Scyzer Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Wy tu gadu gadu a motor się sam na spacer nie wyprowadzi.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Wy tu gadu gadu a motor się sam na spacer nie wyprowadzi.. Niektórzy siedzą w pracy do 16;00 a pogoda taka, ze zamordowałbym za możliwość pojeżdżenia... o 16:00 wylatuję jak strzała 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Niektórzy siedzą w pracy do 16;00 Widać, że bardzo ciężko pracujesz... 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 a na zewnątrz żar z nieba się leje, przed chwilą wyszedłem na zewnątrz z biura, można się ugotować nic tylko na myśl przychodzi wypad moto nad wodę... które chętne? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 w Lipcach jest staw 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 google nic nie wiem o rzekomym stawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 google kłamie, staw jest w samym centrum 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Google nic nie wie o lipcach 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 aha chcecie mi wmówić że mieszkam w miejscowości widmo??? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Podobno jak czegoś nie ma w googlach to znaczy że nie istnieje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Reymont w grobie chyba już się przekręcił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 jak można się przekręcić dwa razy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Najpierw w prawo potem w lewo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 temat anonse a oni o trupach 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 bo to o miłości aż po grób! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ale to nie moja wina że się przekręcił Jeszcze którys chce kosza bo powoli się rozkręcam...? ja chcę, ale prosto w oczy, tylko nie dziś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ja chcę, ale prosto w oczy, tylko nie dziś Chyba między oczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 no i masz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jeszcze którys chce kosza bo powoli się rozkręcam...? może i ja też będę chciał chcieć... dziś będę wracać do domu przez Kanzas ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 jakaś przemoc (kajdanki pejcze skórzane ubranie )? czego to się człowiek dowie zanim kogoś na oczy zobaczy,chociaż skóra ? na moto! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 może i ja też będę chciał chcieć... dziś będę wracać do domu przez Kanzas ;P No panowie powoli ,powoli z tymi koszami.....Którędy wracasz...?Rozsypię pinezki .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 No panowie powoli ,powoli z tymi koszami.....Którędy wracasz...?Rozsypię pinezki .... pomyliłaś się KWIATY miało być 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Kwiaty to chyba odwrotnie....Mężczyzna kobiecie...... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 No panowie powoli ,powoli z tymi koszami.....Którędy wracasz...?Rozsypię pinezki .... z Łodzi przez Kanzas do Aleksa (Bliska) - droga 71 ---------------- nie było ani Anity ani pinezek... jestem zawiedziony... @Marta, udało się szczęśliwie wydostać z Lipiec R.? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 wy tu gadu gadu, kwiaty vs pinezki, kosze vs kosze a czlowiek do 22 w tyrze, i nawet czasu na milostki nie ma.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi