Thebestof78 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ....bo Ci sie piochu nasypie zapamiętałaś 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 to z przyzwyczajenia, Anita możesz beztrosko ciągnąć za nogi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 heh...o tym zazwyczaj dowiadujemy się na samym końcu I właśnie dlatego, przez roztropność walczymy do czasu, a jak to trwa za długo i wysiłki zaczynają przewyższać to co otrzymujemy to zwyczajnie zmieniamy model. I później kobity mówią, że my świnie jesteśmy. Było wcześniej starania "wynagrodzić" 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 to z przyzwyczajenia, Anita możesz beztrosko ciągnąć za nogi Anita, tak... możesz... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Anita, tak... możesz... Nic nie ciągnę i nic nie pcham.....Wystarczy mi ubiegłotygodniowy spacer z martwą sv w rękach . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 w rękach !!? herod baba. d-p możesz walić do odciny i tak obudzisz się w pieczarze ww może nawet bez guza Anita, tak... możesz... tylko uważaj żeby się politura lub potylica tudzież politura na potylicy nie porysowała no masz zobaczyli się wymienili telefonami (d-p ma teraz taki z klapką) i temat zdechł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 możesz walić ok dzięki, będę d-p p_d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 sorki literki mi skaczą , klawiatura to nie to samo co wielki młocior 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 I co da się ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 A co mi tam, zdradzę mój sekret... nigdy nie byłem w Kruszowie, ani razu... wiem, że trudno w to uwierzyć, ale taka jest prawda... Może któraś z motocyklistek wprowadzi mnie w świat rozkoszy kuchennych uświadamiając mnie tym samym ile traciłem przez te wszystkie lata? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Może któraś z motocyklistek wprowadzi mnie w świat rozkoszy kuchennych uświadamiając mnie tym samym ile traciłem przez te wszystkie lata? Ale to chyba nie na kuchni w kruszowie Nie straciłeś zbyt wiele jeśli rozmawiamy o potrawach serwowanych w kruszowie. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Nie straciłeś zbyt wiele jeśli rozmawiamy o potrawach serwowanych w kruszowie. Moim zdaniem nie ma się co czepiać Kruszowa: tanio i smacznie. Oczywiście smacznie, to pojęcie względne, no i jeszcze kwestia która potrawa. Ridrick, chyba nie próbowałeś całego menu, że możesz z czystym sumieniem tak powiedzieć? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 A co mi tam, zdradzę mój sekret... nigdy nie byłem w Kruszowie, ani razu... wiem, że trudno w to uwierzyć, ale taka jest prawda... Może któraś z motocyklistek wprowadzi mnie w świat rozkoszy kuchennych uświadamiając mnie tym samym ile traciłem przez te wszystkie lata? jak czysto po koleżeńsku i spokojnym tempem to ja mogę też jeszcze w tym sezonie tam nie byłam 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 chyba nie próbowałeś całego menu, że możesz z czystym sumieniem tak powiedzieć? całego nie co jednak nie burzy spokoju mojego sumienia. Niestety ale można się tam nadziać na odgrzewane gówno (jeśli nie było dużego ruchu) co jak dla mnie jest trochę wk... ( a nawet bardzo) Jak szykują na bieżąco to jest do oki 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ja słyszałam, że sernik jest nieziemski 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Hihi też nigdy nie bylem w Kruszowie chyba jednak będzie trzeba nadrobić zaległości 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Dobra, to dziś robimy dziś dodatkowe spotkanie pod centralem i Ci co nie byli w Kruszowie jadą i degustują. Co wy na to? Niestety ale można się tam nadziać na odgrzewane gówno (jeśli nie było dużego ruchu) co jak dla mnie jest trochę wk... ( a nawet bardzo) Możliwe to jest... tylko że ja tam nie widziałem małego ruchu a zdarzało mi się przyjeżdżać o 13;00, 17;00, 21;00 czy nawet o 2;00...piątek świątek i zawsze duży ruch... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 A mnie niestety udało się trafić na coś co budziło poważne wątpliwości . Poza tym juz były dyskusje na forum, że kruszów zaczyna sobie trochę pogrywać z klientami. Spoko i tak co jakiś czas do nich zaglądam 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ja biznesu z Kruszowa nie mam, nie jestem właścicielem to też nie bronię ich jakoś specjalnie. Ja nigdy nie trafiłem na coś co śmierdziało odgrzewaniem... nie wiem czy miałem fart czy Ty niefart że trafiłeś. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 jak czysto po koleżeńsku i spokojnym tempem to ja mogę też jeszcze w tym sezonie tam nie byłam Marta, to kiedy wprowadzisz mnie w świat kulinarnych rozkoszy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Dobra, to dziś robimy dziś dodatkowe spotkanie pod centralem i Ci co nie byli w Kruszowie jadą i degustują. Co wy na to? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Marta, to kiedy wprowadzisz mnie w świat kulinarnych rozkoszy? dziś nie dam rady twardo stoję na stanowisku pielenia warzywek no chyba że chcesz do mnie przyjechać i np drzewo porąbać kulinarnie kanapki mogę zrobić a Kruszów może być np jutro Edytowane 14 Maja 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 a Kruszów może być np jutro I tak będzie w czwartek, to może do tego czasu poczekam 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 dziś nie dam rady twardo stoję na stanowisku pielenia warzywek no chyba że chcesz do mnie przyjechać i np drzewo porąbać kusząca perspektywa rąbania ale wiz kulinarnie kanapki mogę zrobić a Kruszów może być np jutro no dobra, a rąbanie w dniu dzisiejszym jednak daruję sobie :] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 no dobra, a rąbanie w dniu dzisiejszym jednak daruję sobie :] czyli no dobra co? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi