Madziulek Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Cześć. Nazywam się Wojciech K. pseudonim LANS, mieszkam na Dellu, posiadam wściekły motocykl Yamahe R1. Poszukuje sponsorki, która zapłaci za naprawe skrzyni biegów w mojej, chorej bestii Odwdzięcze się m.in przejażdżkami na jednym kole , jazda z predkością czysta :riding: Pozdrawiam gorąco http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Naprawię Ci a co ;p ale nie czysta, potem pińcet musisz latać 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...
GerwazKNZ Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Kuba, masz małżonke z mojego miasta:d mały ten świaaat. Madziulek spoko spoko jak napisali jak kocha to poczeka:D :wub: ew linka holownicza ;** a ja bede tylko obroty robił;pp 0 Cytuj
Lans Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) Naprawię Ci a co ;p Ciesze się niezmiernie, z tej oficjalnej deklaracji Jest GIT !!! Edytowane 15 Września 2012 przez lansl (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Madziulek Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Kuba, masz małżonke z mojego miasta:d mały ten świaaat. Madziulek spoko spoko jak napisali jak kocha to poczeka:D :wub: ew linka holownicza ;** a ja bede tylko obroty robił;pp ale ja nie będę ciagnąć..... 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...
JAKUBKO Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Kuba, masz małżonke z mojego miasta:d mały ten świaaat. jesteśmy sąsiadami 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl
Gość kpt. Bomba Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Nie sponsorke tylko mechaniorka. Ona naprawi ale czesci sam zalatw 0 Cytuj
GerwazKNZ Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Madzia....zabiłaś mnie heheheheh :D:D spoko to będę się starał nadganiać <3 zakochany <3 0 Cytuj
Lans Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 ale ja nie będę ciagnąć..... LOL http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj
pablogit Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 LOL http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif LOL x2 0 Cytuj
Madziulek Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Nie sponsorke tylko mechaniorka. Ona naprawi ale czesci sam zalatw jeden który kuma hehehe Brawo Bomba 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...
Gość kpt. Bomba Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Bomba to nie byle tepy ..... 0 Cytuj
Lans Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) nowki maja być Edytowane 15 Września 2012 przez lansl (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Gość kpt. Bomba Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 wybacz - moj blad wiec jestem tepym ch...em 0 Cytuj
Madziulek Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 ech... dobra kupie... ale używane na wagę gdzieś sprzedają złomrex czy coś takiego ;p 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...
Lans Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) Widze że nie lubisz się dzielić ofiarami Mogą być używane, itak po sezonie idzie pod młotek. PS: Jesteś z retkini, przypadkiem to nie Twój fazer, często stoi pod jakąś firmą, przed lotniskiem ?? Edytowane 15 Września 2012 przez lansl (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Madziulek Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Widze że nie lubisz się dzielić ofiarami Mogą być używane, itak po sezonie idzie pod młotek. PS: Jesteś z retkini, przypadkiem to nie Twój fazer, często stoi pod jakąś firmą, przed lotniskiem ?? mó tyś mó tyś nic mi nie wiadomo żę tam parkuje ale tak retka 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...
GerwazKNZ Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 chce by mnie ktos przyyytuuulił....a nie jakieś tam części :D:D:D: 0 Cytuj
Okropna Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 temacik wszechstronny jak widzę , najpierw anonsiki matrymonialne , później sponsoring , następnie koncert życzeń .... ciekawe co jeszcze dodacie ? 0 Cytuj
KASICA Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 GerwazKNZ jak się spotkamy znowu to ja Cie przytulę 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 padnie rekord popularności wątku jak nic 0 Cytuj
Gość kpt. Bomba Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 to jeszcze nie padl ? 0 Cytuj
GerwazKNZ Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Ha! pierwszy przyyytulooony:D wystawie sobie taki szyld jak w USA ,,kiss for 1$'' ja bede mial przytulenie za mhmmm za 1 litr paliwa:D 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 to jeszcze nie padl ? no patrz, jeszcze daleko do rekordu, ale jak widać każdy/każda solidarnie pracuje nad wynikiem 0 Cytuj
Gość kpt. Bomba Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 i tak trzymac 0 Cytuj
Madziulek Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 nie ma opier... się 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...
Rekomendowane odpowiedzi