Piotr Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 A ja wróżyłem że temat będzie najpopularniejszym na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Temat, posty a szczególnie załączane treści rozkładają na łopatki Dawno tak szczerze się nie uśmiałem. No i te porady... Napewno z nie jedej powinno sie skorzystać Pozdrowienia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 no masz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Słońce z każdym dniem mocniej grzeje powoli budzi się ten temat na forum, dobrze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Moze wraz z nowymi uzytkownikami temat ruszy:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Wiosna przyjdzie hormony będą buzować to temat ruszy:) Jak na razie co bardziej obeznanym proponuje napisanie podręcznika instruktażowego pt." Jak poznać miłośc na forum w 30 dni" Zagłaszam się do projektu okładki 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Temat umarł jak umarła Lonka Huragan W 30 dni ?? to co to forum dla nastolatków Lepiej brzmi tytuł Jak poznać miłość na forum w 24 H Edytowane 12 Marca 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) prawdziwy motocyklista zatytułował by wątek: Jak poznać miłość na forum w 24 H i ją skonsumować 17 razy w tym czasie ps. co jest kurde, buźki mi się nie wklejają :] Edytowane 12 Marca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 To bierzcie się za pisanie, bo jak na razie to i 30 dni nie starcza z tego co czytam. 17 razy??? ilość nie jakość. To raczej nie pomoże 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 17 razy ? Jack ty to ogier z ciebie niezły Ja wiem jedno dobry koń i po błocie pójdzie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 A ja zapytam ilu na forum jest motocyklistów a ile motocyklistek? Plecaczki też się liczą. Suchy, jesteś w stanie podać wynik select count(sex) from? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Wiosna przyjdzie hormony będą buzować to temat ruszy:) Jak na razie co bardziej obeznanym proponuje napisanie podręcznika instruktażowego pt." Jak poznać miłośc na forum w 30 dni" Zagłaszam się do projektu okładki Z całym szacunkiem jak przyjdzie wiosna to nikt nie będzie siedział na forum Później tylko moglibyście opisać w tym temacie jak to było w realu, może powieść się napisze ala harleykin 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 A ja zapytam ilu na forum jest motocyklistów a ile motocyklistek? Plecaczki też się liczą. Suchy, jesteś w stanie podać wynik select count(sex) from? Według systemu zarejestrowało się: - 196 kobiet - 1206 mężczyzn - 311 niezindentyfikowanych obiektów 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 wow! dla każdej motocyklistki z forum przypada średnio ponad sześciu motocyklistów - dla facetów nie jest to już tak dobre, wg mnie ;)Motokobitki mają w czym wybierać jak już wiosenne słoneczko pobudzi wydzielanie hormonów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Według systemu zarejestrowało się: - 196 kobiet - 1206 mężczyzn - 311 niezindentyfikowanych obiektów a masz jeszcze statystykę ile z tych osób się aktywnie loguje a ile z nich to martwe konta? Suchy: W przybliżeniu - da się. Jednakże to temat związany z innymi zagadnieniami, więc nie zmieniajmy tematu..Zresztą była już o tym dyskusja w innych miejscach. Edytowane 17 Marca 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 O kurcze!!!!!!!!!Ja tez poznam!!!!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 I jako dziewczyna zgasiłaś wszystkich Ja się nie piszę 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 W tym wątku chyba są anonse motocyklowo -matrymonialne tak? Dobrze trafiłam...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Może i tak być,na początek trzeba się poznać a potem to Edytowane 19 Marca 2013 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 No przecież napisałam,że poznam ...haha..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Nic dodać, nic ująć 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 To się wampiry teraz rzucą na świeża krew 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 pierwszy!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 haha..pierwszy król,drugi szczur,trzeci...? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomGrace Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 ...do nieba leci:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi