Dann Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Trzeci to na kole po Dellu zapier... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 do nieba leci...?ok,niech będzie...nie widzę narazie tej kolejki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 .nie widzę narazie tej kolejki Bo zimno... Jak się ciepło zrobi to będa walić drzwiami i oknami 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 tak mi się skojarzyło z pewnym dowcipem Spotyka się kumpel z kumplami, 1 z nich opowiada: - wiecie co, byłem u dziewczyny.. - uuuuuuuu, i co i co, mów dalej! - i wiecie co, i waliłem CAŁĄ noc. - uuuuuuuu, i co i co, mów dalej! - i... nikt nie otworzył 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Dobre! Nie znałem tego 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwaśna Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 (edytowane) hi hi bo tobie zawsze otwierali .... Kurcze ale jestem genialna !!! Edytowane 20 Marca 2013 przez Kwaśna (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Normalnie w moich myślach czytasz 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 tak mi się skojarzyło z pewnym dowcipem Spotyka się kumpel z kumplami, 1 z nich opowiada: - wiecie co, byłem u dziewczyny.. - uuuuuuuu, i co i co, mów dalej! - i wiecie co, i waliłem CAŁĄ noc. - uuuuuuuu, i co i co, mów dalej! - i... nikt nie otworzył No jak to z Toba jest kolego..?Zawsze Ci otwierają...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Najlepiej jak się sama o tym przekonasz Wystarczy, że podasz adres 2 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 haha......chyba ten mailowy .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 A to wtedy będzie cyberwalenie 0 Cytuj wolę dwieście po mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGrace Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Anita z tą kolejką to chyba powinno być tak: Pierwszy - król Drugi - szczur Trzeci - do nieba leci Czwarty - ma łeb obdarty Piąty - zamiata kąty Szósty - ma łeb z kapusty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 ooo to ja piątego biorę .Ja będę gotowała a on zamiecie kąty.Pasuje taki podział ról 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 chwla było coś o krwi a nie kapuśniaku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) do nieba leci...?ok,niech będzie...nie widzę narazie tej kolejki Nikt tu kota w worku nie kupi :DTyle tematow bylo z przestrogami, zeby zawsze miec czujnosc i dobrze wszystko sprawdzac :DBez fotki nic tu nie zwojujesz ... no chyba ze fotka pogorszyla by sprawe to rozumie ... Edytowane 21 Marca 2013 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 chwla było coś o krwi a nie kapuśniaku o kapuście!!!!!Jakiej krwi?Nie,nie...to ma byc znajomość bez rozlewu krwi Nikt tu kota w worku nie kupi :biggrin:Tyle tematow bylo z przestrogami, zeby zawsze miec czujnosc i dobrze wszystko sprawdzac :biggrin:Bez fotki nic tu nie zwojujesz ... no chyba ze fotka pogorszyla by sprawe to rozumie ... Osz kurde no wrzucę Wam tą fotkę podłe gady.Ale tylko jedną.To nie jest sympatia.pl a forum motocyklistów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 ooo to ja piątego biorę .Ja będę gotowała a on zamiecie kąty.Pasuje taki podział ról Ja wolę gotować niexle mi to wychodzi nawet ale zamiatać w kątach to nie bardzo wolę odkurzać 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 [...] podłe gady. tak, to zdecydowanie my 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ja wolę gotować niexle mi to wychodzi nawet ale zamiatać w kątach to nie bardzo wolę odkurzać Ty no ale wersji dla sprzątającego nie przewidziano jak na razie tak, to zdecydowanie my Widzisz jak Was rozpracowałam hehehe..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Osz kurde no wrzucę Wam tą fotkę podłe gady.Ale tylko jedną.To nie jest sympatia.pl a forum motocyklistów no to najlepiej tutaj : http://motocykle-lodz.pl/topic/605-pokaż-swoją-twarzpokaż-fejsa/page-5 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Sorki że wam przerwę znalazłem w sieci może już znacie ale dobre jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) Cos cichno sie cos zrobiło ? czyzby wiosna miała już na dobre nie przyjść Moze jakies spotkania samotnych serc Edytowane 28 Marca 2013 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 A może Wiosna nie żyje?! :-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Żyje żyje, tylko 2 i 4 cylek zatarła i troszkę później przyjedzie;D, ale zrobi szaUU;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Poznam Panią Wiosnę w wieku 2013 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi