Agusiaczek81 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 z forum na sympatię hihi taki zarcik :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 badoo.com efektywniejsze hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafput Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 badoo.com efektywniejsze hehe Z autopsji? 0 Cytuj Suzuki DL650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 raz poznałam ciekawe zjawisko z badoo ... kumpel przyprowadził. niezapomniane wrażenia hihi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 tzn co 3 nogi 2 głowy ziejący ogniem i machający 8 ogonami? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 ogonow nie miał ;-) reszta się zgadza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 puk puk jest tuuu ktoś? no i wykluło się już coś z tego tematu? 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 puk puk jest tuuu ktoś? no i wykluło się już coś z tego tematu? Zima idzie to i hormony zaczęły się uspokajać i cisza w temacie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 jasne że jest puk puk jest tuuu ktoś? no i wykluło się już coś z tego tematu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 no właśnie zima idzie, dłuuuugie chłodne wieczory... więc TU powinno być gorąco 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jaka zima >>..?? jeszcze lato jest 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jaka zima >>..?? jeszcze lato jest Od kilku dni jesień, a po jesieni... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Zima idzie to i hormony zaczęły się uspokajać i cisza w temacie czyli w końcu jak jeszcze za wcześnie na szukanie piecyka ? 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Piecyk mamy między nogami jak latamy 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 hyhy myślalam, że coś innego no ale ważne, że ciepło... 1 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Właśnie ciepło..wiec latac trzeba do czasu spadniecią białego puchu 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 czyli w końcu jak jeszcze za wcześnie na szukanie piecyka ? Marti, ja tam nie wiem, na piecach się nie znam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 ja tym bardziej ale pytam bo rączki już marzną 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Juuuużżżż???? Tak szybko??? O rany, to działaj coś kobieto szybko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fiona Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 ja tym bardziej ale pytam bo rączki już marzną Marti przy szukaniu zwróć uwagę, czy szybko ogrzewa , żebyś potem nie musiała dopłacać do tego interesu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 no właśnie działam - piecyka szukam 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasLDZ Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 W castoramie są niezłe promocje teraz , bo sezon grzewczy się zaczyna ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Fiona, przecież to oczywiste, że zawsze się dopłaca.. Oki to będę musiała szukać takiego mało wyeksploatowanego 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz jaką można robić w ubraniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Fiona, przecież to oczywiste, że zawsze się dopłaca.. Oki to będę musiała szukać takiego mało wyeksploatowanego Marti no co Ty, bez jaj! Weź se kobieto coś z gwarancją. Jak coś na nowszy model wymienisz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi