Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Na jaka godzine planujemy powrót do Łodzi? do Łodzi to na jakąś 18.30 - 19.00 powinnaś wrócić z naciskiem na powinnaś 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Hah Wróce, wrócę. Chyba że mnie Aidekk gdzieś zgubi . 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 no wiesz, patrz na tytuł tematu, w którym piszesz 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Eeee... temat to sie zrobił 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Pan Aidekk jest zajęty i zabiera koleżankę Agatę na wycieczkę bez podtekstów 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Właśnie! A Pani Marta powinna się wstydzić ! 1 Cytuj Jestem mila i uprzejma
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Właśnie! A Pani Marta powinna się wstydzić ! yyy pani Marta jest realistka 1 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Już ja Cię dzisiaj urealnie :nono: 1 Cytuj Jestem mila i uprzejma
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Boże to ja jakąś sex-kawalkadę zorganizowałem??? proszę tu o poprawność! 1 Cytuj
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 No a coś Ty się spodziewał Krzysztofie? Sex, drugs and rock and roll... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Boże to ja jakąś sex-kawalkadę zorganizowałem??? proszę tu o poprawność! nie no co ty my wogóle jesteśmy grzeczni tak sobie tylko gadamy o tych szpilkach i mini 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Nie mam do was siły... Tylko jedno w głowie. Pobożnośc Bracia i Siostry! 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Nie mam do was siły... Tylko jedno w głowie. wiesz... wiosna, hormony... 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 wiesz... wiosna, hormony... motocykle 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Ale to może sami pojedziecie? 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Ale to może sami pojedziecie? nie cuduj Fatum będzie robić za przyzwoitkę 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Fatum będzie robić za przyzwoitkę Co 2 kobiety to nie jedna... nie musi patrzeć z boku 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 motocykle a to ja myślałem że to jest sexoholizm... a wśród nas to się w takim razie nazywa motocykloza... 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 a to ja myślałem że to jest sexoholizm... a wśród nas to się w takim razie nazywa motocykloza... nie motoholizm albo motofanatyzm 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 a to ja myślałem że to jest sexoholizm... a wśród nas to się w takim razie nazywa motocykloza... Coś co sprawia Ci przyjemność to nie choroba a styl życia, ewentualnie nałóg, który należy pielęgnować! 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Coś co sprawia Ci przyjemność to nie choroba a styl życia, ewentualnie nałóg, który należy pielęgnować! Dokładnie Inaczej można się zestresować i jeszcze nerwicy nabawic 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 Coś co sprawia Ci przyjemność to nie choroba a styl życia, ewentualnie nałóg, który należy pielęgnować! Dokładnie Inaczej można się zestresować i jeszcze nerwicy nabawic ochhh jak dobrze że ja mam takich NORMALNYCH znajomych 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2013 ochhh jak dobrze że ja mam takich NORMALNYCH znajomych Cóż za przypadek, że Ci znajomi lubią motocykle... chyba jak Bambrys pisał nasze nałogi mają jednak coś wspólnego z motocyklami 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Rekomendowane odpowiedzi