Skocz do zawartości

Anonse! Motocyklista Pozna Motocyklistke Jak I Równiez Motocyklistka Pozna Motocykliste.

LoneRider

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no kurde,ustalmy jakieś zasady.Wszyscy poznają jedną to nie,bo wtedy żadna nie będzie chciała poznać mnie . :hihi:

Masz rację, jeszcze by się obraziły i co wtedy :biggrin:

Anita, szukasz motocyklisty czy motocyklistki?

jak weszła na forum to szukała motocyklisty:DAle już Was poznała i się przerzuciła na motocyklistki:DAnita byle do wiosny :P

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

jak weszła na forum to szukała motocyklisty:DAle już Was poznała i się przerzuciła na motocyklistki:DAnita byle do wiosny :P

a jak znowu zmieni zdanie :P  tylko na kogo lub co? :hihi:

Edytowane przez żółwik (wyświetl historię edycji)

a może wyznaje zasadę że "żeby życie miało smaczek raz dziewczynka , raz chłopaczek". 

Panowie , ktoś was pięknie podsumował...... :hihi:

Lepiej na dwóch ... jak człowiek niż jak zwierze na czterech...... !! :biggrin:

Nikt nikogo nie potępia wyluzuj i czytaj ze zrozumieniem. :smile:

no właśnie - mało tego jeszcze nikt tu na nikogo nie wszedł ;)

chyba :blink:

:decayed: żarcik taki delikatny ....

Edytowane przez Kwaśna (wyświetl historię edycji)

Nikt nikogo nie potępia wyluzuj i czytaj ze zrozumieniem. :smile:

Pewnie,toż to są żarty ,ja się nie gniewam  :decayed:

Dokładnie Marta.....masz stuprocentową rację.Od poczatku pisałam,że chcę tu trzymać sztamę z kobietami,więc panowie.....sorry....pod tym adresem nic nie zdziałacie  :hihi: .

Anita, szukasz motocyklisty czy motocyklistki?

A kto powiedział,że szukam...? Dział brzmi pozna.....szukam to ja wiatru w polu np  ;)

Czyżby z miłości do...motocykli

post-1065-0-40923300-1364909825_thumb.jpg

Cel jest niczym. Podróż wszystkim.

Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa

A oto objaw skrajnej desperacji: Zostanę wiernym pasażerem motocykla motocyklisty lub motocyklisty, który się szarpnie na tę zawieszkę którą kocham od pierwszego wejrzenia. Jestem bardzo grzeczna, miła, ładna, zgrabna nawet ostatnio. Będę się opiekować psem i kotem i krową i myć motocykl. Jako że mam prawo jazdy w razie zakrapianej imprezy mogę być szoferem w pojeździe do 3.5t. Ewentualnie mogę iść z ofiarodawcą na herbatę. Albo jeśli ktoś chce to mogę dać mu spokój za tę przywieszkę, jak kto woli. //Nie wiem, czy to do końca anons

Dobre dobre  :P  :biggrin:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,

Za późno :smile: Przywieszka jest juz moja :biggrin: bez mycia kota psa krowy itd, no może z wyjątkiem przeszkadzania przy myciu motocykla :smile:

Edytowane przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

No to ześ się teraz przy pucowała Marta  :P  :biggrin:

Nie mam siły, by wstać,

nie mam siły, by iść.
Nie mam siły, by grać,
nie mam siły, by żyć.
Eksploduje mój mózg,
atakuje mnie chłód.
Zasypuje rój gruz,
to rujnuje mnie znów,
ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,