pafcio Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 zobaczta ludziska wyzywają od polskich mętów (później się obrażę, teraz mi się nie chce) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Boże drogi..ale się IzaStunt czaisz..A może ty masz 13lat i nie chcesz się ujawnić?Albo jesteś nowoczesną korzystającą z internetu babcią? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Gleba to czemu ty masz tatu w avatarku? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Ale się uparliście wszyscy na to zdjęcie ? Iza wstaw im zdjęcie kota ,psa ,świnki i będzie po problemie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Gleba to czemu ty masz tatu w avatarku? Tyle, że Aga podała link do swojego FB 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Kamaras troche wysilku i mnie znajdziesz,,a nie tylko plagiat kopiuj- wklej;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Ech, zero podejścia do kobiet. A co do offtopa - cały ten temat to jeden wielki offtop i każda bajera dobra, więc nic tutaj offtopem nie jest 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Niby gdzie mieli byśmy to znaleźć?? Przepatrzyłem Twój profil i nic nie znalazłem, nie wiem może jestem a techniczny czy co?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 (edytowane) Zamiast bawić się z panną w kotka i myszkę siadać na moto i w teren W końcu sobota Kobiety nie zmusisz jak się uprze Edytowane 13 Lipca 2013 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Panowie troche wysilku a nie tak na latwizne:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 na kóń i do piątku patataj patataj w sumie to jest okazja się przejechać To tu nawet meza moge znalezc?:-) tutaj to tylko motóry i motóry i na deser motór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Kamaras troche wysilku i mnie znajdziesz, sorry, ja już sobie połówkę znalazłem - nie jestem zainteresowany 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 a ja 0,7 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Ja wypilam dwa litry i zyje. Do tego sama:-) Cocoli:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 też żyje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 a że tak zapytam jest coś ciekawego w piątku do obejżenia bo może bym się tam wybrał ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Geometryczny środek Polski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 a może tak z lekka wrócili by na dokładny tor tematu 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Wracając do tematu co do geometrycznego środka polski to wiedziałem, tylko chciałem zagaić rozmową a nie coś typu "gdzie cie tam znajdę i obejżę" . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) jak ma być powrót do tematu, to może być polski pępek (pasuje ?) Edytowane 14 Lipca 2013 przez pafcio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 No ja jestem w Skrzynkach obecnie:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Miałam zdjęcie w avatarze,ale mi się znudziło.A jak kto chce zobaczyć moją facjate to jest link do fb. Tak że i Ty IzaStunt się wykaż 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Lesiu stan przy kuli w Piatku,ustaw sie na zachod i moze bede kiedys stala na balkonie:-) Albo krzyknij " Iza " to jak uslysze to wyjde:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 lepi przygazówkę, jak jest tak chora jak ja, to zaraz w oknie stanie znaczy wyjrzy, wyglądnie ,będzie przez okno patrzeć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) A wystarczyłoby właśnie podjechać hondziną i przegazówkę zrobić może się i tam wybiorę w weekend . Hmm pod balkonem taką muzykę zagrać to od razu się robi romantycznie Edytowane 14 Lipca 2013 przez Lesiu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi