Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Na jaka godzine planujemy powrót do Łodzi? do Łodzi to na jakąś 18.30 - 19.00 powinnaś wrócić z naciskiem na powinnaś 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Hah Wróce, wrócę. Chyba że mnie Aidekk gdzieś zgubi . 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 no wiesz, patrz na tytuł tematu, w którym piszesz 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Eeee... temat to sie zrobił 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Pan Aidekk jest zajęty i zabiera koleżankę Agatę na wycieczkę bez podtekstów 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Właśnie! A Pani Marta powinna się wstydzić ! 1 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Właśnie! A Pani Marta powinna się wstydzić ! yyy pani Marta jest realistka 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 wstyd to kraść 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Już ja Cię dzisiaj urealnie :nono: 1 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Boże to ja jakąś sex-kawalkadę zorganizowałem??? proszę tu o poprawność! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 No a coś Ty się spodziewał Krzysztofie? Sex, drugs and rock and roll... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Boże to ja jakąś sex-kawalkadę zorganizowałem??? proszę tu o poprawność! nie no co ty my wogóle jesteśmy grzeczni tak sobie tylko gadamy o tych szpilkach i mini 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Nie mam do was siły... Tylko jedno w głowie. Pobożnośc Bracia i Siostry! 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Nie mam do was siły... Tylko jedno w głowie. wiesz... wiosna, hormony... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 wiesz... wiosna, hormony... motocykle 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 taaa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ale to może sami pojedziecie? 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ale to może sami pojedziecie? nie cuduj Fatum będzie robić za przyzwoitkę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Fatum będzie robić za przyzwoitkę Co 2 kobiety to nie jedna... nie musi patrzeć z boku 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 motocykle a to ja myślałem że to jest sexoholizm... a wśród nas to się w takim razie nazywa motocykloza... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 a to ja myślałem że to jest sexoholizm... a wśród nas to się w takim razie nazywa motocykloza... nie motoholizm albo motofanatyzm 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 a to ja myślałem że to jest sexoholizm... a wśród nas to się w takim razie nazywa motocykloza... Coś co sprawia Ci przyjemność to nie choroba a styl życia, ewentualnie nałóg, który należy pielęgnować! 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Coś co sprawia Ci przyjemność to nie choroba a styl życia, ewentualnie nałóg, który należy pielęgnować! Dokładnie Inaczej można się zestresować i jeszcze nerwicy nabawic 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Coś co sprawia Ci przyjemność to nie choroba a styl życia, ewentualnie nałóg, który należy pielęgnować! Dokładnie Inaczej można się zestresować i jeszcze nerwicy nabawic ochhh jak dobrze że ja mam takich NORMALNYCH znajomych 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ochhh jak dobrze że ja mam takich NORMALNYCH znajomych Cóż za przypadek, że Ci znajomi lubią motocykle... chyba jak Bambrys pisał nasze nałogi mają jednak coś wspólnego z motocyklami 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi