Piotr Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 hehe placek w sumie OK ale teraz zamówiłbym steka albo inny kawał dobrze spalonego mięsiwa na ostro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 hehe placek w sumie OK ale teraz zamówiłbym steka albo inny kawał dobrze spalonego mięsiwa na ostro trafisz już sam? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 musiałbym jechać zgodnie z nagraniem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 aaa to ty po to ta kamerę wziałeś 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 następna sprawność harcercska jaki się nagle wykształcony zrobiłem , już mi nie wypada używać swojego potocznego języka No i na próżno Twoje nauki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 noo kilka uderzeń moim narzędziem i wszystko wróciło do normy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 hehe placek w sumie OK ale teraz zamówiłbym steka albo inny kawał dobrze spalonego mięsiwa na ostro Robicie mi apetyt Muszę się zakręcić i jakoś jechać w ten czwartek 1 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Kucharz od dobrych steków poszukiwany 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 (edytowane) Ale ten temat stał się niesmaczny Edytowane 22 Maja 2013 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Ale ten temat stał się niesmaczny Myślę że jak ktoś będzie szukał czegoś zgodnego z tematem i zobaczy kilka ostatnich postów to się hehe zdziwi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Nie, nie temat sie trochę zmienił Teraz to już nie poznam motocyklistę/motocyklistkę a poznam motocyklistę/motocykllistkę na wypad do Kruszowa 1 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iza88 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Heh.... Trafiłam na ten post i od godzinki siedzę i czytam...i nie wierzę Padam ze śmiechu:) Rozbrajające:) haha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 W życiu byś się nie spodziewała takiego tematu po motocyklistach, którzy jedzą koty i gwałcą dziewice, prawda? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 LOL 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 He,Kojarzy mi się-Jestem z Łodzi,nie mam motocykla,kto weźmie mnie na plecak?dziś pojadę z ty jutro z tamtym i za 2 miechy nie będę się logował/ać ktoś chętny?-DURNY TEMAT 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 He,Kojarzy mi się-Jestem z Łodzi,nie mam motocykla,kto weźmie mnie na plecak?dziś pojadę z ty jutro z tamtym i za 2 miechy nie będę się logował/ać ktoś chętny?-DURNY TEMAT eeeee niee temat poszedł trochę w inną stronę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 hehe,pochwalcie się jak ktoś już kogoś poznał 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 (edytowane) ja dziś się nie poznałem, taki czarniawy z komórki wylazłem Edytowane 8 Czerwca 2013 przez pafcio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Temat ewoluował (tak to się piszę?) :-) Ale mam polewke z tej lektury uaahahaha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 w sumie pasuje , panna pada na plecy ze śmiechu i maczuga w odstawkę ( ps kto gwałci koty?) drugi opisany sposób też dobry panna objada się w Kruszowie i łatwo ją dogonić (chyba że ją gonić ze spodniami na kolanach) chyba zmienię ksywę na pasibrzuch 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Oj temat jest dobry ale mało chętnych kobiet. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Jestem z Łodzi,nie mam motocykla,kto weźmie mnie na plecak?dziś pojadę z ty jutro z tamtym i za 2 miechy nie będę się logował/ać W gruncie rzeczy na tym forum jest sporo takich osób, wystarczy zrobić rekonesans i poczytać posty a znajdziesz przynajmniej 4 takie przykłady Są i tacy, którzy robią to już nałogowo... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) w sumie pasuje , panna pada na plecy ze śmiechu i maczuga w odstawkę ( ps kto gwałci koty?) drugi opisany sposób też dobry panna objada się w Kruszowie i łatwo ją dogonić (chyba że ją gonić ze spodniami na kolanach) chyba zmienię ksywę na pasibrzuch Tak, tak ale pamiętaj. Panna je Ci z ręki nie dlatego, że jesteś mistrzem uwodzenia. Ale dlatego, że ona tez tego chce Uwiedzenie kobiety to nie zasługa spasienia jej ale tego, że ona chciała być zdobyta Powodzenia Panowie w "zdobywaniu" . Edytowane 11 Czerwca 2013 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 mawiają że kolację zjesz z każdą a na śniadanie musisz zasłużyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 mawiają że kolację zjesz z każdą a na śniadanie musisz zasłużyć A ja mawiam, że śniadanie zjesz z prawie każdą, pytanie tylko czy będzie warta tego by zaprosić ją następnie na kolację 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi