Skocz do zawartości

Anonse! Motocyklista Pozna Motocyklistke Jak I Równiez Motocyklistka Pozna Motocykliste.

LoneRider

Rekomendowane odpowiedzi

No znow uogolnienia....

Izuś, Ty lepiej nie płacz na forum tylko make up rób i moto wyciągaj. Dziś jedziemy przez Piątek w 20-30 motongów, zobaczy się ile spod centrala pojedzie :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Wiecie jak to jest im więcej kasy tym człowiek ma bardziej poprzewracane w głowie. Najbardziej mnie irytują lalki bo tak je trzeba nazwać, tzn dziewczyny które zamiast mózgu mają sieczkę, wożą się drogimi samochodami swoich facetów, którzy też zazwyczaj nic poza pieniędzmi sobą nie reprezentują.

Przykre, to jest to, że wielu mężczyzn nie ma do zaoferowania nic poza swoimi pieniędzmi...

Więc kupują sobie czas takiej księżniczki.

Koło się zamyka, interes się kręci.

Kupują? jak kupić coś co się nie chce sprzedać?

Czytałem kiedyś dosyć ciekawą teorie dotyczącą temat tamat. Analizowano sytuacje od prehistorii i co się okazuje.

Kobieta po sprytna istota - chętnie na ojca biologicznego wybierze partnera który da dobre, silne geny - wojownika, myśliwego, ale.... najchętniej chciałaby żeby potomstwo wychował osobnik który zabezpieczy ją i potomstwo - da zasoby - fajną jaskinie, jadło, poczucie bezpieczeństwa i (obecnie) kase.

I tak oto mamy sytuacje idealną - zdrowy silny dzieciak z zabezpieczoną przyszłością.

Ale zrzucajcie winę dalej na facetów  :blink:

Edytowane przez Mur67 (wyświetl historię edycji)

Wiecie jak to jest im więcej kasy tym człowiek ma bardziej poprzewracane w głowie. Najbardziej mnie irytują lalki bo tak je trzeba nazwać, tzn dziewczyny które zamiast mózgu mają sieczkę, wożą się drogimi samochodami swoich facetów, którzy też zazwyczaj nic poza pieniędzmi sobą nie reprezentują.

Jest takie stare powiedzenie :smile:

"Duże pieniądze małych ludzi niszczą"

I łot eta wsio

Właśnie świeci słońce jest piątek zaczyna się weekend. Trzeba o czymś przyjemnym pomyśleć a nawet zrobić :smile:

ja nie mam kasy , mam poprzewracane(i to jak)i dobrze mi z tym ,ale o tym sza bo mi niewymiarowe ubranko naszykują

Agusiaczek co proponujesz?:-)

Chyba ide spac:-)

Legnąć gdzieś nad wodą i pospać też mozna :smile:

No to teraz ja chętnie poznam:)

Jako to???? Tyyy???

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

Jak to się mawia "Przy jednej dziurze to i kot zdechnie" :P

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Ponarzekali sobie ;)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

haha pierwsze słyszę :P ale przyjrzę się temu zjawisku :P

No właśnie odwrotnie. To kot się znudził Pani:( ciężko z tymi kobietami.

Upsssss. No to kot pamiętaj, że tego kwiatu (...).

To teraz opracuj profil psychologiczno-fizyczny i "just do it" ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!