Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Tak przeczytałem ostatnie dwie strony i zawsze wydawało mi się, że w tym dziale większa część napalonych samców poluje na te biedne 2-3 kobitki, a tu widzę tendencja jest odwrotna Wiosna przyszła i panie atakują 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 jakie trzy osobowe? jak we czworo to pojedziecie czterema 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 W sumie taka piękna pogoda... o które ta podwózka, to może bym się przyłączył do wycieczki? 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Tak przeczytałem ostatnie dwie strony i zawsze wydawało mi się, że w tym dziale większa część napalonych samców poluje na te biedne 2-3 kobitki, a tu widzę tendencja jest odwrotna Wiosna przyszła i panie atakują no... i wsio popsułeś były w przewadze liczebnej i ja lonely rider... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 no... i wsio popsułeś były w przewadze liczebnej i ja lonely rider... Nie zapominaj, że nawet najlepszy i najbardziej męski samiec potrzebuje sprytnego skrzydłowego by osaczyć stado. Należy pamiętać, że kobiety to zwierzyna stadna i występuje minimum w parach 3 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 no wiesz... niczym innym nie mogę Ci zaimponować droga Anito to może w tej konkurencji się sprawdzę a jak nie to chociaż doznania estetyczne mi zostaną w pamięci... a że zaliczę kolejnego buraka... niepierwszyzna A gdzie wiara w siebie Krzysztofie...? a serio Anita co Ty na to? Co ja na to...?Hmm.....dziś mam bardzo ważne spotkanie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ja też chcę na wycieczke! Mini to w piatek Matra załozysz 1 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) A gdzie wiara w siebie Krzysztofie...? Co ja na to...?Hmm.....dziś mam bardzo ważne spotkanie.... straciłem bezpowrotnie wczoraj na skutek spalenia buraka ale może jakoś odzyskam ale chciałem przypomnieć że oferta Marty była skierowana do przystojnego motocyklisty : ) co jak ulał pasuje wyłącznie do mnie Edytowane 8 Maja 2013 przez Bambrys (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 (edytowane) ale chciałem przypomnieć że oferta Marty była skierowana do przystojnego motocyklisty : ) co jak ulał pasuje wyłącznie do mnie Pfff...nie ma to jak skromność.......w takim razie działaj,ja odpuszczam Edytowane 8 Maja 2013 przez Anita (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 straciłem bezpowrotnie wczoraj na skutek spalenia buraka ale może jakoś odzyskam ale chciałem przypomnieć że oferta Marty była skierowana do przystojnego motocyklisty : ) co jak ulał pasuje wyłącznie do mnie Aha, każdy by tak chciał 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ale chciałem przypomnieć że oferta Marty była skierowana do przystojnego motocyklisty : ) co jak ulał pasuje wyłącznie do mnie Marzyciel Ale z racji, że byleś pierwszy odstępuję Ci zaszczyt wiezienia zacnych pośladków Martuchy 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Pfff...nie ma to jak skromność.......w takim razie działaj,ja odpuszczam toż to nie podobne do Ciebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 dostałeś kosza jednym słowem ale to pewnie też nie pierwszyzna 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 toż to nie podobne do Ciebie Ja tam się na trzeciego nigdzie nie pcham,nie mój klimat..... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 dostałeś kosza jednym słowem ale to pewnie też nie pierwszyzna i to jeszcze od Anity.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ja też chcę na wycieczke! Mini to w piatek Matra załozysz dobra 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 i to jeszcze od Anity.... I nawet do randki nie wytrzymalismy,ojej.... . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Ja tam się na trzeciego nigdzie nie pcham,nie mój klimat..... A jak będzie dodatkowy przystojny motocyklista? Będzie do pary No chyba, że ten gangbang już pełny i nie potrzeba więcej samców to nie będę się wtryniał 2 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 A jak będzie dodatkowy przystojny motocyklista? Będzie do pary No chyba, że ten gangbang już pełny i nie potrzeba więcej samców to nie będę się wtryniał Przystojny to pojęcie względne.....każdemu podoba się co innego . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 he he heh i tez dostałeś kosza i też od Anity 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 panowie, z taką prezencją wcale się Anicie nie dziwię 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 he he heh i tez dostałeś kosza i też od Anity Wcale nie dostałem kosza, tylko Anita się ze mną tak droczy. Taki staruszek a nie umie rozpoznać 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 he he heh i tez dostałeś kosza i też od Anity Jeszcze którys chce kosza bo powoli się rozkręcam...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jeszcze którys chce kosza bo powoli się rozkręcam...? Rozdawaj do woli, mnie tam parę koszy nie strasznych 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 staruszek ??????? robię log out bo mnie wszyscy obrażają 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi