Lans Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Desperaci zamiast pisac glupoty wyrywajcie laski na zlotach i spotkaniach Edytowane 4 Września 2012 przez lansl (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 @lonerider: Cześć, jestem Zbyszek, też mam 12 lat. gdzie sie spotykacie z tym huraganem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 LoneRider, jedno jest pewne, gdy dzięki forum poznasz swoją drugą połówkę i wyjdzie Wam to macie na bank mega obstawę Powodzenia i wszystkiego najlepszego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 omg 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 proste: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 haser na czwartkowym spocie?? w aiecie ze na tym filmiku to naprade Gerwaz widzialem go bez kasku. to on!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Faktycznie , jak nappisała Julka nie pozostaje nic innegi jak życzyć wam chłopaki powodzenia !!!! Więc wszystkiego naj w poszukiwaniu swej drugiej połówki !! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 No no... Najlepszego chłopaki... na nowej drodze życia hihi 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Ja póki co nie szukam bo tu wszystkie kobietki mają większe moto niż ja behehe a to wstydliwe uczucie drzeć się ,,kochaaaanieeeee poczeeekaaaaaaaaaj'' bahaha 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. xanton Opublikowano 5 Września 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) A ja też szukam.... żeby mnie ktoś na plecaczek przygarnął http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif mam moto własne ale dusza ma stęskniona aby być pasażerem i wreszcie na motocycku tak się przejechać. Móc kogoś stuknąć od tyłu... kaskiem w kask. Oczywiście ze względu na swoją budowę preferuję drobne niewiasty, rozmowne - żebyśmy w czasie jazdy pogadać mogli, ciekaw jestem świata więc traska jakaś ciekawa preferowana żebym mógł w prawo i lewo cały czas się rozglądać i machać energicznie ręką do wszystkich. Tak sobie myślę, że dam radę jechać bez żadnej trzymanki więc czekam na oferty ale nie od chłopaków bo oni nie są fajni!! Oczywiście budzik zamkniemy na wycieczce? Mogę fotę przesłać swoją http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Edytowane 5 Września 2012 przez xanton (wyświetl historię edycji) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 No i to sie nazywa anons!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 A ja też szukam.... żeby mnie ktoś na plecaczek przygarnął http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif mam moto własne ale dusza ma stęskniona aby być pasażerem i wreszcie na motocycku tak się przejechać. Móc kogoś stuknąć od tyłu... kaskiem w kask. Oczywiście ze względu na swoją budowę preferuję drobne niewiasty, rozmowne - żebyśmy w czasie jazdy pogadać mogli, ciekaw jestem świata więc traska jakaś ciekawa preferowana żebym mógł w prawo i lewo cały czas się rozglądać i machać energicznie ręką do wszystkich. Tak sobie myślę, że dam radę jechać bez żadnej trzymanki więc czekam na oferty ale nie od chłopaków bo oni nie są fajni!! Oczywiście budzik zamkniemy na wycieczce? Mogę fotę przesłać swoją http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif nie wierzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 QRS uwierz to sie dzieje naprawde!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif do odwaznych swiat nalezy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Oczywiście ze względu na swoją budowę Najlepiej gdyby ktoś miał motocykl z koszem bocznym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulek Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 albo kosz boczny z motocyklem hehe Gerwaz nie jest źle, jak kocha to poczeka a jak nie to 0 Cytuj Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 ...to zmądrzała http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) Czyli kto chłopaków bierze na plecaczek aby rączką machać mogli i szpanu zadawać na alejach (czy innych streetach łódzkich ) ? Edytowane 5 Września 2012 przez Okropna (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerwazKNZ Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 bahahaha ,,jak kocha to poczeka'' bahahahaha mistrzzzzzz!!!!! ----------------------- a w sumie co mi tam...jak Lone napisał ,,do odwaznych...'' to jade z koksem; -Adam, 1990r pozna miłą dziewczynę z mózgiem, dość na świecie pustych kobiet ale jak to dzidziuś mawiał ,,Adasiu, dom budujesz z cegieł a nie z pustaków''. Chętnie spędzam czas na spacerach ( po zaparkowaniu przed parkiem naszych maszyn) lubie wspólne gotowanie, oglądanie filmów, rozmowy do późna. Poza motorami uwielbiam piłkę nożną obecnie gram w klubie piłkarskim więc nie jest to tylko boisko za szkołą (choć w tym momencie ból kolana po wypadeczku stopujue grę). Gram również w karty strategiczne, nie tradycyjne i jestem bardzo dobrym graczem. Pisze na ten temat artykuły i jeżdzę po Polsce i Europie na turnieje. Co do używek to jakoś nie przepadam. palacz czasami, alkohol baaardzo rzadko, reszta...no comment ;p ale nie nie. Jestem osobą rodzinną i taką również poszukuję nie wyobrażam sobie być z alienem. stawiam na uśmiechnięte i sympatyczne dziewczyny. czekam na odp na priv. buziaki;** >>wooow że ja to robie:D....lone diabeł kuszacy do złego hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KASICA Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 (edytowane) http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif Edytowane 7 Września 2012 przez KASICA (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Może by się przydał jakiś pod katalog czy coś bo w tej chwili wyszło mydło powidło? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Trzeba napisać do admina/moda prośbę o utworzenie bazy pięknych, mądrych i wolnych 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneRider Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 kochajmy sie wszyscy!!! Łączmy sie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Jak dwa aniołki :lol: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Jestem Korba z Łodzi, lubie przyjebac na kapcia i dobrze zjarac laka:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ginger Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 skoro Kasica sie dolaczyla jako pierwsza kobieta do zabawy to tez dolacze zeby nie bylo jej smutno samej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi