Gość Fiona Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Taa i jeszcze kota do kompletu Kot to tylko będzie przeszkadzał, bo ciągle będzie chciał na piecyku siedzieć 0 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Kot to tylko będzie przeszkadzał, bo ciągle będzie chciał na piecyku siedzieć Zaręczam Ci, że koty wolą włazić gdzie indziej 0 Cytuj
Gość Fiona Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Zaręczam Ci Grozą powiałoooooooo 1 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 jak coś to ja mam ślicznego kotka jednego do oddania byłabym wdzięczna gdyby ktoś go przygarnął 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Dawid Xrv Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 jak coś to ja mam ślicznego kotka jednego do oddania byłabym wdzięczna gdyby ktoś go przygarnął Kuźwa, Thebestof78, niedawno nabyłem dwa... Gdyby nie to, prułbym po niego Afryką 1 Cytuj
Gość Fiona Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 jak coś to ja mam ślicznego kotka jednego do oddania byłabym wdzięczna gdyby ktoś go przygarnął Thebest bardzo chętnie, ale posiadam dwa psy, a jeden z nich jak widzi kota, to zachowuje się jak pewien kosmita, co zwali go Alf... 0 Cytuj
ridrick Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Oki nowe oczy fiony. Calkiem fajny. A co do alfa to gdzie te fajne seriale. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!
Scyzer Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) Na DVD tudzież BR Edytowane 26 Września 2013 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 A co do alfa to gdzie te fajne seriale. Niestety się skończyły... Nasze roczniki miały jeszcze okazję pośmiać się przy tych serialach.. 0 Cytuj
Gość Fiona Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Oki nowe oczy fiony. Ridricku, ale patrzałki mam wciąż te same od 18 + VAT lat Może nieco zużyte....no wiesz....ta kariera naukowca.... hehehehe 0 Cytuj
Marti Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Zależy jak leży...tudzież stoi.. preferuję stojące przedmioty codziennego użytku o leżący to się jeszcze potknąć można i zęby stracić :decayed: Marti, nie dziaduj z centralnym. Co swój, to swój piec. Masz ochotę to i drzwiami od pieca możesz pieprznąć porządnie . Co swój, to swój pewnie, że tak.. jak się ma swoje to się szanuje a odnośnie tych drzwi to dobry pomysł - jeszcze nie probówałam 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
ridrick Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 ta kariera naukowca Hmmm zaczyna się robić interesująco Chociaż nie wiem czemu przyszła mi do głowy świnka morska. Ani morska ani świnka 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!
kamaras Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Marti - jak nie będziesz miała cugu to Ci mogę tak wyciorem komin przeczyścić, że będzie gorąco jak nie wiem co... 0 Cytuj kamaras
pafcio Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 Te nowe piece to kiepsko grzeją , te z jakimś przebiegiem to potrafią rozgrzać do czerwoności , kolezanka mówiła 1 Cytuj
Agusiaczek81 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 dziewczyny zawsze można termofor kupić O i to jest bardzo dobry pomysł. Od dziś jest promocja w Rossmanie hihi Te nowe piece to kiepsko grzeją , te z jakimś przebiegiem to potrafią rozgrzać do czerwoności , kolezanka mówiła A o jakim przebiegu mowa ? 1 Cytuj
Gazela Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 jak coś to ja mam ślicznego kotka jednego do oddania byłabym wdzięczna gdyby ktoś go przygarnął Witam , kotek, czy kotka? jakiś rasowiec, czy dachowiec? Pozdrawiam Gazia. 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 dachowiec ale słodki i dobrze wychowany biały w czarne łatki i chyba kotka 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Gość Fiona Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 i i chyba kotka Ojej Thebest weź no zrób temu kotu konkretny przegląd ,,podwozia'', jak na zmotoryzowaną kobietę przystało Hmmm zaczyna się robić interesująco Chociaż nie wiem czemu przyszła mi do głowy świnka morska. Ani morska ani świnka Świnki morskie są cacy i nie można im robić krzywdy , zresztą jak każdym innym zwierzątkom W moim labo zwierzątek eksperymentalnych brak. Produkty powstające w toku badań testuję na mikroorganizmach, a jak one przeżyją, to bezpośrednio na ludziach Ridricku, mam Cię wpisać na listę oczekujących? 0 Cytuj
ridrick Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 W moim labo zwierzątek eksperymentalnych brak. Produkty powstające w toku badań testuję na mikroorganizmach, a jak one przeżyją, to bezpośrednio na ludziach Ridricku, mam Cię wpisać na listę oczekujących? Hmmm ale jako mikroorganizm to ja się nie nadaje No i zależy co testujecie . Co fajnego badacie ?? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!
Gość Fiona Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 Hmmm ale jako mikroorganizm to ja się nie nadaje Eee tam się nie nadajesz Więcej wiary w siebie Coś się wytnie, coś się przytnie, coś się ściśnie tudzież wyciśnie i jako mikroorganizm się nadasz Pytasz, co badamy...hmmm... jak zgłoszenia patentowe staną się patentami, to zdradzę Teraz wszystko jest top secret 0 Cytuj
Agusiaczek81 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 Eee tam się nie nadajesz Więcej wiary w siebie Coś się wytnie, coś się przytnie, coś się ściśnie tudzież wyciśnie i jako mikroorganizm się nadasz Pytasz, co badamy...hmmm... jak zgłoszenia patentowe staną się patentami, to zdradzę Teraz wszystko jest top secret A można na tym zarobić, że się nieśmiało zapytam ? 0 Cytuj
Gość Fiona Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 A można na tym zarobić, że się nieśmiało zapytam ? Ale pytasz o zarobek przy obróbce Ridricka czy o wykorzystanie patentów w przemyśle? 0 Cytuj
Agusiaczek81 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 Na to pierwsze nie wpadłam. Ale jak już sama zaczęłaś hihi 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2013 Se poczytałam i siem zgorszyłam ha ha 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi