tych drzwi to dobry pomysł - jeszcze nie probówałam :biggrin:

"Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"

Opublikowano

ta kariera naukowca

Hmmm zaczyna się robić interesująco :P

Chociaż nie wiem czemu przyszła mi do głowy świnka morska. Ani morska ani świnka :P

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano

Marti - jak nie będziesz miała cugu to Ci mogę tak wyciorem komin przeczyścić, że będzie gorąco jak nie wiem co... :whistling::hihi:

kamaras

ccm250.png

Opublikowano

Te nowe piece to kiepsko grzeją , te z jakimś przebiegiem to potrafią rozgrzać do czerwoności , kolezanka mówiła

Opublikowano

dziewczyny zawsze można termofor kupić :biggrin:

O i to jest bardzo dobry pomysł. Od dziś jest promocja w Rossmanie hihi

Te nowe piece to kiepsko grzeją , te z jakimś przebiegiem to potrafią rozgrzać do czerwoności , kolezanka mówiła

A o jakim przebiegu mowa ?

Opublikowano

Witam , kotek, czy kotka? jakiś rasowiec, czy dachowiec? :smile:

Pozdrawiam Gazia.

Opublikowano

Zapytam koleżankę

Opublikowano

dachowiec ale słodki i dobrze wychowany :smile:

biały w czarne łatki i chyba kotka 

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano
i i chyba kotka 

Ojej :shock3: Thebest weź no zrób temu kotu konkretny przegląd ,,podwozia'', jak na zmotoryzowaną kobietę przystało :decayed:

Hmmm zaczyna się robić interesująco :P

Chociaż nie wiem czemu przyszła mi do głowy świnka morska. Ani morska ani świnka :P

Świnki morskie są cacy i nie można im robić krzywdy -_- , zresztą jak każdym innym zwierzątkom :smile:

W moim labo zwierzątek eksperymentalnych brak. Produkty powstające w toku badań testuję na mikroorganizmach, a jak one przeżyją, to bezpośrednio na ludziach :decayed: 

Ridricku, mam Cię wpisać na listę oczekujących? :biggrin:

Opublikowano

W moim labo zwierzątek eksperymentalnych brak. Produkty powstające w toku badań testuję na mikroorganizmach, a jak one przeżyją, to bezpośrednio na ludziach :decayed: Ridricku, mam Cię wpisać na listę oczekujących? :biggrin:

Hmmm ale jako mikroorganizm to ja się nie nadaje :sad2:

No i zależy co testujecie . Co fajnego badacie ??

Opublikowano

Hmmm ale jako mikroorganizm to ja się nie nadaje :sad2:

Eee tam się nie nadajesz :P Więcej wiary w siebie :biggrin: Coś się wytnie, coś się przytnie, coś się ściśnie tudzież wyciśnie i jako mikroorganizm się nadasz :decayed:

Pytasz, co badamy...hmmm... jak zgłoszenia patentowe staną się patentami, to zdradzę :P  Teraz wszystko jest top secret :decayed:

Opublikowano

Eee tam się nie nadajesz :P Więcej wiary w siebie :biggrin: Coś się wytnie, coś się przytnie, coś się ściśnie tudzież wyciśnie i jako mikroorganizm się nadasz :decayed:

Pytasz, co badamy...hmmm... jak zgłoszenia patentowe staną się patentami, to zdradzę :P  Teraz wszystko jest top secret :decayed:

A można na tym zarobić, że się nieśmiało zapytam ? ;)

Opublikowano

A można na tym zarobić, że się nieśmiało zapytam ? ;)

Ale pytasz o zarobek przy obróbce Ridricka :decayed: czy o wykorzystanie patentów w przemyśle? :biggrin:

Opublikowano

Na to pierwsze nie wpadłam. Ale jak już sama zaczęłaś hihi ;)

Opublikowano

Se poczytałam i siem zgorszyłam ha ha