Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Rozdawaj do woli, mnie tam parę koszy nie strasznych Podoba mi się taka wytrwałośc w dążeniu do celu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Podoba mi się taka wytrwałośc w dążeniu do celu Tylko wytrwali zostaną wynagrodzeni za swoje starania i dotrą do "raju" robię log out bo mnie wszyscy obrażają A ja zawsze myślałem, że fochanie się to domena pań 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Człowiek na pół godziny pod prysznic skoczył i proszę, co się dzieje Ja też chcę na wycieczke! Mini to w piatek Matra załozysz Może na piątek wszystkie wyskoczymy w mini 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Może na piątek wszystkie wyskoczymy w mini Tylko mi tu pamiętać, że idealna długość mini to do pępka! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Aidekk z tym fochem to teraz jest równouprawnienie W piatek w mini chetnie Ale ja chcę na wycieczkę. Juz mnie d*pa od siedzenia boli 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) A ja zawsze myślałem, że fochanie się to domena pań bo jak na skrzydłowego - straszną antyreklamę mi robisz Edytowane 8 Maja 2013 przez Bambrys (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 bo jak na skrzydłowego - straszną antyreklamę mi robisz E tam od razu antyreklamę, po prostu są różne sposoby na samice Jeden bierze jak Reksio szynkę a drugi niezaradny robi z siebie ofiarę i czeka aż się kobitka nim "zaopiekuje" Ale ja chcę na wycieczkę. Juz mnie d*pa od siedzenia boli No właśnie, to o której ta wycieczka i czy nas chcecie? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Nie taki diabeł straszny,jak go malują.... . taaa, nie taka Anita straszna jak się pomaluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Tylko mi tu pamiętać, że idealna długość mini to do pępka! Chyba od kostek w górę 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 17.30 moge najwcześniej wyjechać z Lipiec Aidekk Szara nie ma motocykla i też chce jechać więc 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 taaa, nie taka Anita straszna jak się pomaluje Widziałeś...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Aidekk Szara nie ma motocykla i też chce jechać więc Myślałem, że już Jakubko podłubał i że na dziś będzie zrobiony, w końcu co to dla takiego fachowca jak Kuba! Agatko, chcesz do mnie na plecaka? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Wczoraj była wstępna diagnoza, dzisiaj będę dłubac. Jak Twój Zipp nie da rady to nie musz Ale na plecaczka chcę. Byle pojeździć. 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ale na plecaczka chcę. Byle pojeździć. Pojeździć można, ale mega przyspieszeń we dwoje to się nie spodziewaj 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ale to ma być rekreacyjna wycieczka w celu dowiezienia Marty do mechanika 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Pojeździć można, ale mega przyspieszeń we dwoje to się nie spodziewaj Bez przyśpieszeń?? Uuu...a ja myslałam że mi głowe urwie Ja tak od 16 jestem u Jakubka, nie wiem czy to po drodze. 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ja tak od 16 jestem u Jakubka, nie wiem czy to po drodze. Jak do Martuchy ode mnie to praktycznie idealnie po drodze Martucha kto Cię w końcu podwozi i o której będzie? Żebyśmy się zgrali 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ja o 17.30 jestem w domu więc licząc spokojne tempo do moich Lipiec do 16.30 możecie wyjechać, polecam drogę koło M1 i Nowosolną bo tam najmniej dziur, co nie oznacza że ich w ogóle nie ma ( SĄ!!) Czekam tylko na potwierdzenie od kierownika imprezy (Bambrys) bo on tu dla mnie najważniejszy Martucha kto Cię w końcu podwozi i o której będzie? Żebyśmy się zgrali czekam na potwierdzenie No to 16.30 Orlen przed M1 i jedzie z Wami jeszcze Fatum, ona wie gdzie mieszkam 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Bambrys - kierowniku wycieczki, lecimy razem z Łodzi? Martucha, jeszcze adres dokładny wyślij bo wizualnie to pamiętam gdzie mieszkasz ale podejrzewam, że tam nie trafię Generalnie chciałem lecieć przez Kołacin koło dinoparku... ale zobaczy się 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 To fajnie. Będe u niego czekac:) 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 tak lecimy o 16.30 z orlenu M1 jak Martucha ustawiła ~ p.o. kierownika ~ bo po dotarciu do lipiec oddaję pałeczkę organizatorce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Bambrys - kierowniku wycieczki, lecimy razem z Łodzi? Martucha, jeszcze adres dokładny wyślij bo wizualnie to pamiętam gdzie mieszkasz ale podejrzewam, że tam nie trafię Generalnie chciałem lecieć przez Kołacin koło dinoparku... ale zobaczy się Maciek przeprowadziłam się trochę bliżej cywilizacji, do samych Lipiec, jedzie z Wami Fatum a ona wie gdzie mieszkam. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Maciek przeprowadziłam się trochę bliżej cywilizacji, do samych Lipiec, jedzie z Wami Fatum a ona wie gdzie mieszkam. No to rezygnuję z funkcji psa przewodnika i będę jedynie radośnie pyrkał za Sylwią. Zapowiada się fajna wycieczka 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Na jaka godzine planujemy powrót do Łodzi? 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ja odwożę Martę do mechanika i będę znikał ... o 20 mam poważne plany więc chciałbym żebyśmy koło 19.30 byli w Łodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi