Aidekk Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 No znow uogolnienia.... Izuś, Ty lepiej nie płacz na forum tylko make up rób i moto wyciągaj. Dziś jedziemy przez Piątek w 20-30 motongów, zobaczy się ile spod centrala pojedzie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Wiecie jak to jest im więcej kasy tym człowiek ma bardziej poprzewracane w głowie. Najbardziej mnie irytują lalki bo tak je trzeba nazwać, tzn dziewczyny które zamiast mózgu mają sieczkę, wożą się drogimi samochodami swoich facetów, którzy też zazwyczaj nic poza pieniędzmi sobą nie reprezentują. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 (edytowane) Przykre, to jest to, że wielu mężczyzn nie ma do zaoferowania nic poza swoimi pieniędzmi... Więc kupują sobie czas takiej księżniczki. Koło się zamyka, interes się kręci. Kupują? jak kupić coś co się nie chce sprzedać? Czytałem kiedyś dosyć ciekawą teorie dotyczącą temat tamat. Analizowano sytuacje od prehistorii i co się okazuje. Kobieta po sprytna istota - chętnie na ojca biologicznego wybierze partnera który da dobre, silne geny - wojownika, myśliwego, ale.... najchętniej chciałaby żeby potomstwo wychował osobnik który zabezpieczy ją i potomstwo - da zasoby - fajną jaskinie, jadło, poczucie bezpieczeństwa i (obecnie) kase. I tak oto mamy sytuacje idealną - zdrowy silny dzieciak z zabezpieczoną przyszłością. Ale zrzucajcie winę dalej na facetów Edytowane 18 Lipca 2013 przez Mur67 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Wiecie jak to jest im więcej kasy tym człowiek ma bardziej poprzewracane w głowie. Najbardziej mnie irytują lalki bo tak je trzeba nazwać, tzn dziewczyny które zamiast mózgu mają sieczkę, wożą się drogimi samochodami swoich facetów, którzy też zazwyczaj nic poza pieniędzmi sobą nie reprezentują. Jest takie stare powiedzenie "Duże pieniądze małych ludzi niszczą" I łot eta wsio 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Tu miały być anonse a Wy tu jakieś głodne wywody snujecie... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Właśnie świeci słońce jest piątek zaczyna się weekend. Trzeba o czymś przyjemnym pomyśleć a nawet zrobić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Agusiaczek co proponujesz?:-) Chyba ide spac:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 ja nie mam kasy , mam poprzewracane(i to jak)i dobrze mi z tym ,ale o tym sza bo mi niewymiarowe ubranko naszykują 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Agusiaczek co proponujesz?:-) Chyba ide spac:-) Legnąć gdzieś nad wodą i pospać też mozna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 I to jest najfajniejsze:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafput Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Legnąć gdzieś nad wodą i pospać też mozna Hmm na ten przykład gdzieś nad Sulejowskim 0 Cytuj Suzuki DL650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Hmm na ten przykład gdzieś nad Sulejowskim Nom na przykład 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 No to teraz ja chętnie poznam:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 No to teraz ja chętnie poznam:)Jako to???? Tyyy??? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja też chętnie poznam . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Jako to???? Tyyy??? aaa no taak wyszło:((( niestety, każdy ma inne priorytety. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Jak to się mawia "Przy jednej dziurze to i kot zdechnie" 2 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 No właśnie odwrotnie. To kot się znudził Pani:( ciężko z tymi kobietami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ciężko, ciężko, ale bez nich też jakoś nie tak. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Tiaa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ponarzekali sobie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Narzekanie jest zdrowe na cere 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 haha pierwsze słyszę ale przyjrzę się temu zjawisku 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 to tak jak zalowanie, jest dobre na odchudzanie, żałuj dużo bo żal dupe sciska;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 No właśnie odwrotnie. To kot się znudził Pani:( ciężko z tymi kobietami. Upsssss. No to kot pamiętaj, że tego kwiatu (...). To teraz opracuj profil psychologiczno-fizyczny i "just do it" 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi