Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Anonse! Motocyklista Pozna Motocyklistke Jak I Równiez Motocyklistka Pozna Motocykliste.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No znow uogolnienia....

Izuś, Ty lepiej nie płacz na forum tylko make up rób i moto wyciągaj. Dziś jedziemy przez Piątek w 20-30 motongów, zobaczy się ile spod centrala pojedzie :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

Wiecie jak to jest im więcej kasy tym człowiek ma bardziej poprzewracane w głowie. Najbardziej mnie irytują lalki bo tak je trzeba nazwać, tzn dziewczyny które zamiast mózgu mają sieczkę, wożą się drogimi samochodami swoich facetów, którzy też zazwyczaj nic poza pieniędzmi sobą nie reprezentują.

Opublikowano (edytowane)

Przykre, to jest to, że wielu mężczyzn nie ma do zaoferowania nic poza swoimi pieniędzmi...

Więc kupują sobie czas takiej księżniczki.

Koło się zamyka, interes się kręci.

Kupują? jak kupić coś co się nie chce sprzedać?

Czytałem kiedyś dosyć ciekawą teorie dotyczącą temat tamat. Analizowano sytuacje od prehistorii i co się okazuje.

Kobieta po sprytna istota - chętnie na ojca biologicznego wybierze partnera który da dobre, silne geny - wojownika, myśliwego, ale.... najchętniej chciałaby żeby potomstwo wychował osobnik który zabezpieczy ją i potomstwo - da zasoby - fajną jaskinie, jadło, poczucie bezpieczeństwa i (obecnie) kase.

I tak oto mamy sytuacje idealną - zdrowy silny dzieciak z zabezpieczoną przyszłością.

Ale zrzucajcie winę dalej na facetów  :blink:

Edytowane przez Mur67 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Wiecie jak to jest im więcej kasy tym człowiek ma bardziej poprzewracane w głowie. Najbardziej mnie irytują lalki bo tak je trzeba nazwać, tzn dziewczyny które zamiast mózgu mają sieczkę, wożą się drogimi samochodami swoich facetów, którzy też zazwyczaj nic poza pieniędzmi sobą nie reprezentują.

Jest takie stare powiedzenie :smile:

"Duże pieniądze małych ludzi niszczą"

I łot eta wsio

Opublikowano

Tu miały być anonse a Wy tu jakieś głodne wywody snujecie... :blink::ot:

kamaras

ccm250.png

Opublikowano

Właśnie świeci słońce jest piątek zaczyna się weekend. Trzeba o czymś przyjemnym pomyśleć a nawet zrobić :smile:

Opublikowano

Agusiaczek co proponujesz?:-)

Chyba ide spac:-)

Opublikowano

ja nie mam kasy , mam poprzewracane(i to jak)i dobrze mi z tym ,ale o tym sza bo mi niewymiarowe ubranko naszykują

Opublikowano

Agusiaczek co proponujesz?:-)

Chyba ide spac:-)

Legnąć gdzieś nad wodą i pospać też mozna :smile:

Opublikowano

Legnąć gdzieś nad wodą i pospać też mozna :smile:

Hmm na ten przykład gdzieś nad Sulejowskim :smile:

Suzuki DL650

Opublikowano

Hmm na ten przykład gdzieś nad Sulejowskim :smile:

Nom na przykład :smile:

Opublikowano

No to teraz ja chętnie poznam:)

Opublikowano

No to teraz ja chętnie poznam:)

Jako to???? Tyyy???

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Jako to???? Tyyy???

aaa no taak wyszło:((( niestety, każdy ma inne priorytety.

Opublikowano

Jak to się mawia "Przy jednej dziurze to i kot zdechnie" :P

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Opublikowano

No właśnie odwrotnie. To kot się znudził Pani:( ciężko z tymi kobietami.

Opublikowano

Ciężko, ciężko, ale bez nich też jakoś nie tak.

Opublikowano

Ponarzekali sobie ;)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Opublikowano

Narzekanie jest zdrowe na cere  :decayed:

Opublikowano

haha pierwsze słyszę :P ale przyjrzę się temu zjawisku :P

Opublikowano

to tak jak zalowanie, jest dobre na odchudzanie, żałuj dużo bo żal dupe sciska;-)

Opublikowano

No właśnie odwrotnie. To kot się znudził Pani:( ciężko z tymi kobietami.

Upsssss. No to kot pamiętaj, że tego kwiatu (...).

To teraz opracuj profil psychologiczno-fizyczny i "just do it" ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!