Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Anonse! Motocyklista Pozna Motocyklistke Jak I Równiez Motocyklistka Pozna Motocykliste.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...faceci...:-)

Proszę tu nie generalizować :P

Równie dobrze ja mógłbym na przykładzie jednej babki, oceniać całą nację kobiet :P

A co kobieta to inna bajka, no nie? :whistling:

Opublikowano

No racja, dlatego to nie jest miejsce na prywatne zycie wg mnie. Ale jestem " mloda i glupia" wiec moge sie mylic.

Ja chetnie natomiast sie zaprzyjaznie z cbr f2 lub f3 ,wiec jesli ktos by chcial sie pozbyc ladnej to ja przygarne,;p

Opublikowano

a wątek o dzieciach kto wywalił?????

No fakt, ja. Ale to na waszą korzyść bo podryw na dzieci to raczej kiepski... nie wiem jakiego faceta na to poderwiesz :biggrin:

Juz bylam z jednym motocyklista z jednego klubu. Bylam z nim,bylam coolaa potem bylam nie cool tylko dlatego ze nie bylam:-)....faceci...:-)

A to akurat typowa męska zaborczość, spotykana u 99% samców więc trudno się dziwić. Równie dobrze mógłbym napisać z własnego doświadczenia , że utrzymywanie jakichkolwiek relacji z moimi eks ograniczało się do ich odzywania się jak czegoś potrzebują (czyli szukanie jelenia + frajera 2w1). Jakoś tak to się w ogóle nie odzywały chociaż miała być przyjaźń itd :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

uuu to się mylisz ,jakbyś zobaczył moje córki

No fakt, ja. Ale to na waszą korzyść bo podryw na dzieci to raczej kiepski... nie wiem jakiego faceta na to poderwiesz :biggrin:

A to akurat typowa męska zaborczość, spotykana u 99% samców więc trudno się dziwić. Równie dobrze mógłbym napisać z własnego doświadczenia , że utrzymywanie jakichkolwiek relacji z moimi eks ograniczało się do ich odzywania się jak czegoś potrzebują (czyli szukanie jelenia + frajera 2w1). Jakoś tak to się w ogóle nie odzywały chociaż miała być przyjaźń itd :biggrin:

ale na pierwszej stronie tego wątku (przepraszam za określenie) stoi :na romantyczne przejażdżki , czy ja czytać nie umiem?

Opublikowano

Branie na dzieci to juz krzyk rozpaczy i wiem ze to domena kobiet.

Ja nie mam dzieci aktualnie.

I pamietaj Aiddek,kobiety sa wrrredne wiec czemu to Cie dziwi:-)?

Opublikowano

Ja mam jedno dziecko i drugie w drodze ale jakoś nie czuję, żebym kogokolwiek na jedno czy drugie łapała :whistling:

Po prostu ma się ten zwierzęcy magnetyzm :laugh2:

I po raz kolejny STANOWCZO PROTESTUJĘ PRZECIWKO UOGÓLNIANIU!!!  :hammer:  :hammer:  :hammer:

Zarówno w kwestii dzieci jak i w kwestii oceny byłych i niebyłych partnerów, tudzież partnerek :P

A swoją drogą to podobno właśnie niektórym facetom się zdarza podrywać na dzieci, bo wiecie - jaki to zaradny, opiekuńczy, kochający tatuś, a naiwne kobietki się na to łapią ;)

Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku :smile:

Opublikowano

No ja nie szukam w facecie niani wiec mi obojetne czy opiekunczy ,ale jak ktoras takiego szuka co by jej dzieci bawil to pewnie zwraca na to uwage:)

Opublikowano

No ja nie szukam w facecie niani wiec mi obojetne czy opiekunczy ,ale jak ktoras takiego szuka co by jej dzieci bawil to pewnie zwraca na to uwage:)

Nie chodzi o opiekuńczość w stosunku do dzieci, ale jest takie przekonanie, że jak ktoś lubi dzieci to jest po prostu dobrym człowiekiem. Tak samo jak ktoś lubi i dba o zwierzęta. Facet, który umie zająć się dzieckiem i któremu sprawia to przyjemność, którego nie trzeba do tego zmuszać, mnie jawi się jako ciepły, dobry człowiek, który jest w stanie dać poczucie bezpieczeństwa. Nie moim dzieciom tylko mnie samej. I o to mi głownie chodziło ;)

Opublikowano
I pamietaj Aiddek,kobiety sa wrrredne wiec czemu to Cie dziwi:-)?

Ależ mnie to w ogóle nie dziwi, fakt przyjęty dawno temu do wiadomości :smile:

No to chyba jesteś wyjątkiem od reguły, bo kobity właśnie szukają właśnie takiego na dobrego ojca.

A swoją drogą to podobno właśnie niektórym facetom się zdarza podrywać na dzieci, bo wiecie - jaki to zaradny, opiekuńczy, kochający tatuś, a naiwne kobietki się na to łapią

Swego czasu odprowadzałem 4 letnią córeczkę kumpeli do przedszkola to nie dość, że się te baby oglądały to jeszcze podchodziły i na bezczela zagadywały chcąc upolować zdobycz i szybko do jaskini zabrać...  :biggrin:

Tak więc rwanie na dzieciaka mam opanowane :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Opublikowano

To nie jest logika kobiety tylko niedojrzałej gówniary szukającej miodu w d*pie ;)

Opublikowano

Przychylając się twojemu poglądowi śmię twierdzić że większość kobiet jest niedojrzałymi gówniarami, podkreślam nie wszystkie ale większość, a może na takie tylko trafiałem :/

Opublikowano

Tak, niestety większość z nas jest pojebana :biggrin:

Z drugiej jednak strony na szczęście jakaś część z tej większości uczy się na błędach.

A jak tak patrzę drogi Wojtku ile wiosenek za Tobą to się zastanawiam kiedy Ty miałeś czas spotkać w swoim życiu dojrzałą kobietę i ile ta dojrzała kobieta mogła mieć lat...? :whistling:

Tak, to mówię ja - stara d*pa z dwójką dzieci :P

Opublikowano

Nie mów że stara bo 4 lata to praktycznie nie różnica może w wieku podstawówki to jest dużo ale nie teraz. A co do wcześniejszych Twoich słów to rzeczywiście możesz mieć sporo racji. Pozdrawiam.

Opublikowano

Widzę że ciekawe wątki się tu pojawiły. A kiedy facet jest facetem dojrzałym ?

Opublikowano

A w ogóle kiedykolwiek jest...? :laugh2:

Ale taki już urok facetów chyba, co? ;)

Opublikowano

Bo ja bym chciała zareklamować się jako placaczek ale potrzebny mi do tego dojrzały i odpowiedzialny facet ;)

A w ogóle kiedykolwiek jest...? :laugh2:

Ale taki już urok facetów chyba, co? ;)

No właśnie chyba nie jest ale czasem by mógł hihi

Opublikowano

Bo ja bym chciała zareklamować się jako placaczek ale potrzebny mi do tego dojrzały i odpowiedzialny facet ;)

No właśnie chyba nie jest ale czasem by mógł hihi

Ja osobiście pojęcia zielonego nie mam od czego to zależy, ale faktycznie CZASEM niektórym się zdarza :smile: :) :smile:

Opublikowano

Ja osobiście pojęcia zielonego nie mam od czego to zależy, ale faktycznie CZASEM niektórym się zdarza :smile: :) :smile:

Może przez zapomnienie ;)

Opublikowano

A w ogóle kiedykolwiek jest...? Ale taki już urok facetów chyba, co?

Nawet najbardziej dojrzałym, odpowiedzialnym, z dużym bagażem życiowym facetom zdarzają się chwile gdy kobieta myśli sobie:

Ja pier... jaki z niego dzieciok :laugh2:

A tak w ogóle to:

http://www.youtube.com/watch?v=ExTESo1tQ0k

:decayed:  :decayed:  :decayed:  :decayed:  :decayed:

Opublikowano

Nawet najbardziej dojrzałym, odpowiedzialnym, z dużym bagażem życiowym facetom zdarzają się chwile gdy kobieta myśli sobie:

Ja pier... jaki z niego dzieciok :laugh2:

A tak w ogóle to:

http://www.youtube.com/watch?v=ExTESo1tQ0k

:decayed:  :decayed:  :decayed:  :decayed:  :decayed:

Żeby nie było niejasności - w mojej wypowiedzi nie było nawet odrobinki złośliwości, wiadomo, że każdy sobie musi czasem ponarzekać, ale przecież w końcu co my biedne byśmy bez Was, naszych kochanych dziecioków zrobiły? :smile: :) :smile:

Opublikowano

Żeby nie było niejasności - w mojej wypowiedzi nie było nawet odrobinki złośliwości, wiadomo, że każdy sobie musi czasem ponarzekać, ale przecież w końcu co my biedne byśmy bez Was, naszych kochanych dziecioków zrobiły? :smile: :) :smile:

Co racja to racja :smile:

Opublikowano

Bylam w zwiazku ze sporo starszym kumplem mojego brata i to bylo fajne,mlodszy facet od kobiety to porazka,wiem z autopsji:-)i co to znaczy " dojrzaly"?
Moj brat ma czterdzieche prawie i w niektorych zachowaniach to dziecko ale ja bym chciala takiego meza zwariowanego jakim on jest a jednoczesnie troskliwy i rozsadny.
Wiem ,wiem...to moj brat:-)

Opublikowano

a tu sie piszeeee, idę po flachę i do lektury ,może się czegoś nauczę

Opublikowano

Bylam w zwiazku ze sporo starszym kumplem mojego brata i to bylo fajne,mlodszy facet od kobiety to porazka,wiem z autopsji:-)i co to znaczy " dojrzaly"?

Moj brat ma czterdzieche prawie i w niektorych zachowaniach to dziecko ale ja bym chciala takiego meza zwariowanego jakim on jwst a jednoczesnie troskliwy i rozsadny.

Wiem ,wiem...to moj brat:-)

Też takiego chce ;)

Odpowiedzialny dojrzały kiedy trzeba. Jednocześnie spontaniczny i z pazurem. Troszkę szalony. Eh... :smile: