Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Niniejszym oświadczam że temat Anonse działa Bambrys dzięki za podwiezienie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Niniejszym oświadczam że temat Anonse działa Bambrys dzięki za podwiezienie Jak tylko za podwiezienie to chyba kiepsko działa jednak... 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jak tylko za podwiezienie to chyba kiepsko działa jednak... Działa bardzo dobrze przecież marta mieszka na takim wypizd...., że nikt normalny i świadomy tam się nie da wyciągnąć 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Działa bardzo dobrze przecież marta mieszka na takim wypizd...., że nikt normalny i świadomy tam się nie da wyciągnąć no patrz trzeba to tej nienormalnej i niczego nieświadomej czwórce która się dała wyciągnąć uświadomić 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Przeczytałem z 5 stron (ostatnich) tego tematu i pier**licie wszyscy takie pierdoły że szok ..... To miał; być temat anonse a nie.... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Pier* to tez rodzaj miłości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Jak tylko za podwiezienie to chyba kiepsko działa jednak... Działa,działa......ale nic więcej nie mogę napisać.... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Działa,działa......ale nic więcej nie mogę napisać.... Móc mogła, to raczej kwestia czy chciała Forum aż tak nie jest cenzurowane 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Móc mogła, to raczej kwestia czy chciała Forum aż tak nie jest cenzurowane Ty bądź cicho,bo za dużo wiesz..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ty bądź cicho,bo za dużo wiesz..... Jak mam być cicho to sama mnie ucisz 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Daj Ty spokój,nie prowokuj . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 No panowie powoli ,powoli z tymi koszami.....Którędy wracasz...?Rozsypię pinezki .... scenariusz wygląda tak : Anita rozsypuje pineski czy pinezki jak kto woli ale już je rozsypała na odcinku gdzie trzeba zwolnić , p-d łapie gumę przy małej prędkości i przewraca się (specjalnie pisze że nie zalicza gleby bo mamy tu koleżankę o takiej ksywce .hihi) i niezależnie od stanu poszkodowanego biegnie my robić usta usta. Kurcze jaka przebiegła! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Niech on juz lepiej gumy nie łapie..... .....I zaraz tam usta,usta,nie ma tak łatwo panowie.Do kobiety trzeba się trochę pofatygować . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Anita, to co, dziś powtórka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Pytasz o te pinezki...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 też 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Pinezki mogę rozsypać jak już tak ładnie prosisz,jednak metodą reanimacji typu usta-usta nie poratuję :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 nie upieram się co do metody, może być inna skoro usta-usta odrzucasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Łooooo rany Boskie...... ta Wasza męska wytrwałość w dążeniu do celu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 bierze się tylko i wyłącznie z Waszej kobiecej niedostępności 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 W życiu wszystko nie może być łatwo dostępne jak towar na półce w spożywczaku.Trudniej zdobyte,lepiej smakuje Jacku . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 W życiu wszystko nie może być łatwo dostępne jak towar na półce w spożywczaku. W tej sferze niektóre kobiety chyba zostały w czasach komuny... Trudniej zdobyte,lepiej smakuje Jacku Zgadza się, ale tylko pod warunkiem, że nagroda okaże się warta jej zdobywania... 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 a pisałem kilka stron wcześniej, maczuga i po kłopocie(taki pierwowzór pigułki gwałtu) tylko nie ciągnij za nogi ...itd 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Zgadza się, ale tylko pod warunkiem, że nagroda okaże się warta jej zdobywania... heh...o tym zazwyczaj dowiadujemy się na samym końcu tylko nie ciągnij za nogi .. ....bo Ci sie piochu nasypie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi