Mur67 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Też takiego chce Odpowiedzialny dojrzały kiedy trzeba. Jednocześnie spontaniczny i z pazurem. Troszkę szalony. Eh... Drogie Panie to nie mamuty oni naprawde istnieją troche wiary.... Dwa, że stara prawda mówi ile się daje, tyle się dostaje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Drogie Panie to nie mamuty oni naprawde istnieją troche wiary.... Dwa, że stara prawda mówi ile się daje, tyle się dostaje Wiara i nadzieja umiera ostatnia Co do dawania to niekoniecznie się zgadzam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 O tak, co do dawania to też tak myślę, gdybym miała dostać z powrotem to co dawałam od siebie jeszcze nie tak dawno temu to już dawno trafiłby mnie jakiś piorun z nieba 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Faceci dojrzewają do 6. roku życia, a później już tylko rosną i zmieniają zabawki A tacy, jakich opisujecie nie rzucają się w oczy i trzeba ich szukać ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Faceci dojrzewają do 6. roku życia, a później już tylko rosną i zmieniają zabawki A tacy, jakich opisujecie nie rzucają się w oczy i trzeba ich szukać ;p Ja się nie boję gdy ciemno jest bo mam latarkę i gps więc mogę ewentualnie i po nocy szukać hihi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Tacy często po nocach już siedzą w domach i pilnują dzieci - jak ja Ale życzę powodzenia i wytrwałości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 A tacy, jakich opisujecie nie rzucają się w oczy i trzeba ich szukać ;p Tu masz carusek duuuuużo racji 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Caaaruuusek caruje jus nas trosecke:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Tacy często po nocach już siedzą w domach i pilnują dzieci - jak ja Ale życzę powodzenia i wytrwałości Czesto im bardziej człowiek szuka to mniej znajduje albo zadowoli się byle czym Jak to szło - im bardziej puchatek zaglądał do środka tym bardziej Prosiaczka tam nie było. Taki wątek dzieciowy hihi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Moj brat ma czterdzieche prawie i w niektorych zachowaniach to dziecko ale ja bym chciala takiego meza zwariowanego jakim on jest a jednoczesnie troskliwy i rozsadny. Ponoć kobieta zawsze idealizuje ojca, tutaj widzę przeniesienie na starszego brata. Całkiem typowe, że szukasz kogoś podobnego (bo na ogół kobieta szuka męża na wzór ojca). 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 (edytowane) Caaaruuusek caruje jus nas trosecke:-) Troszeczkę Edytowane 17 Lipca 2013 przez carusek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Co do tego szukania to nie ma co szukać na siłę jak się znajdzie to się znajdzie jak nie to nie, to trudno. Przecierz można żyć samemu, ale już odchodzę tutaj od tematu wątku więc ucinam. Aidekk również popieram Twoją teorię. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 tacy mają swoich chłopaków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Tacy często po nocach już siedzą w domach i pilnują dzieci - jak ja I potwierdza się łapanie wartościowego, dojrzałego i opiekuńczego faceta na dzieciaka Aidekk również popieram Twoją teorię. To nie tylko moja teoria. Wielu zacnych psychologów tak uważa 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Na szczęście dzieciak jest owocem miłości A co do tej teorii to też ją znam, ale jak patrzę na mnie i na mojego szanownego teścia to nie widzę podobieństw Więc może moja lepsza połowa była po prostu ślepo zakochana? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 I tak jak biedna kobieta zakocha sie w bogatym to jest ze na kase leci uogolnienie...mam racje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 I tak jak biedna kobieta zakocha sie w bogatym to jest ze na kase leci uogolnienie...mam racje? Zawsze są wyjątki od reguły, ale nie oszukujmy się - kobiety wolą faceta z kasą. Jak kobita ładna i zgrabna a w głowie nie za wiele to zawsze liczy, że ona będzie księżniczką a jej księciunio będzie miał rozległe włości. Zbyt wiele kobiet wybiera bogatych panów, żeby powiedzieć że kasa jest im obojętna. Wystarczy spojrzeć w internet ile pań szuka sponsorów... Przykre ale prawdziwe jest to, że bardzo wiele kobiet zwyczajnie się nie szanuje. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Przykre, to jest to, że wielu mężczyzn nie ma do zaoferowania nic poza swoimi pieniędzmi... Więc kupują sobie czas takiej księżniczki. Koło się zamyka, interes się kręci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 a taki interes to ch.. nie interes, mój dziadek miał ch...... i to był interes 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Kurcze przecież to nie kasa się liczy tylko to żeby razem było fajnie żeby mozna było na siebie liczyć Jeśli ktoś chce się sprzedawać za kasę ich wolny wybór. Może takie mają życiowe powołanie. A faceci z młodszymi dziuniami muszą czymś imponować sobie i kolegom. A często to już tylko kasą mogą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 a taki interes to ch.. nie interes, mój dziadek miał ch...... i to był interes Pafcio daj no numer swojego konta chłopie. Czteropak Ci funduję Tekst jak granat przeciwpancerny. Rozpier...ł wszystko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 (edytowane) A faceci z młodszymi dziuniami muszą czymś imponować sobie i kolegom. A często to już tylko kasą mogą o tak i żeby nie było, do nikogo tu nie piję Edytowane 18 Lipca 2013 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 No znow uogolnienia.... Bylam z chlopakiem mlodszym i z chlopakiem sporo starszym i nigdy nie lecialam na ich portfel ale wiem ze zazdrosne malolaty i stare babcie czesto mi przytykaly pewne teorie:-) Wyjatek potwierdza regule ale jestem zbyt mloda by to oceniac... Dla mnie facet to facet ,ale nic na sile jak to juz ktos stwierdzil. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 jak mawiał mój kolega nic na siłę, podaj młotek no chyba że maczugę a reszta już była opisana (nie za nogę itd) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 No znow uogolnienia.... Bylam z chlopakiem mlodszym i z chlopakiem sporo starszym i nigdy nie lecialam na ich portfel ale wiem ze zazdrosne malolaty i stare babcie czesto mi przytykaly pewne teorie:-) Wyjatek potwierdza regule ale jestem zbyt mloda by to oceniac... Dla mnie facet to facet ,ale nic na sile jak to juz ktos stwierdzil Zgadzam się Nie da się nie uogólniać a co kto robi z kim żyje, sypia i jak żyje to już jego sprawa. Uważam że jak jest okazja to w życiu wszystkiego trzeba spróbować. Jak to mówią : lepiej żałować za grzechy niż za stracone okazje hihi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi