Skocz do zawartości

Anonse! Motocyklista Pozna Motocyklistke Jak I Równiez Motocyklistka Pozna Motocykliste.

LoneRider

Rekomendowane odpowiedzi

hehe :smile:

placek w sumie OK ale teraz zamówiłbym steka albo inny kawał dobrze spalonego mięsiwa na ostro

trafisz już sam? :biggrin:

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

aaa to ty po to ta kamerę wziałeś :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

noo kilka uderzeń moim narzędziem i wszystko wróciło do normy

hehe :smile:

placek w sumie OK ale teraz zamówiłbym steka albo inny kawał dobrze spalonego mięsiwa na ostro

Robicie mi apetyt :smile: Muszę się zakręcić i jakoś jechać w ten czwartek :biggrin:

Jestem mila i uprzejma :laugh2:

Kucharz od dobrych steków poszukiwany ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Ale ten temat stał się niesmaczny    B)

Edytowane przez Aidekk (wyświetl historię edycji)

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Ale ten temat stał się niesmaczny    B)

Myślę że jak ktoś będzie szukał czegoś zgodnego z tematem i zobaczy kilka ostatnich postów to się hehe zdziwi :smile:

:P

Nie, nie temat sie trochę zmienił :P

Teraz to już nie poznam motocyklistę/motocyklistkę a poznam motocyklistę/motocykllistkę na wypad do Kruszowa

He,Kojarzy mi się-Jestem z Łodzi,nie mam motocykla,kto weźmie mnie na plecak?dziś pojadę z ty jutro z tamtym i za 2 miechy nie będę się logował/ać ktoś chętny?-DURNY TEMAT

eeeee niee :smile: temat poszedł trochę w inną stronę :P

• 3 tygodnie później...

w sumie pasuje , panna pada na plecy ze śmiechu i maczuga w odstawkę ( ps kto gwałci koty?)

drugi opisany sposób też dobry panna objada się w Kruszowie i łatwo ją dogonić (chyba że ją gonić ze spodniami na kolanach)

chyba zmienię ksywę na pasibrzuch

Jestem z Łodzi,nie mam motocykla,kto weźmie mnie na plecak?dziś pojadę z ty jutro z tamtym i za 2 miechy nie będę się logował/ać

W gruncie rzeczy na tym forum jest sporo takich osób, wystarczy zrobić rekonesans i poczytać posty a znajdziesz przynajmniej 4 takie przykłady :biggrin:

Są i tacy, którzy robią to już nałogowo...

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

w sumie pasuje , panna pada na plecy ze śmiechu i maczuga w odstawkę ( ps kto gwałci koty?)

drugi opisany sposób też dobry panna objada się w Kruszowie i łatwo ją dogonić (chyba że ją gonić ze spodniami na kolanach)

chyba zmienię ksywę na pasibrzuch

Tak, tak ale pamiętaj. Panna je Ci z ręki nie dlatego, że jesteś mistrzem uwodzenia. Ale dlatego, że ona tez tego chce  :smile:

Uwiedzenie kobiety to nie zasługa spasienia jej ale tego, że ona chciała być zdobyta  :smile:

Powodzenia Panowie w "zdobywaniu" .

Edytowane przez Aidekk (wyświetl historię edycji)

mawiają że kolację zjesz z każdą a na śniadanie musisz zasłużyć

A ja mawiam, że śniadanie zjesz z prawie każdą, pytanie tylko czy będzie warta tego by zaprosić ją następnie na kolację  :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...