Skocz do zawartości

Anonse! Motocyklista Pozna Motocyklistke Jak I Równiez Motocyklistka Pozna Motocykliste.

LoneRider

Rekomendowane odpowiedzi

Też takiego chce ;)

Odpowiedzialny dojrzały kiedy trzeba. Jednocześnie spontaniczny i z pazurem. Troszkę szalony. Eh... :smile:

Drogie Panie to nie mamuty oni naprawde istnieją troche wiary....

Dwa, że stara prawda mówi ile się daje, tyle się dostaje

Drogie Panie to nie mamuty oni naprawde istnieją troche wiary....

Dwa, że stara prawda mówi ile się daje, tyle się dostaje

Wiara i nadzieja umiera ostatnia :smile:

Co do dawania to niekoniecznie się zgadzam :smile:

O tak, co do dawania to też tak myślę, gdybym miała dostać z powrotem to co dawałam od siebie jeszcze nie tak dawno temu to już dawno trafiłby mnie jakiś piorun z nieba :biggrin:

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

Faceci dojrzewają do 6. roku życia, a później już tylko rosną i zmieniają zabawki :smile: A tacy, jakich opisujecie nie rzucają się w oczy i trzeba ich szukać ;p

Faceci dojrzewają do 6. roku życia, a później już tylko rosną i zmieniają zabawki :smile: A tacy, jakich opisujecie nie rzucają się w oczy i trzeba ich szukać ;p

Ja się nie boję gdy ciemno jest bo mam latarkę i gps :smile: więc mogę ewentualnie i po nocy szukać hihi

Tacy często po nocach już siedzą w domach i pilnują dzieci - jak ja :P Ale życzę powodzenia i wytrwałości :smile:

Czesto im bardziej człowiek szuka to mniej znajduje albo zadowoli się byle czym :smile:

Jak to szło - im bardziej puchatek zaglądał do środka tym bardziej Prosiaczka tam nie było. Taki wątek dzieciowy hihi

Moj brat ma czterdzieche prawie i w niektorych zachowaniach to dziecko ale ja bym chciala takiego meza zwariowanego jakim on jest a jednoczesnie troskliwy i rozsadny.

Ponoć kobieta zawsze idealizuje ojca, tutaj widzę przeniesienie na starszego brata. Całkiem typowe, że szukasz kogoś podobnego (bo na ogół kobieta szuka męża na wzór ojca).

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Co do tego szukania to nie ma co szukać na siłę jak się znajdzie to się znajdzie jak nie to nie, to trudno. Przecierz można żyć samemu, ale już odchodzę tutaj od tematu wątku więc ucinam. Aidekk również popieram Twoją teorię.

Tacy często po nocach już siedzą w domach i pilnują dzieci - jak ja

I potwierdza się łapanie wartościowego, dojrzałego i opiekuńczego faceta na dzieciaka :biggrin:

Aidekk również popieram Twoją teorię.

To nie tylko moja teoria. Wielu zacnych psychologów tak uważa :smile:

Na szczęście dzieciak jest owocem miłości :biggrin:

A co do tej teorii to też ją znam, ale jak patrzę na mnie i na mojego szanownego teścia to nie widzę podobieństw :smile: Więc może moja lepsza połowa była po prostu ślepo zakochana? ;)

I tak jak biedna kobieta zakocha sie w bogatym to jest ze na kase leci uogolnienie...mam racje?

Zawsze są wyjątki od reguły, ale nie oszukujmy się - kobiety wolą faceta z kasą. Jak kobita ładna i zgrabna a w głowie nie za wiele to zawsze liczy, że ona będzie księżniczką a jej księciunio będzie miał rozległe włości. Zbyt wiele kobiet wybiera bogatych panów, żeby powiedzieć że kasa jest im obojętna. Wystarczy spojrzeć w internet ile pań szuka sponsorów...

Przykre ale prawdziwe jest to, że bardzo wiele kobiet zwyczajnie się nie szanuje.

Przykre, to jest to, że wielu mężczyzn nie ma do zaoferowania nic poza swoimi pieniędzmi...

Więc kupują sobie czas takiej księżniczki.

Koło się zamyka, interes się kręci.

a taki interes to ch.. nie interes, mój dziadek miał ch...... i to był interes

Kurcze przecież to nie kasa się liczy tylko to żeby razem było fajnie żeby mozna było na siebie liczyć

Jeśli ktoś chce się sprzedawać za kasę ich wolny wybór. Może takie mają życiowe powołanie.

A faceci z młodszymi dziuniami muszą czymś imponować sobie i kolegom. A często to już tylko kasą mogą  ;)

a taki interes to ch.. nie interes, mój dziadek miał ch...... i to był interes

:laugh2:  :laugh2:  :laugh2:  :laugh2:  :laugh2:  :laugh2:

Pafcio daj no numer swojego konta chłopie. Czteropak Ci funduję :decayed:  :decayed:  :decayed:  :decayed:  :decayed:  :decayed:  :decayed:

Tekst jak granat przeciwpancerny. Rozpier...ł wszystko :laugh2:

A faceci z młodszymi dziuniami muszą czymś imponować sobie i kolegom. A często to już tylko kasą mogą  ;)

o tak :biggrin:

i żeby nie było, do nikogo tu nie piję :P

Edytowane przez Aidekk (wyświetl historię edycji)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

No znow uogolnienia....

Bylam z chlopakiem mlodszym i z chlopakiem sporo starszym i nigdy nie lecialam na ich portfel ale wiem ze zazdrosne malolaty i stare babcie czesto mi przytykaly pewne teorie:-)

Wyjatek potwierdza regule ale jestem zbyt mloda by to oceniac...

Dla mnie facet to facet ,ale nic na sile jak to juz ktos stwierdzil.

jak mawiał mój kolega nic na siłę, podaj młotek

no chyba że maczugę a reszta już była opisana (nie za nogę itd)

No znow uogolnienia....

Bylam z chlopakiem mlodszym i z chlopakiem sporo starszym i nigdy nie lecialam na ich portfel ale wiem ze zazdrosne malolaty i stare babcie czesto mi przytykaly pewne teorie:-)

Wyjatek potwierdza regule ale jestem zbyt mloda by to oceniac...

Dla mnie facet to facet ,ale nic na sile jak to juz ktos stwierdzil

Zgadzam się

Nie da się nie uogólniać a co kto robi z kim żyje, sypia i jak żyje to już jego sprawa. Uważam że jak jest okazja to w życiu wszystkiego trzeba spróbować. Jak to mówią : lepiej żałować za grzechy niż za stracone okazje hihi