Skocz do zawartości

Anonse! Motocyklista Pozna Motocyklistke Jak I Równiez Motocyklistka Pozna Motocykliste.

LoneRider

Rekomendowane odpowiedzi

Ja póki co nie szukam bo tu wszystkie kobietki mają większe moto niż ja behehe a to wstydliwe uczucie drzeć się ,,kochaaaanieeeee poczeeekaaaaaaaaaj'' bahaha

A ja też szukam.... żeby mnie ktoś na plecaczek przygarnął http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif mam moto własne ale dusza ma stęskniona aby być pasażerem i wreszcie na motocycku tak się przejechać. Móc kogoś stuknąć od tyłu... kaskiem w kask. Oczywiście ze względu na swoją budowę preferuję drobne niewiasty, rozmowne - żebyśmy w czasie jazdy pogadać mogli, ciekaw jestem świata więc traska jakaś ciekawa preferowana żebym mógł w prawo i lewo cały czas się rozglądać i machać energicznie ręką do wszystkich. Tak sobie myślę, że dam radę jechać bez żadnej trzymanki więc czekam na oferty ale nie od chłopaków bo oni nie są fajni!! Oczywiście budzik zamkniemy na wycieczce? Mogę fotę przesłać swoją http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif

nie wierzę

albo kosz boczny z motocyklem hehe :biggrin: Gerwaz nie jest źle, jak kocha to poczeka :riding: a jak nie to :whip:

Naciskam starter. Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.Ruszam,opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,krzywd,raniących niedomówień..... bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla...

bahahaha ,,jak kocha to poczeka'' bahahahaha mistrzzzzzz!!!!!

-----------------------

a w sumie co mi tam...jak Lone napisał ,,do odwaznych...'' to jade z koksem;

-Adam, 1990r pozna miłą dziewczynę z mózgiem, dość na świecie pustych kobiet ale jak to dzidziuś mawiał ,,Adasiu, dom budujesz z cegieł a nie z pustaków''. Chętnie spędzam czas na spacerach ( po zaparkowaniu przed parkiem naszych maszyn) lubie wspólne gotowanie, oglądanie filmów, rozmowy do późna. Poza motorami uwielbiam piłkę nożną obecnie gram w klubie piłkarskim więc nie jest to tylko boisko za szkołą (choć w tym momencie ból kolana po wypadeczku stopujue grę). Gram również w karty strategiczne, nie tradycyjne i jestem bardzo dobrym graczem. Pisze na ten temat artykuły i jeżdzę po Polsce i Europie na turnieje. Co do używek to jakoś nie przepadam. palacz czasami, alkohol baaardzo rzadko, reszta...no comment ;p ale nie nie. Jestem osobą rodzinną i taką również poszukuję nie wyobrażam sobie być z alienem. stawiam na uśmiechnięte i sympatyczne dziewczyny. czekam na odp na priv. buziaki;**

>>wooow że ja to robie:D....lone diabeł kuszacy do złego hehe

Może by się przydał jakiś pod katalog czy coś bo w tej chwili wyszło mydło powidło? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Jak dwa aniołki :laugh2: :lol: :laugh2::biggrin:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.