Thebestof78 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 dziewczyny pamiętać nie kupować całego browaru jak chcecie się tylko piwa napić i zawsze można na zimę do ciepłych krajów śmignąć 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Marti Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 ale ja nie lubię wymieniać więc wolała bym coś konkretnego i.. na chodzie poza tym i tak zawsze się po gwarancji psuje 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
Gość Fiona Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 i zawsze można na zimę do ciepłych krajów śmignąć Hahahaha A tam, być może, jeszcze lepszy egzemplarz piecyka nabyć Ale w sumie co polskie, to polskie.... 0 Cytuj
Marti Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 w ciepłych krajach to bez piecyka da się radę ale fakt, patryiotyzm teraz w modzie, więc niech tak zostanie made in poland 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
Dawid Xrv Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Piece z lat 80 są bardzo wytrzymałe i mają dużą pojemność grzewczą a jak już się gwarancja za te x lat skończy, to nawet same do wc trafiają i nie gubią notorycznie protez zębowych :decayed: :decayed: No sam miód 0 Cytuj
Gość Fiona Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 I broń Boże made in China 0 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Hahahaha A tam, być może, jeszcze lepszy egzemplarz piecyka nabyć Ale w sumie co polskie, to polskie.... E tam lepszy. Trochę zimniej się zrobi i d*pa wołowa, taki piec dostaje zadyszki i sadzami się zapycha :lol: 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Piece z lat 80 są bardzo wytrzymałe i mają dużą pojemność grzewczą a jak już się gwarancja za te x lat skończy, to nawet same do wc trafiają i nie gubią notorycznie protez zębowych :decayed: :decayed: No sam miód panie Adminie tu się jakaś krypto reklama wkradła 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Marti Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 oki więc piecu z lat 80tych jeśli jesteś na chodzie to przyjdz czekam ale tylko do momentu nabycia protezy 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
Dawid Xrv Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 panie Adminie tu się jakaś krypto reklama wkradła Cicho, cicho 1 Cytuj
Gość Fiona Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 i mają dużą pojemność grzewczą Ojej Dawidzie, ale ile energii trzeba dostarczyć, żeby taką machinę rozgrzać ... no chyba, że sposobem 1 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Ojej Dawidzie, ale ile energii trzeba dostarczyć, żeby taką machinę rozgrzać ... no chyba, że sposobem Ile? Stosownie do oczekiwanego efektu Nie wystarczy brać, ale trzeba też coś dać oki więc piecu z lat 80tych jeśli jesteś na chodzie No wiesz... Wątpić w solidnosc 0 Cytuj
Marti Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Nie wystarczy brać, ale trzeba też coś dać hyhy ja bym powiedziała, że wystarczy wziąc i od razu... grzeje 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
Dawid Xrv Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 hyhy ja bym powiedziała, że wystarczy wziąc i od razu... grzeje No i to jest właśnie ten wkład co by uruchomić palenisko. No palacz byłby z Ciebie Marti solidny 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 to jest jeszcze rozmowa o piecach? 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Gość Fiona Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Myślę, że piecykowi zasilania bądź opału nie zabraknie tylko do momentu nabycia protezy A jak będzie miał ze złota? To możesz się jeszcze wzbogacić 0 Cytuj
Marti Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 No i to jest właśnie ten wkład co by uruchomić palenisko. No palacz byłby z Ciebie Marti solidny się wie, dlatego konkretnego pieca szukam to jest jeszcze rozmowa o piecach? tylko i wyłącznie o piecach no bo o czym by innym 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
Scyzer Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Zawsze się można pod centralne podłączyć...tylko koszta wyższe.. 0 Cytuj
Gość Fiona Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 to jest jeszcze rozmowa o piecach? Thebest nie pytaj tylko doradź Marti, jakiego ma szukać i gdzie , bo nam koleżanka marznie Zawsze się można pod centralne podłączyć...tylko koszta wyższe.. Centralne, to taki ogólnodostępny ,,piecyk", przy którym wszyscy się ogrzeją Nie wiem, czy takie rozwiązanie Marti zadowoli 0 Cytuj
Marti Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Zawsze się można pod centralne podłączyć...tylko koszta wyższe.. jak się podłącze to chyba niższe - w sensie - po kosztach 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu"
Scyzer Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 jak się podłącze to chyba niższe - w sensie - po kosztach Zależy jak leży...tudzież stoi.. 0 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Model pieca mobilnego :decayed: http://www.youtube.com/watch?v=_fYtlhQ9vFU 0 Cytuj
Gość Fiona Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 Zależy jak leży...tudzież stoi.. Jak leży to coś z zasilaniem nie tak Trzeba przegląd zrobić 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 dziewczyny zawsze można termofor kupić 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Dawid Xrv Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) dziewczyny zawsze można termofor kupić Taa i jeszcze kota do kompletu jak się podłącze to chyba niższe - w sensie - po kosztach Marti, nie dziaduj z centralnym. Co swój, to swój piec. Masz ochotę to i drzwiami od pieca możesz pieprznąć porządnie . Co swój, to swój Edytowane 26 Września 2013 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi