Piotr Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 był niezły chichot kobitek... a mogłeś to wykorzystać... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Nie to co my,motocyklistki......kombiaki i kaski.... . Szukam miniówki,a niech stracę . Myślę, że będzie Ci ciężko wsiąść w niej na Zuzę, chyba że zamiast szpilek buty na moto... Swoją drogą ciekawe jak by się prezentowała taka kompilacja... 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 a mogłeś to wykorzystać... no... mogłem... ale spaliłem buraka i wolałem nie zdejmować garnka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Nie to co my,motocyklistki......kombiaki i kaski.... . Szukam miniówki,a niech stracę . Anita a ja dziś właśnie wyjęłam z szafy kombiak i szukam przystojnego motocyklisty, bo potrzebuję transportu z mojego zadupia tfuuu pięknych Lipiec Reymontowskich do Łodzi dziś po południu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Anita a ja dziś właśnie wyjęłam z szafy kombiak i szukam przystojnego motocyklisty, bo potrzebuję transportu z mojego zadupia tfuuu pięknych Lipiec Reymontowskich do Łodzi dziś po południu Jak nie złapiesz na kombi to próbuj z tą mini, może będzie lepszy efekt 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Myślę, że będzie Ci ciężko wsiąść w niej na Zuzę, chyba że zamiast szpilek buty na moto... Swoją drogą ciekawe jak by się prezentowała taka kompilacja... Chyba wolę nie sprawdzać......Będę dalej jeździła w kombiaku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 A ja bym chętnie zobaczyła fotkę jak się prezentuje połączenie mini z butami na moto - któraś chętna by się pokazać? :] 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Anita a ja dziś właśnie wyjęłam z szafy kombiak i szukam przystojnego motocyklisty, bo potrzebuję transportu nie... to musisz wyjąć mini... wtedy się znajdzie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Widzisz Marta, Bambrys za tą mini to nawet do Hiszpanii by Cię podrzucił 1 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Widzisz Marta, Bambrys za tą mini to nawet do Hiszpanii by Cię podrzucił kiedy mam być i gdzie??? Espania piękny kraj i blisko więc miniu i już jestem w gotowości Chyba wolę nie sprawdzać......Będę dalej jeździła w kombiaku. to może chociaż szpilki do kombiaka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Anita a ja dziś właśnie wyjęłam z szafy kombiak i szukam przystojnego motocyklisty, bo potrzebuję transportu z mojego zadupia tfuuu pięknych Lipiec Reymontowskich do Łodzi dziś po południu A może byc motocyklistka...? .Kurde.....ale nie wiem,czy jestem przystojna? . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabioka Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 A może byc motocyklistka...? .Kurde.....ale nie wiem,czy jestem przystojna? . Bambrys walcz, bo jak Kobieta Cię wygryzie to będzie wstyd 0 Cytuj Każdy motocyklista jest piękny - póki nie zdejmie kasku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Bambrys walcz, bo jak Kobieta Cię wygryzie to będzie wstyd i złapiesz drugiego buraka w ciągu tego samego dnia - kumulacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 to może chociaż szpilki do kombiaka... Na tyle mogłabym się poświęcić . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 A ja bym chętnie zobaczyła fotkę jak się prezentuje połączenie mini z butami na moto - któraś chętna by się pokazać? :] ja ci moge pokazać już mam takie doświadczenia, fakt że nie w jeździe na moto ale w ganianiu po nocy mojego kota Anita chcesz mnie wsadzić jako plecaczek na sv? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 z Anitą to ja szans nie mam - chyba że walka byłaby na gołe klaty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 z Anitą to ja szans nie mam - chyba że walka byłaby na gołe klaty Moja moc nie jest aż tak wielka jak Ci sie wydaje drogi Krzysztofie..... .Walka na gołe klaty...?Czy to wyzwanie...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 to może obie wskoczycie w mini będzie kierowniczka w mini i plecaczek w mini.... na sv-ce a ja tylko fotki na reklamę fłm porobię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 z Anitą to ja szans nie mam - chyba że walka byłaby na gołe klaty wiecie noo tu nie chodzi o szanse babsko - męskie ( bo baby i tak wygrają) tylko umiejętność jazdy z plecaczkiem 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Anita chcesz mnie wsadzić jako plecaczek na sv? Martuś...z sympatii do Ciebie nawet oddam miejsce za sterem . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 yyyy znaczy jaj mam jechać twoją sv i ciebie mieć z tyłu? NIE DAM RADY bałabym się 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Moja moc nie jest aż tak wielka jak Ci sie wydaje drogi Krzysztofie..... .Walka na gołe klaty...?Czy to wyzwanie...? no wiesz... niczym innym nie mogę Ci zaimponować droga Anito to może w tej konkurencji się sprawdzę a jak nie to chociaż doznania estetyczne mi zostaną w pamięci... a że zaliczę kolejnego buraka... niepierwszyzna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Nie taki diabeł straszny,jak go malują.... . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 to ja mam propozycję możecie przyjechać razem podrzucicie mnie do mechanika, odbiorę moto i wszyscy będą zadowoleni kwestię szpilek i miniówek omówimy next time a no i myślę że jeszcze dwie babki na motórach z Wami polecą 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambrys Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 to ja mam propozycję możecie przyjechać razem podrzucicie mnie do mechanika, odbiorę moto i wszyscy będą zadowoleni kwestię szpilek i miniówek omówimy next time a no i myślę że jeszcze dwie babki na motórach z Wami polecą to musimy mieć trzyosoobowe moto... albo jechać dwoma ... ale Anita w mini przodem... i proszę mnie nie zgubić a serio Anita co Ty na to? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi