Dann Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) To jest Dann w bikini Marek postaraj się słabo coś nie mój styl , ale wy macie nie równo pod sufitem z kim ja się zadaje Edytowane 10 Lipca 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Piękne zdjęcie,Dann kto by pomyślał że taki fotogeniczny jesteś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 jeszczcze brakuje tylko jakiejs niewiernej motocyklistki i motunga 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (żart oczywiście:P ) Jak to mówią, "pierwsze słowo się liczy" ^^ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Dann nie moja wina że ofiarowałeś swe wymizernowane serducho akurat takiej.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) Dann nie moja wina że ofiarowałeś swe wymizernowane serducho akurat takiej.. ty coś masz do mojej Hondy ?? to czego się czepiasz.... Edytowane 10 Lipca 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Do Hondy?!Nigdy w życiu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 (edytowane) Marek postaraj się słabo coś nie mój styl , ale wy macie nie równo pod sufitem z kim ja się zadaje na twoje proste i przejrzyście zadane pytanie odpowiadam : z motórzystami i niczego innego się nie spodziewaj.Człowiek wyszedł pająki z wydechu wypędzić i jakieś niesnaski nalozem cos co może pasowaćhttp://fishki.pl/fishka,Znale-li-my,53369.html Edytowane 10 Lipca 2013 przez pafcio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 pafcio pasuje idealnie A te niesnaski bo ktoś nie rozumie że to są żarty.Niekiedy głupie,chamskie..ale zawsze żarty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Wrzuć zdjęcie z moto, tylko prosimy bez kasku Az taka paskudna to nie jestem bym bala sie pokazac bez kasku:-) Poza tym w moim kasku widac ryjek:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Az taka paskudna to nie jestem bym bala sie pokazac bez kasku:-) Wszyscy tak mówią Poza tym w moim kasku widac ryjek:-) Jeździsz w orzeszku czy takim poniemieckim ?? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Nie szanowny ridricku, jezdze w OpenAirBox-ie Rok produkcji 2011,Hitlera juz nie bylo a orzeszki tylko w Erze:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 IzaStunt w swoim kasku czy bez niego..wrzucaj fote.Nie wstydź się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 JuZ wrzucilam do photoshopu:-) Mrowki pracuja nad moim wizazem;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 (edytowane) Aż tak źle że z photoshopem musisz się bawić? nie certol się i wrzucaj na flm.Zapewniam że gorzej od niektórych(w tym mnie-chciałabym napisać ale nie napiszę ) na pewno nie wyglądasz Pochwal się światu swą urodą Edytowane 11 Lipca 2013 przez Gleba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 chwal się chwal!!!(dobrze że tu nie słychać sapania) no wrzucaj, bo myślą że mam atak astmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Jeździsz w orzeszku czy takim poniemieckim ?? Masz coś do poniemieckich kasków? Są najlepsze! Do dziś w takim jeżdżę bo te nowe to chłam jakiś. I do tego boję się na moto siadać za stery bo mnie nosi więc jeżdżę w koszu jako operator MP-40 i AK-47. Na dowód załączam fotkę: 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Masz coś do poniemieckich kasków? Są najlepsze! Do dziś w takim jeżdżę bo te nowe to chłam jakiś. I do tego boję się na moto siadać za stery bo mnie nosi więc jeżdżę w koszu jako operator MP-40 i AK-47. Na dowód załączam fotkę: ale na sobie masz radziecki ,coś ściemniasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 ale na sobie masz radziecki ,coś ściemniasz Skrót myślowy, tak jak pisałem o MP-40 i AK-47 tak już o odpowiednich kaskach nie i nie zwróciłem uwagi na foto. Widzisz na nim obie pukawki, ale hełm akurat faktycznie rosyjski bo AK-47 w łapie. Musiało pasowac do kompletu Poniemiecki tyż jest ale na innym zdjęciu, już nie chce mi się wrzucać 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 OF TOP OF TOP !!!!!!!!!!!! GDZIE JEST MODERATOR TEGO FORUM ??????????? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 GDZIE JEST MODERATOR TEGO FORUM ??????????? Szuka hełmu OF TOP Jaki OT ??? przecież nagabujemy koleżankę by się ujawniła wizualnie tylko, że jest na tyle niechętna do współpracy iż postanowiliśmy zmienić trochę front 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skawa Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 żeby tylko sie nie wypisała z tego forum przez to 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Jak się wypisze to potwierdzi, że nie miała co pokazać 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 To jest szantaz emocjonalny;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Ależ oczywiście - wjazd na ambicję najlepszą formą zachęty w polskiej mentalności 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi