jabioka Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 no dobra, a rąbanie w dniu dzisiejszym jednak daruję sobie :] jak do rozkoszy to pierwszy a robić to nie ma komu 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 czyli no dobra co? yyy.... Kruszów może być np jutro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 no oki 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 to jutro lecimy to będzie mój dziewiczy rejs do Kruszowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 to jutro lecimy to będzie mój dziewiczy rejs do Kruszowa Już nic lepiej nie pisz bo zaraz ktoś sobie tu bóg wie jaką historię dopisze 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 oj tam od razu se pomyślą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Już nic lepiej nie pisz bo zaraz ktoś sobie tu bóg wie jaką historię dopisze A no. Proszę Pańswa patrzymy w jakim temacie piszemy 1 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 A no. Proszę Pańswa patrzymy w jakim temacie piszemy no patrz jaka pamiętliwa 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 ale o co chodzi? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ha ! A pewnie, że pamiętliwa 1 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Właśnie zostałem bezpowrotnie rozdziewiczony przez Martę... w Kruszowie... dwa ogromne Placki Młynarskie wchłonięte i za parę chwil wracamy do Łodzi... Cel został osiągnięty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Właśnie zostałem bezpowrotnie rozdziewiczony przez Martę... w Kruszowie... dwa ogromne Placki Młynarskie wchłonięte i za parę chwil wracamy do Łodzi... Cel został osiągnięty Hmm.... nie wiem jak to rozumiec 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Agata no po prostu placki były smacze i tyle 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Sorry, ale ja nie mogę się powstrzymać To silniejsze ode mnie, no co zrobic:) 1 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 i jakie duże 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 noo p-d jak wchłonąłeś dwa to szacun ja zwykle zeżeram 1,5 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 noo p-d jak wchłonąłeś dwa to szacun ja zwykle zeżeram 1,5 bo ja jaki do roboty taki do jedzenia ps. nie p-d tylko p_d drugie ostrzeżenie!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 kruca bomba a jak się ten znaczek robi ? muszę kopiować czy studia nad klawiaturą przeprowadzić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 kruca bomba a jak się ten znaczek robi ? muszę kopiować czy studia nad klawiaturą przeprowadzić shiht + ten klawisz którym robisz myślnik drugi od lewej od backspace. Dasz rade? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 jednak to nie to samo co młotek 10 kg trochę więcej kombinacji próbuję _ huuuurrrrraaaaaaa!!!!!!! następna sprawność harcercska jaki się nagle wykształcony zrobiłem , już mi nie wypada używać swojego potocznego języka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Widzisz jak się na Forum dokształcisz Muszę w końcu dotrzeć do tego Kruszowa chociaż na 0,5 placka 1 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Muszę w końcu dotrzeć do tego Kruszowa chociaż na 0,5 placka o następna 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 No co? Moja ostatnie próba zakończyła sie porażką. Pomarzyć nie wolno? 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Agata napisz w stylu Piotra, że dziewica itd i zobaczysz jaki zaraz odzew będzie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Dzięki za takie "rady" ale myśle, że poradzę sobie sama 1 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi