Piotr Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 A ja wróżyłem że temat będzie najpopularniejszym na forum 0 Cytuj
Beny Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2013 Temat, posty a szczególnie załączane treści rozkładają na łopatki Dawno tak szczerze się nie uśmiałem. No i te porady... Napewno z nie jedej powinno sie skorzystać Pozdrowienia! 0 Cytuj
Piotr Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Słońce z każdym dniem mocniej grzeje powoli budzi się ten temat na forum, dobrze 0 Cytuj
AndrzejCBR Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2013 Moze wraz z nowymi uzytkownikami temat ruszy:) 0 Cytuj
Szara Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Wiosna przyjdzie hormony będą buzować to temat ruszy:) Jak na razie co bardziej obeznanym proponuje napisanie podręcznika instruktażowego pt." Jak poznać miłośc na forum w 30 dni" Zagłaszam się do projektu okładki 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma
Dann Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Temat umarł jak umarła Lonka Huragan W 30 dni ?? to co to forum dla nastolatków Lepiej brzmi tytuł Jak poznać miłość na forum w 24 H Edytowane 12 Marca 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
jaquzie Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) prawdziwy motocyklista zatytułował by wątek: Jak poznać miłość na forum w 24 H i ją skonsumować 17 razy w tym czasie ps. co jest kurde, buźki mi się nie wklejają :] Edytowane 12 Marca 2013 przez jaquzie (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Szara Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 To bierzcie się za pisanie, bo jak na razie to i 30 dni nie starcza z tego co czytam. 17 razy??? ilość nie jakość. To raczej nie pomoże 0 Cytuj Jestem mila i uprzejma
Dann Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2013 17 razy ? Jack ty to ogier z ciebie niezły Ja wiem jedno dobry koń i po błocie pójdzie 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Piotr Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 A ja zapytam ilu na forum jest motocyklistów a ile motocyklistek? Plecaczki też się liczą. Suchy, jesteś w stanie podać wynik select count(sex) from? 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 Wiosna przyjdzie hormony będą buzować to temat ruszy:) Jak na razie co bardziej obeznanym proponuje napisanie podręcznika instruktażowego pt." Jak poznać miłośc na forum w 30 dni" Zagłaszam się do projektu okładki Z całym szacunkiem jak przyjdzie wiosna to nikt nie będzie siedział na forum Później tylko moglibyście opisać w tym temacie jak to było w realu, może powieść się napisze ala harleykin 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 A ja zapytam ilu na forum jest motocyklistów a ile motocyklistek? Plecaczki też się liczą. Suchy, jesteś w stanie podać wynik select count(sex) from? Według systemu zarejestrowało się: - 196 kobiet - 1206 mężczyzn - 311 niezindentyfikowanych obiektów 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Piotr Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 wow! dla każdej motocyklistki z forum przypada średnio ponad sześciu motocyklistów - dla facetów nie jest to już tak dobre, wg mnie ;)Motokobitki mają w czym wybierać jak już wiosenne słoneczko pobudzi wydzielanie hormonów 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Według systemu zarejestrowało się: - 196 kobiet - 1206 mężczyzn - 311 niezindentyfikowanych obiektów a masz jeszcze statystykę ile z tych osób się aktywnie loguje a ile z nich to martwe konta? Suchy: W przybliżeniu - da się. Jednakże to temat związany z innymi zagadnieniami, więc nie zmieniajmy tematu..Zresztą była już o tym dyskusja w innych miejscach. Edytowane 17 Marca 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Anita Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 O kurcze!!!!!!!!!Ja tez poznam!!!!!!!!!!!! 1 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 I jako dziewczyna zgasiłaś wszystkich Ja się nie piszę 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Anita Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 W tym wątku chyba są anonse motocyklowo -matrymonialne tak? Dobrze trafiłam...? 0 Cytuj
Łukasz_Sob Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Może i tak być,na początek trzeba się poznać a potem to Edytowane 19 Marca 2013 przez SOBOL (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE
Anita Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 No przecież napisałam,że poznam ...haha..... 0 Cytuj
Marsel Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 Nic dodać, nic ująć 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
Dann Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2013 To się wampiry teraz rzucą na świeża krew 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Anita Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 haha..pierwszy król,drugi szczur,trzeci...? 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi